Kardeşim kendimizi kandırmayalım. O programlardan baya kullandım.Dosyalar silindi ama geri getirmek istiyorsan minitool recovery power data kullanman gerek.
Ben 250 gb lık d diskini bi ara direkt silmiştim yani biçimlendirmiştim ama sonra bu programı kullanarak 110 gblık dosyaları geri getirdim. Siz yanlış yapmısınız siz yapamadınız diye programa niye suç atıyorsunuz.Kardeşim kendimizi kandırmayalım. O programlardan baya kullandım.
Geri gelen dosya olsa bile içeriği bozuk oldu açılmadı.
USB sıfırlandığı için dosyalar geri gelmez. Eğer hem format hem de Depolama için kullanacaksanız Ventoy yazılımına göz atmanızı öneririm.Merhaba. Ben usbye win 11 dosyaları attım. nedense içindeki her şey gitti. onlar geri gelecek mi?Ekli dosyayı görüntüle 170556
3.parti yazılımlar ile bozuk olsa da gelebilir. Eğer bir Windows USB'si hazırlayacaksanız, FAT32 olması yeterli. Legacy ve UEFI için de MBR olması yeterli. Elinizle ISO'yu USB'ye çıkarmanız yetiyor. Rufus'a vs gerek yok yani.Merhaba. Ben usbye win 11 dosyaları attım. nedense içindeki her şey gitti. onlar geri gelecek mi?Ekli dosyayı görüntüle 170556
Adam Windows Yazmış usb belleğe. Belleğin içindekiler format sırasında silinmiş.3.parti yazılımlar ile bozuk olsa da gelebilir. Eğer bir Windows USB'si hazırlayacaksanız, FAT32 olması yeterli. Legacy ve UEFI için de MBR olması yeterli. Elinizle ISO'yu USB'ye çıkarmanız yetiyor. Rufus'a vs gerek yok yani.
Ventoy çok iyi program ya.USB sıfırlandığı için dosyalar geri gelmez. Eğer hem format hem de Depolama için kullanacaksanız Ventoy yazılımına göz atmanızı öneririm.
O zaman kardeşimize Dosyaları nasıl geri getirebieceğini adım-adım anlatmanı rica ederim ve memnun kalırım.Ben 250 gb lık d diskini bi ara direkt silmiştim yani biçimlendirmiştim ama sonra bu programı kullanarak 110 gblık dosyaları geri getirdim. Siz yanlış yapmısınız siz yapamadınız diye programa niye suç atıyorsunuz.
Keşke önceden bilseydim dediğim programlardan. Multiboot nedir bilmezdim önceden.Ventoy çok iyi program ya.
Sonuna kadar katılıyorum. Haklı bir yorumKardeşim kendimizi kandırmayalım. O programlardan baya kullandım.
Geri gelen dosya olsa bile içeriği bozuk oldu açılmadı.
Kendimden misal verecek olursam, Piriform'un Recuva'sı bile 2-3 sene önce sildiğim OMSI 2'nin DLL'lerinin çoğunu eksiksiz bulmuş ve geri getirtiyordu. Ve ben partitionları kaç kez biçimlendirip silmiştim. Ona rağmen bulmuştu.Adam Windows Yazmış usb belleğe. Belleğin içindekiler format sırasında silinmiş.
Belleğin içinde olan eski dosyalarım geri gelir mi? diye soruyor ?
Ventoy çok iyi program ya.
O zaman kardeşimize Dosyaları nasıl geri getirebieceğini adım-adım anlatmanı rica ederim ve memnun kalırım.
Yakın bir zamanda arkadaşın D diski komple silindi Yani Formatla değil.Kendimden misal verecek olursam, Piriform'un Recuva'sı bile 2-3 sene önce sildiğim OMSI 2'nin DLL'lerinin çoğunu eksiksiz bulmuş ve geri getirtiyordu. Ve ben partitionları kaç kez biçimlendirip silmiştim. Ona rağmen bulmuştu.
Dosyaları kurtarmayı Recuva ile deneyebilirsiniz. İndirip, kurmanız yeterli. Açılınca USB'nizi seçin ve tarama başlayacak. Bitince, dosyaları listeleyecektir (bulursa). Sizin dosyanız oradaysa tik atıp getir demeniz yetiyor. Yeşil ışık varsa eksiksiz demektir. Sarı ve kırmızı ise hasarlı demektir.Merhaba. Ben usbye win 11 dosyaları attım. nedense içindeki her şey gitti. onlar geri gelecek mi?Ekli dosyayı görüntüle 170556
Ben recuva yı denedim ama olmadı boş boş seyler gelmisti ne oldugunu bile anlamadım ve ayni sekilde onuda cracklemen lazim minitool daha kullanışlıydı.Dosyaları kurtarmayı Recuva ile deneyebilirsiniz. İndirip, kurmanız yeterli. Açılınca USB'nizi seçin ve tarama başlayacak. Bitince, dosyaları listeleyecektir (bulursa). Sizin dosyanız oradaysa tik atıp getir demeniz yetiyor. Yeşil ışık varsa eksiksiz demektir. Sarı ve kırmızı ise hasarlı demektir.
format flashı yaparken flash sıfırlanır ve dosya sistemi değişir. büyük ihtimalle gelmez geri.Merhaba. Ben usbye win 11 dosyaları attım. nedense içindeki her şey gitti. onlar geri gelecek mi?Ekli dosyayı görüntüle 170556