Airbus
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,002
forum anasayfasını her açtığımda aynı videonun otomatik başlaması rahatsız etmeye başladı. Video otomatik başlamayacak şekilde ayarlansa güzel olur.
Pcden girince görürsün.Video mu, ne videosu, ben hiç video görmüyorum?
Zaten Pc,den Google Chrome ile bakıyorum şu an.Pcden girince görürsün.
Zaten Pc,den Google Chrome ile bakıyorum şu an.
Bende de adblock var ama bunu engellemiyor. İşin kötüsü artık beynime kazındı "herkese merhaba iphonelerin kaderi değişiyor"Otomatik video başlamasa sorun olmaz. Ben Adblock Plus ile engelliyorum ama her yeni videoda tekrar çıkıyor orası maalesef. Zorla videoyu seyrettirebilecekler bize sanki.
Bende hiç başladığını görmedimVideo bende otomatik başlamıyor.
Yani kötü bir tutum olmuş. Bu şekilde o videolar ötmeye devam ederse ötmeyi bırakana kadar foruma girmemeyi düşünüyorum. En azından her seferinde aynı şeyleri duymam bu aşırı rahatsız edici bir şey. Zaten az kişi var forumu ayakta tutan, geriye bot mesajcılar ve spamcılar falan fisman kalır yazık olur. Konu cevaplayan kişi sayısı çok az. 3000-4000 izlenme uğruna forumu sarsmaları SDN forumun kaybı olur. Hiçbir şey alternatifsiz değil neticede.Hakkı Alkan'ın özel isteğiymiş.Yönetim olarak kaldırılması için çok yırtındık ama bizi takan olmadı. Bırak ofisi, sayın adminimiz bile bizi takmadığı için sizi umursayacaklarını düşünmeyin sayın üyecikler <3
Yaptım oldu. Mükemmel şu an. Herkese tavsiye ederim.Brave`de Adblock Plus kullanıyorum.
ikonuna tıklayınca el ile reklam içeriğini engelle seçeneği var.
Video içeriğini seçiyorsun ve engelliyorsun.
Arada sırada video sesi geleceğini duyacaksın ama ADBlockplus İkonu yanında Müzik player gibi şey açılıyor. Müzik player`i kapatıyorsun Efsooooo
Forumun tüm gereksiz pencerelerini silmişim onunla ?Yaptım oldu. Mükemmel şu an. Herkese tavsiye ederim.
Teşekkür ttim on numarooo olduBrave`de Adblock Plus kullanıyorum.
ikonuna tıklayınca el ile reklam içeriğini engelle seçeneği var.
Video içeriğini seçiyorsun ve engelliyorsun.
Arada sırada video sesi geleceğini duyacaksın ama ADBlockplus İkonu yanında Müzik player gibi şey açılıyor. Müzik player`i kapatıyorsun Efsooooo
ben direkt el ile kaldırdım ne ses var ne başka bir şey.Forumun tüm gereksiz pencerelerini silmişim onunla ?
Siteyi kendimize özgü yapmanın başka havası var
Koyu temayı kullanıyorsanız onda olmuyor. Açık temada yapıyor bunu, koyuda başıma gelmediBende hem mobilde hem de bilgisayarda otomatik başlamıyor.
Koyu kullanıyorum.ben direkt el ile kaldırdım ne ses var ne başka bir şey.
Koyu temayı kullanıyorsanız onda olmuyor. Açık temada yapıyor bunu, koyuda başıma gelmedi