fuss1ns
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Ekran kartım NVIDIA GeForce GT 620M buna en uyumlu DirectX sürümünü nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz ?
Sıradan DirectX 11 bir kart. Fakat yazılımsal olarak DirectX 12 desteği var. DirectX sürümünü neden merak ediyorsunuz? Açıklayabilir misiniz?Ekran kartım NVIDIA GeForce GT 620M buna en uyumlu DirectX sürümünü nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz ?
Hangi oyun olduğu fark etmez hepsini kasarak oynuyorum. Sorunu bir türlü çözemedim DirectX ile çözülür belki diye deniyorum. Zaten DirectX 12 vardı bilgisayarda da 11'i kurmayı denedim ama hala 12 olarak gösteriyor. Sorunu çözemediğimden yazdım.Sıradan DirectX 11 bir kart. Fakat yazılımsal olarak DirectX 12 desteği var. DirectX sürümünü neden merak ediyorsunuz? Açıklayabilir misiniz?
NVIDIA sürücüsü kurmayı denediniz mi hiç?Hangi oyun olduğu fark etmez hepsini kasarak oynuyorum. Sorunu bir türlü çözemedim DirectX ile çözülür belki diye deniyorum. Zaten DirectX 12 vardı bilgisayarda da 11'i kurmayı denedim ama hala 12 olarak gösteriyor. Sorunu çözemediğimden yazdım.
oynamayı denediğiniz oyunlar hangi oyunlar?Hangi oyun olduğu fark etmez hepsini kasarak oynuyorum. Sorunu bir türlü çözemedim DirectX ile çözülür belki diye deniyorum. Zaten DirectX 12 vardı bilgisayarda da 11'i kurmayı denedim ama hala 12 olarak gösteriyor. Sorunu çözemediğimden yazdım.
Hatırlayamıyorum ama son sürümde sanırım ne gibi bir faydası olur ki ?NVIDIA sürücüsü kurmayı denediniz mi hiç?
laptop mu?Hatırlayamıyorum ama son sürümde sanırım ne gibi bir faydası olur ki ?
teker teker isim vermeye yok her oyunda kasıyor piksel grafikten tut half life'a kadar hepsinde aynı durum formatla düzelir mi acaba ?oynamayı denediğiniz oyunlar hangi oyunlar?
evetlaptop mu?
oyunlarca cpu nun built-in grafik işlemcisini kullanıyor olabilirteker teker isim vermeye yok her oyunda kasıyor piksel grafikten tut half life'a kadar hepsinde aynı durum formatla düzelir mi acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
anlamadım Intel Grafik Kartından mı bahsediyorsunuz ?oyunlarca cpu nun built-in grafik işlemcisini kullanıyor olabilir
Evet.MSİ Afterburner ile inceleyebilirsiniz.anlamadım Intel Grafik Kartından mı bahsediyorsunuz ?
Nasıl yapıldığına dair video falan var mı ilk defa duydum ?Evet.MSİ Afterburner ile inceleyebilirsiniz.
Nvidia denetim masasından PhysX yapılandırlmasına gelin, orası otomatikse ekran kartinizi kullaniyodur. Garantiye almak için otomatik yerine ekran kartınizi seçebilirsiniz.Nasıl yapıldığına dair video falan var mı ilk defa duydum ?
peki teşekkürler. yaptıktan sonra her hangi bir değişiklik olur mu ?Nvidia denetim masasından PhysX yapılandırlmasına gelin, orası otomatikse ekran kartinizi kullaniyodur. Garantiye almak için otomatik yerine ekran kartınizi seçebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
Ekran kartı sürücünüzüde bu siteden indirin, normal site milattan önceki sürücüleri indirtiyor
Sürücüyü indirdikten sonra Nvidia denetim masasından gerekli optimizasyon ayarlarını yapın eminim olacaktır.peki teşekkürler. yaptıktan sonra her hangi bir değişiklik olur mu ?
peki deniyorumSürücüyü indirdikten sonra Nvidia denetim masasından gerekli optimizasyon ayarlarını yapın eminim olacaktır.
3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesinden Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisine ayarlamanız gerekir oyun ve programlarda NVIDIA'nın kullanılması için. Arkadaş PhysX ile karıştırmış ama PhysX'i de NVIDIA'ya ayarlayabilirsiniz.peki deniyorum