BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,970
?S21 de hiçbir sıkıntı yok, ben fe kullanıyorum biraderim plus iki telefonda 10 numara ?
Oyun oynamıyorsan alınabilir.Ama fiyatına göre alınmaz.
?S21 de hiçbir sıkıntı yok, ben fe kullanıyorum biraderim plus iki telefonda 10 numara ?
?•Adaptörü Apple'dan al.Yok yan sanayii vs. başın ağrımasın.
•Ekran Koruyucu olarak Buff-Spigen kalitelidir.
![]()
iPhone 14 Plus / iPhone 13 Pro Max Cam Hayalet Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen Glas.tR EZ Fit (2 Adet) - Spigen
iPhone 14 Plus / iPhone 13 Pro Max Cam Hayalet Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen Glas.tR EZ Fit (2 Adet) ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
•Kılıf için isteklerin nedir?
Buff kalitelidir.Kılıfda kaliteli bir silikon kılıf iş görür.Hocam ekran koruyucu olarak Buff Privacy aldım. Kılıfa pek önem vermedim ama iyiydi.
9400k paraya aldım şuan aynı mağazada 11.900k olmuş düşün.?
Oyun oynamıyorsan alınabilir.Ama fiyatına göre alınmaz.
Video performansı da kötü.9400k paraya aldım şuan aynı mağazada 11.900k olmuş düşün.
Oyunla işim yok clash of clans ve max payne var sadece, bu yüzden s22 aileside üzmez beni ?
Benim için fotoğraf daha önemli mayıstan beri video toplamda 10 kere bile çekmemişimdir öyle diyim ama fotoğraf hergün defalarca.Video performansı da kötü.
Benim için kamera aman aman önemli değil.Ama o fiyata iPhone varken..Benim için fotoğraf daha önemli mayıstan beri video toplamda 10 kere bile çekmemişimdir öyle diyim ama fotoğraf hergün defalarca.
Bunu gittiği yere kadar kullanırım 4-5-6 sene ne kadar sürerse, sonra yine o sene çıkmış s serisi alırım.
İPhone hep derim tek şartla kabul ederim watch 7 ve mac ile beraber bu ikisi olmadan iPhone almam tek başınaBenim için kamera aman aman önemli değil.Ama o fiyata iPhone varken..
Samsung savunanları anlamıyorum, Bende uzun süre Samsung ve birçok android marka kullandım. Çok açık söylüyorum gider 3310 kullanırım ama daha samsunga 1 krş para vermem şarz, video, oyun vs performans hakkında rezalet bir marka. Kendi kuyularını hızlı bir şekilde kaziyorlar. Nedir bu Apple düşmanlığı anlamadım gitti. Pahalı diyecek olursanız kaliteli şeyler pahalı olur, Kamera, video 10 numara. Şarz desen 10 numara, oyunu zaten söylemiyorum daha ne yani. En basiti 20.000 Tl android alirsin 3-5 sene sonra yari fiyatina bile satamazsin, Apple alirsin 3-5 sene sonra aldığın fiyata hatta yükseğine satarsin.İPhone hep derim tek şartla kabul ederim watch 7 ve mac ile beraber bu ikisi olmadan iPhone almam tek başına
+Batarya.Samsung savunanları anlamıyorum, Bende uzun süre Samsung ve birçok android marka kullandım. Çok açık söylüyorum gider 3310 kullanırım ama daha samsunga 1 krş para vermem şarz, video, oyun vs performans hakkında rezalet bir marka. Kendi kuyularını hızlı bir şekilde kaziyorlar. Nedir bu Apple düşmanlığı anlamadım gitti. Pahalı diyecek olursanız kaliteli şeyler pahalı olur, Kamera, video 10 numara. Şarz desen 10 numara, oyunu zaten söylemiyorum daha ne yani. En basiti 20.000 Tl android alirsin 3-5 sene sonra yari fiyatina bile satamazsin, Apple alirsin 3-5 sene sonra aldığın fiyata hatta yükseğine satarsin.
Unutmuşum yazmayı. 13 Pro Maxe bataryası kötü diyen arkadaşım şuan s22 Ultra kullanıyor. Ne zaman görsem göt sağ cebinde powerbank??+Batarya.
O detay??? ????Unutmuşum yazmayı. 13 Pro Maxe bataryası kötü diyen arkadaşım şuan s22 Ultra kullanıyor. Ne zaman görsem göt sağ cebinde powerbank??
Solda asla olmaz, Hep sağa koyar takıntılı herhalde hahahahaO detay??? ????
27 bin fazla daha iyi fiyata cihaz bulabilirsinizİyi forumlar. Yurtdışı önermeyin, uğraşamam. Katlanabilir de önermeyin. Kamera, ekran boyutunun büyük olması ve işlemcisi öncelik. Gerekirse bütçe artabilir, Android olduğu sürece Huawei'de olur tabi Google servislerini yüklemesi kolaysa.
@EFI Shell
13 Pro Max almış arkadaş bro27 bin fazla daha iyi fiyata cihaz bulabilirsiniz
Bütçesi var demek ki alıyor.13 Pro Max'den başka ne alacak?27 bin fazla daha iyi fiyata cihaz bulabilirsiniz
13 Pro max bataryası kötü? ??? arkadaşının kafası güzelmiş.???Unutmuşum yazmayı. 13 Pro Maxe bataryası kötü diyen arkadaşım şuan s22 Ultra kullanıyor. Ne zaman görsem göt sağ cebinde powerbank??
13 Pro max bataryası kötü? ??? arkadaşının kafası güzelmiş.???
Samsung kullananların yaptığı klasik yorum.??? Telefon alışacakmış da.??? Batarya yazılımı çöp olan bir markadan batarya performansı bekliyorlar.???İlk başlarda bataryası az gidiyordu. Ama şu an iyi. Telefon bana alıştı?
Hayır,Samsung gibi bir firma neden batarya optimizasyonu yapamaz? Neden oyunları optimize edemez?Samsung kullananların yaptığı klasik yorum.??? Telefon alışacakmış da.??? Batarya yazılımı çöp olan bir markadan batarya performansı bekliyorlar.???
Ya bu işi beceremiyorlar yada orta seviye cihaz çok satmak için amiral gemisi cihazlarda batarya olayını bilinçli olarak düzeltmiyorlar.Hayır,Samsung gibi bir firma neden batarya optimizasyonu yapamaz? Neden oyunları optimize edemez?
Orta seviyelerdede aman aman iyi değil ki batarya? Eski cihazlarda neden yapmıyorlardı?Ya bu işi beceremiyorlar yada orta seviye cihaz çok satmak için amiral gemisi cihazlarda batarya olayını bilinçli olarak düzeltmiyorlar.