• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım Yazılıma C# İle Başlamak Doğrumu?

xGuardian1903x

Asistan
Reaksiyon puanı
146
Yazılıma C# İle Başlamak Doğrumu?
Yazılıma başlamak istiyorum .
Temel levelde bile bilsem --mesela platform oyunu-- bile yapabilsem --e okul -- tarzı bir uygulama yapabilsem ufaktan --web sitesi-- yapabilsem yeter. (Bunlar orta düzey galiba ama neyse)

Platform oyunu tamam da web sitesi yapmak istiyorsan C# öğrenmek neden? Temelden mi almak istiyorsun yoksa daha güncel ve kolay seçeneklerden mi başlamak istersin.

c# oyun programlamak için çok uygun. kodlamaya başlamak için mantıklı bir dil. ama programlama bayağı emek ve çaba isteyen bir iş. emek vererek bu işi halledebilirsin

Mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum oyun yapma gibi bir düşünceniz varsa
Web için c# mantıksız

c# oyun programlamak için çok uygun. kodlamaya başlamak için mantıklı bir dil. ama programlama bayağı emek ve çaba isteyen bir iş. emek vererek bu işi halledebilirsin
html css js den başlasam nasıl olur yada direk jv ye geçsem ne yapabilirim js ile ? @

Eminkrkt

html css js den başlasam nasıl olur yada direk jv ye geçsem ne yapabilirim js ile ? @

Eminkrkt

HTML CSS bildikten sonra diğer dillerin aksine js ile her şeyi yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum oyun yapma gibi bir düşünceniz varsa
Web için c# mantıksız
Web için mantıksızsa .net core kullananlar ne yapıyor?

Eminkrkt

alttaki mesajdaki arkadaşın söylediği gibi kendine net bir amaç edin öncelikle. biraz ondan biraz bundan seni yorar. örneğin şimdi oyun tasarlayacağım de. sonrasına sonra bakarsın önce bir giriş yap bak beğenecek misin yoksa usanacak mısın. kendini farklı alanlarda geliştirmeyi sonraya bırak

Yazılıma C# İle Başlamak Doğrumu?
Yazılıma başlamak istiyorum .
Temel levelde bile bilsem --mesela platform oyunu-- bile yapabilsem --e okul -- tarzı bir uygulama yapabilsem ufaktan --web sitesi-- yapabilsem yeter. (Bunlar orta düzey galiba ama neyse)
ben 0 dan C# ile başladım eğitim süreci şuan gayet iyi gidiyor bence başlangıç için iyi olabilir
ben masaüstü uygulaması ve oyun için tercih ettim C# ı