Behzat ç adlı kişi yok
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Bilgisayarımın dün akşam Grand Theft Auto 4 oynarken kapanıp işlemcisi yandı fiyatı kaç lira tutar acaba bugünümüz itibariyle?
intel i5 1 nesil 2 gb rami var voltaj yükselip durdu bilgisayarın işlemcisi öyle yandı tamirciye gönderecem.İşlemci durup dururken yanmaz ki. Voltaj mı dengesiz geldi yoksa hız aşırtma denerken mi yaktınız? Bir de işlemci modelini yazar mısınız?
Tamam teşekkür ederim. İşlemcinin durumu şuan çok kötü durumda.İşlemciyi bir daha hayata döndürmeniz imkansız gibi, anakartın durumu nasıl şu an? Eğer sadece işlemci zarar gördüyse aynı soket tipine sahip bir işlemci almanız lazım.
Tamam teşekkür ederim.
Telefonumun kamerası çok kötü olduğu için atamam.Bu arada tamirciye bulaşmayın hiç, sizin işlemcinin aynısını 150 liraya alabilirsiniz.
Ayrıca işlemcinin pin kısmının fotoğrafını vb. atar mısınız?
Telefonumun kamerası çok kötü olduğu için atamam.
İşlemci yanması zor olan bir parça.. Nasıl oldu o?Bilgisayarımın dün akşam Grand Theft Auto 4 oynarken kapanıp işlemcisi yandı fiyatı kaç lira tutar acaba bugünümüz itibariyle?
Ben oyun oynuyordum voltaj ara sıra yükselip duruyordu Voltaj yükselince bilgisayarımın işlemcisi dayanamadı yandı .İşlemci yanması zor olan bir parça.. Nasıl oldu o?
Tamiri yoktur olsa bile çok pahalı tutar. O yüzden sistem yenilemeyi düşünmüyorsanız Sahibinden gibi ikinci el sitelerinden anakartınıza uyumlu 1. nesil işlemci bakabilirsiniz.intel i5 1 nesil 2 gb rami var voltaj yükselip durdu bilgisayarın işlemcisi öyle yandı tamirciye gönderecem.
Tamam teşekkür ederim bilgi için. Ama Sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum bilgi veriyim.Tamiri yoktur olsa bile çok pahalı tutar. O yüzden sistem yenilemeyi düşünmüyorsanız Sahibinden gibi ikinci el sitelerinden anakartınıza uyumlu 1. nesil işlemci bakabilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim.Eğer o sistemde işlemci yandıysa o sistemin pek sağlıklı bir sistem olduğu söylenemez. Voltaj dengesizliğinden işlemci yandıysa anakart veya güç kaynağının sıkıntılı olma ihtimali yüksektir. Yakında başka parçalar da zarar görebilir. Yeni bir sistem toplamanız sizin için daha iyi olacaktır.
İntel i5 1 nesilRyzen çıkmazsa şaşırmam. İşlemci modeli nedir?
i5 750 mi anlamadım? Anladığım kadarıyla yeni sistem topliyacakmışsınız bütçe nedir?İntel i5 1 nesil
10:500 tl bütçem var.i5 750 mi anlamadım? Anladığım kadarıyla yeni sistem topliyacakmışsınız bütçe nedir?
Anladım , yeni konu açarsanız parçaları toplarız.10:500 tl bütçem var.
Geç gördüm afedersiniz hocam bilgisayarla ilgileniyordum işlemciye baktım şimdi termal macun sürdüm yarın ne oldu yazıcam.Anladım , yeni konu açarsanız parçaları toplarız.
Termal macun işe yaramaz ki.Geç gördüm afedersiniz hocam bilgisayarla ilgileniyordum işlemciye baktım şimdi termal macun sürdüm yarın ne oldu yazıcam.
Nasıl yani?Termal macun işe yaramaz ki.
Hocam termal macun işlemcinin ısınmasını engellemek için sürülür ,Nasıl yani?
Tamam biliyordumda internetde gördüm yanan işlemciye sürülüyor diye hem en azından deneyi başarısız bulduk?.Hocam termal macun işlemcinin ısınmasını engellemek için sürülür ,
Tamam biliyordumda internetde gördüm yanan işlemciye sürülüyor diye hem en azından deneyi başarısız bulduk?.
Bende bunu düşünüyordum hocam. Teşekkür ederim hocam ,Termal macun soğutucu ile işlemcinin arasındaki ısı iletimini sağlar, eğer termal macun olmadan kullandıysanız önceden ondan dolayı bilgisayar yüksek sıcaklıktan kendini kapatmış olabilir
İşlemci yanmış hocam anlamaya çalışıyorum neden olmuş diye işlemci durduk yere yanmaz voltaj sürekli düşüp duruyordu bizim orada trafo biraz bakımsız olduğu için.cpu yanmamıştır yanarsa tek gitmez katliam yapar teknolojik.
Bütçenizi belirledikten sonra kullanım amacınızı da belirterek bir konu açarsanız yardımcı olmaya çalışırız forumda.Tamam teşekkür ederim bilgi için. Ama Sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum bilgi veriyim.