Evet format nasıl atacağım.Bence siz en iyisi format atın
Son olarak bilgisayarda Admin siz misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır.Virüs taraması yaptırdınız mı?
Silemediğim bir uygulama.MobiGame nedir?
Evet format nasıl atacağım.Bence siz en iyisi format atın
Son olarak bilgisayarda Admin siz misiniz?
Hayır.Virüs taraması yaptırdınız mı?
Silemediğim bir uygulama.MobiGame nedir?
Videolar var onun için YouTube yazıp bakabilirsiniz ilk Malwarebytes kurup Taratın sonra format atın.Evet format nasıl atacağım.
Hayır.
Silemediğim bir uygulama.
Tamamdırda işin garip kısmı şu format atarken sorun yaşıyorum yani ayarlardan format atınca hata veriyor usbylede atamıyorum rufus kuramadığım için.Videolar var onun için YouTube yazıp bakabilirsiniz ilk Malwarebytes kurup Taratın sonra format atın.
Tam istiyorsanız Kaspersky Kurup Tam Tarama yapın
Virüs taraması yapamıyor musunuz? windowsun kendi anti-virüsünü deneyin.Tamamdırda işin garip kısmı şu format atarken sorun yaşıyorum yani ayarlardan format atınca hata veriyor usbylede atamıyorum rufus kuramadığım için.
Ayarlarda açılmıyor.Virüs taraması yapamıyor musunuz? windowsun kendi anti-virüsünü deneyin.
Malwarebytesde kuramıyorum yine yönetici izni istiyor.Videolar var onun için YouTube yazıp bakabilirsiniz ilk Malwarebytes kurup Taratın sonra format atın.
Tam istiyorsanız Kaspersky Kurup Tam Tarama yapın
Başka bir bilgisayardan win 10 isosu kurun YouTube dan devamı yapınız kısacası format atın.Ayarlarda açılmıyor.
Malwarebytesde kuramıyorum yine yönetici izni istiyor.
Başka bir bilgisayardan usb ye yükleyinFormatta atamıyorum media creation toolda indirdim fakat halen daha atamıyorum windows sürümünü usbye nasıl yazdıracağım.
Başka bir bilgisayarınız filan yok mu? arkadaşınızki filan da olur.Formatta atamıyorum media creation toolda indirdim fakat halen daha atamıyorum windows sürümünü usbye nasıl yazdıracağım.
Şuan media creation tool yüklettim bir arkadaşımın bilgisayarından fakat onuda yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor artık umudum kalmadı başka bir bilgisayardan iso yazdırıp kendi bilgisayarıma kurabilme imkanım varmıdır.Başka bir bilgisayarınız filan yok mu? arkadaşınızki filan da olur.
Başka bir bilgisayardan windows 10 isosu kurduktan sonra onu nerden yazdıracağım windows 10 isosunu kurduğum bilgisayardan yazdırır isem o bilgisayara format atılacak ve kendi bilgisayarıma rufusda kuramıyorum dediğim gibi : hiçbir aplikasyonu dosyayı yönetici olarak çalıştıramıyorum.Başka bir bilgisayardan win 10 isosu kurun YouTube dan devamı yapınız kısacası format atın.
Bios'dan format atar gibi usb'yi boot menü'den ilk sıraya al oradan format atıyor gibi devam et. Eğer nasıl format atıldığını bilmiyorsan internette rehberler var.Şuan media creation tool yüklettim bir arkadaşımın bilgisayarından fakat onuda yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor artık umudum kalmadı başka bir bilgisayardan iso yazdırıp kendi bilgisayarıma kurabilme imkanım varmıdır.
Her türlü dosya uygulamada yönetici izni istiyor ve hertürlü yönetici izni istiyen uygulamaya dosyaya izin veremiyorum kısacası yönetici izni verme bilgisayarda tamamen yok
Başka bir bilgisayardan windows 10 isosu kurduktan sonra onu nerden yazdıracağım windows 10 isosunu kurduğum bilgisayardan yazdırır isem o bilgisayara format atılacak ve kendi bilgisayarıma rufusda kuramıyorum dediğim gibi : hiçbir aplikasyonu dosyayı yönetici olarak çalıştıramıyorum.
Şuan Windows 10 ISO Dosyasını USB belleğime kurmuş bulunuyorum setup.exeyi çalıştırıyorum fakat dediğim gibi bu dosyadada yönetici izni istiyor.