Serhatt456
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Oyun oynanmazsa, sadece wp ve günlük işler için kullanılırsa kaç yıl gider?
harbiden illa ayfoncu isen git 6s plus alOyun oynanmazsa, sadece wp ve günlük işler için kullanılırsa kaç yıl gider?
7 plus 7 ile aynı jenerasyonun cihazları.7 plus ında ömrü 2 yıl.İphone 7 plus ne kadar götürür max?
Son sorum. İphone 8 ne kadar götürür?
Bu sene sorunsuz kullanırsın Seneye desteği kesildikten itibaren 2 yıl. Yani toplamda en fazla üç sene kullanabilirsin.
Sanki yurtdışından getirtmek çok basitiphone 8 de 3-4 yıl yurtdışı ayfon al
güncelleme desteği biten cihaz hiç bi kullanım senaryosunda dayanmazOyun oynanmazsa, sadece wp ve günlük işler için kullanılırsa kaç yıl gider?
güncelleme desteği biten cihaz hiç bi kullanım senaryosunda dayanmaz
3 yıl.Son sorum. İphone 8 ne kadar götürür?
Tek olay telefonla konuşmak değil işte, mesala benim dayım şu an 5S kullanıyor hâlâ WhatsApp kullanabiliyor, telefona konuşabiliyor, YouTube'den küçük oğluna video açabiliyor konuda da günlük kullanımdan bahsedilmiş değil mi? Bataryası değiştirildiği takdirde 3 yıl götürebileceğini düşünüyorum, fazlası uygulama desteğine kalmış artık...Tek olay telefonla konuşmaksa 3310 da alabilir.Allah aşkına muhalefet olacağım diye komik yorumlar yapmaktan vazgeç.
7 Plus fiyatına 8 ya da 8 Plus bile bulunabiliyor, ikinci el piyasası şu an çok karmaşık bir hâl aldı.İphone 7 plus ne kadar götürür max?
iPhone 8 parasına orta seviye güncel cihaz ne var mesela? Yanlış anlama İllaki iPhone 8 alsın demiyorum.Merakımdan soruyorum.Bu ne iPhone sevdasıdır arkadaş. Yeterki arkasında elma olsun diye 3gs bile alır bunlar. iPhone 8 parasına bi dünya orta seviye güncel ve yeni teknolojileri barındıran android cihaz varken ısrarla 6 7 senelik iPhone'ları alıp kullanmak istiyorlar. Apple nasıl böyle hipnoz ediyor milleti pes valla.
Merak ettiyseniz Google dan bakabilirsiniz. iPhone 8 teşhir ürünü olarak buldum ve en ucuz 6700 lira idi. 6700 lira ve altında bir sürü güncel android model var.iPhone 8 parasına orta seviye güncel cihaz ne var mesela? Yanlış anlama İllaki iPhone 8 alsın demiyorum.Merakımdan soruyorum.
Taş gibi Galaxy M23 alınır. Marka algısına kapılmamak lazım. Eski iPhone'ların HEPSİ batarya olarak berbat, Deji, Rova falan kurtaramaz. Eski performanslarını da koruyamadıkları aşikar.iPhone 8 parasına orta seviye güncel cihaz ne var mesela? Yanlış anlama İllaki iPhone 8 alsın demiyorum.Merakımdan soruyorum.
M23 8 ide Se yide sallar? ??????? o leş ekranı ile mi donunda sallar? Yoksa giriş seviyesi işlemcisi ile mi sallar? Komik olma.Yeni Türkiye de bu fiyatlarda 0 kaliteli cihaz kalmadı.Bu fiyat bandında giriş yada orta seviye cihazlar var.Emin ol hepsininde ömrü 1-1,5 yıldır.Merak ettiyseniz Google dan bakabilirsiniz. iPhone 8 teşhir ürünü olarak buldum ve en ucuz 6700 lira idi. 6700 lira ve altında bir sürü güncel android model var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En iyi modeli önerebilmem için biraz vakit ayırıp karşılaştırma yapmam gerekir.
Mesela ilk bakışta gördüğüm Galaxy m23. Adamlar 6600 liralık telefona 120hz ekran ve 5g koymuşlar helal olsun.
Biraz daha bakındım da m23 harbi güzel cihazmış. iPhone 8 i de Se yi de donunda sallar. Gidipte 8 e Se ye falan para vermeyin. Mis gibi cihazlar var android tarafında uygun fiyata.
Fullhd+ 120hz lik 401 ppi ekrana da leş dedi ya ben sana ne deyim. iPhone 8 de ki ekran daha iyi demi. Komik olan sensin haberin yok.M23 8 ide Se yide sallar? ??????? o leş ekranı ile mi donunda sallar? Yoksa giriş seviyesi işlemcisi ile mi sallar? Komik olma.Yeni Türkiye de bu fiyatlarda 0 kaliteli cihaz kalmadı.Bu fiyat bandında giriş yada orta seviye cihazlar var.Emin ol hepsininde ömrü 1-1,5 yıldır.
İkinci el S10 alınır desen sana saygı duyarım.İkinci el S10 almak iPhone 8 almaktan bence daha mantıklı.M23 dediğin cihaz giriş seviyesi cihaz.M23 ün bütün incelemelerini izledim.Cihazın incelemesini yapan herkes cihazın ekranının kalite olarak iyi olmadığını söylüyor.6500-7000 TL ye ömrü 1,5 yıl olan cihaz almayı kendine mantıklı görüyorsa buyursun alsın hiç bir itirazım yok.Fullhd+ 120hz lik 401 ppi ekrana da leş dedi ya ben sana ne deyim. iPhone 8 de ki ekran daha iyi demi. Komik olan sensin haberin yok.
Allah kimseyi sırf marka fanatikliğinden dolayı bariz bir şekilde daha eski ve kötü bir cihazı savunacak kadar kör etmesin.
Kağıt üstünde sayılar güzel durabilir ama M23 TFT panel ekran kullanıyor. Bu da demek oluyorki iPS e göre daha soluk renkler,daha dar izleme açısına sahip ve daha fazla pil tüketiyor.Fullhd+ 120hz lik 401 ppi ekrana da leş dedi ya ben sana ne deyim. iPhone 8 de ki ekran daha iyi demi. Komik olan sensin haberin yok.
O leş ekran derken? Panel LCD olunca ya da PLS olunca leş mi oluyor ekran? O zaman iPhone 11'in panelide leş... Panel 720p LCD olunca leş olmuyor görende sorunlu zanneder... M23'ün nasıl 1 yıl ömrü var ? gerçekten komiksin... Orta seviye telefonların ( Redmi Note 10, M23, Realme 8) 2 sene yazılïm 4 sene güvenlik güncellemesı alıyor. Kullanıma bağlı 3.5-4 yıl kullanılacak cihazlar bunlar. Redmi ve Realme ilk günkü performansı verir mi bilemem... iPhone 8 ve SE2 çogu orta seviye telefondan daha iyi orası ayrı.M23 8 ide Se yide sallar? ??????? o leş ekranı ile mi donunda sallar? Yoksa giriş seviyesi işlemcisi ile mi sallar? Komik olma.Yeni Türkiye de bu fiyatlarda 0 kaliteli cihaz kalmadı.Bu fiyat bandında giriş yada orta seviye cihazlar var.Emin ol hepsininde ömrü 1-1,5 yıldır.
Yok hocam öyle deme.120hz ekran hızı olunca ekran kalitesi süper oluyor.?? Android kullananların kağıt üzeri verilerle düz mantık kurmasına hayranım.Kağıt üstünde sayılar güzel durabilir ama M23 TFT panel ekran kullanıyor. Bu da demek oluyorki iPS e göre daha soluk renkler,daha dar izleme açısına sahip ve daha fazla pil tüketiyor.
Komik olan sensin.Samsung Fanboyluğu yapacağım diye herşeye muhalefet olup saçma sapan bilgilerle insanları yanlış yönlendiriyorsun.M23 ün aç bütün incelemelerini izle.Bana bir tane M23 ün ekranını öven bir teknoloji editörü göster.Apple olayına gelince uygulama desteği 3 yıl olsa bile iPhone 7 nin berbat piline kullanan kişi 3 yıl tahammül edecek mi? Bunuda bir düşün derim.İphone 11 e gelince leş dediğin iphone 11 in ekranı o kadar kötü ki bu yüzden o çok övdüğün S21 den daha fazla sattı.İphone 11 dünyada milyonlarca sattı.Samsung S21 de sinek avladı.Milyonlarca insan aptal blr sen akıllısın dimi? ???Şu an IOS 12'nin bile WhatsApp gibi uygulamalara desteği var, iPhone 7 en son IOS 15 aldı 4-5 sene WhatsApp , YouTube gibi uygulamaları kullanırsınız.
O leş ekran derken? Panel LCD olunca ya da PLS olunca leş mi oluyor ekran? O zaman iPhone 11'in panelide leş... Panel 720p LCD olunca leş olmuyor görende sorunlu zanneder... M23'ün nasıl 1 yıl ömrü var ? gerçekten komiksin... Orta seviye telefonların ( Redmi Note 10, M23, Realme 8) 2 sene yazılïm 4 sene güvenlik güncellemesı alıyor. Kullanıma bağlı 3.5-4 yıl kullanılacak cihazlar bunlar. Redmi ve Realme ilk günkü performansı verir mi bilemem...
iPS ekran ile TFT ekran arasında büyük fark var. TFT ekran kullanan cihazı, iPS ekran kullanan bir cihazın yanına getirirseniz hemen anlarsınız aradaki farkı.Şu an IOS 12'nin bile WhatsApp gibi uygulamalara desteği var, iPhone 7 en son IOS 15 aldı 4-5 sene WhatsApp , YouTube gibi uygulamaları kullanırsınız.
O leş ekran derken? Panel LCD olunca ya da PLS olunca leş mi oluyor ekran? O zaman iPhone 11'in panelide leş... Panel 720p LCD olunca leş olmuyor görende sorunlu zanneder... M23'ün nasıl 1 yıl ömrü var ? gerçekten komiksin... Orta seviye telefonların ( Redmi Note 10, M23, Realme 8) 2 sene yazılïm 4 sene güvenlik güncellemesı alıyor. Kullanıma bağlı 3.5-4 yıl kullanılacak cihazlar bunlar. Redmi ve Realme ilk günkü performansı verir mi bilemem... iPhone 8 ve SE2 çogu orta seviye telefondan daha iyi orası ayrı.
Mi 10t de ikinci el S10 da olabilir.İkisindede güçlü işlemci var.İkisininde ekran kalitesi iyi.M23 alacağına gitsin Mi 10t alsın.Tamam madem m23 ü beğenmediniz, o zaman bombayı bırakıyorum. Bakalım buna ne diyeceksiniz. Sahibindene girip bakın. 6 - 7 bin TL civarında bir sürü tertemiz mi10t var. Heh. Bu paraya bu cihazı da kötüleyin bakalım.
Kesinlikle.Mi 10t de ikinci el S10 da olabilir.İkisindede güçlü işlemci var.İkisininde ekran kalitesi iyi.M23 alacağına gitsin Mi 10t alsın.
Daha fazla satması daha iyi olduğunu mu gösteriyor? Örnek vermek zorunda bırakma beni uğraşamam. Sıktı cidden senin fanboyluğun. Kasım kasım kasılıyorsun Apple'ı savunmak için belli oluyor.Yok hocam öyle deme.120hz ekran hızı olunca ekran kalitesi süper oluyor.?? Android kullananların kağıt üzeri verilerle düz mantık kurmasına hayranım.
Komik olan sensin.Samsung Fanboyluğu yapacağım diye herşeye muhalefet olup saçma sapan bilgilerle insanları yanlış yönlendiriyorsun.M23 ün aç bütün incelemelerini izle.Bana bir tane M23 ün ekranını öven bir teknoloji editörü göster.Apple olayına gelince uygulama desteği 3 yıl olsa bile iPhone 7 nin berbat piline kullanan kişi 3 yıl tahammül edecek mi? Bunuda bir düşün derim.İphone 11 e gelince leş dediğin iphone 11 in ekranı o kadar kötü ki bu yüzden o çok övdüğün S21 den daha fazla sattı.İphone 11 dünyada milyonlarca sattı.Samsung S21 de sinek avladı.Milyonlarca insan aptal blr sen akıllısın dimi? ???
iPhone 11 s21 den daha iyi olduğu için satmıyor yalnız. Millet sırf iPhone olsun çamurdan olsun diye kendini paraladığı için o kadar sattı. Ben Xr da kullandım. Sıfır alıp 6. Ayda Xs ile takas ettim. Çünkü alışamadım o kalın çerçevelere. Çok çirkin görünüyordu gözüme. Ama fanatikler bunu önemsemiyor.Yok hocam öyle deme.120hz ekran hızı olunca ekran kalitesi süper oluyor.?? Android kullananların kağıt üzeri verilerle düz mantık kurmasına hayranım.
Komik olan sensin.Samsung Fanboyluğu yapacağım diye herşeye muhalefet olup saçma sapan bilgilerle insanları yanlış yönlendiriyorsun.M23 ün aç bütün incelemelerini izle.Bana bir tane M23 ün ekranını öven bir teknoloji editörü göster.Apple olayına gelince uygulama desteği 3 yıl olsa bile iPhone 7 nin berbat piline kullanan kişi 3 yıl tahammül edecek mi? Bunuda bir düşün derim.İphone 11 e gelince leş dediğin iphone 11 in ekranı o kadar kötü ki bu yüzden o çok övdüğün S21 den daha fazla sattı.İphone 11 dünyada milyonlarca sattı.Samsung S21 de sinek avladı.Milyonlarca insan aptal blr sen akıllısın dimi? ???
İşte o bunu bilerek anlamamazlıktan geliyor. İşi gücü bırakmış akşama kadar forumda fanboyluk yapıyor.iPhone 11 s21 den daha iyi olduğu için satmıyor yalnız. Millet sırf iPhone olsun çamurdan olsun diye kendini paraladığı için o kadar sattı. Ben Xr da kullandım. Sıfır alıp 6. Ayda Xs ile takas ettim. Çünkü alışamadım o kalın çerçevelere. Çok çirkin görünüyordu gözüme. Ama fanatikler bunu önemsemiyor.