Soru Ekran Kartıma göre en iyi DirectX sürümü hangisidir ?

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ekran kartım NVIDIA GeForce GT 620M buna en uyumlu DirectX sürümünü nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz ?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Ekran kartım NVIDIA GeForce GT 620M buna en uyumlu DirectX sürümünü nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz ?
Sıradan DirectX 11 bir kart. Fakat yazılımsal olarak DirectX 12 desteği var. DirectX sürümünü neden merak ediyorsunuz? Açıklayabilir misiniz?

Son düzenleme:

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sıradan DirectX 11 bir kart. Fakat yazılımsal olarak DirectX 12 desteği var. DirectX sürümünü neden merak ediyorsunuz? Açıklayabilir misiniz?
Hangi oyun olduğu fark etmez hepsini kasarak oynuyorum. Sorunu bir türlü çözemedim DirectX ile çözülür belki diye deniyorum. Zaten DirectX 12 vardı bilgisayarda da 11'i kurmayı denedim ama hala 12 olarak gösteriyor. Sorunu çözemediğimden yazdım.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Hangi oyun olduğu fark etmez hepsini kasarak oynuyorum. Sorunu bir türlü çözemedim DirectX ile çözülür belki diye deniyorum. Zaten DirectX 12 vardı bilgisayarda da 11'i kurmayı denedim ama hala 12 olarak gösteriyor. Sorunu çözemediğimden yazdım.
NVIDIA sürücüsü kurmayı denediniz mi hiç?

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
oynamayı denediğiniz oyunlar hangi oyunlar?

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
teker teker isim vermeye yok her oyunda kasıyor piksel grafikten tut half life'a kadar hepsinde aynı durum formatla düzelir mi acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet
oyunlarca cpu nun built-in grafik işlemcisini kullanıyor olabilir

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Nasıl yapıldığına dair video falan var mı ilk defa duydum ?
Nvidia denetim masasından PhysX yapılandırlmasına gelin, orası otomatikse ekran kartinizi kullaniyodur. Garantiye almak için otomatik yerine ekran kartınizi seçebilirsiniz.

En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
Ekran kartı sürücünüzüde bu siteden indirin, normal site milattan önceki sürücüleri indirtiyor

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Nvidia denetim masasından PhysX yapılandırlmasına gelin, orası otomatikse ekran kartinizi kullaniyodur. Garantiye almak için otomatik yerine ekran kartınizi seçebilirsiniz.

En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
Ekran kartı sürücünüzüde bu siteden indirin, normal site milattan önceki sürücüleri indirtiyor
peki teşekkürler. yaptıktan sonra her hangi bir değişiklik olur mu ?

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
peki teşekkürler. yaptıktan sonra her hangi bir değişiklik olur mu ?
Sürücüyü indirdikten sonra Nvidia denetim masasından gerekli optimizasyon ayarlarını yapın eminim olacaktır.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesinden Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisine ayarlamanız gerekir oyun ve programlarda NVIDIA'nın kullanılması için. Arkadaş PhysX ile karıştırmış ama PhysX'i de NVIDIA'ya ayarlayabilirsiniz.