Direkt 68 gb indiriyo tarama yapmadanYükleme klasörünü seç yerinde oyunun dosyasının olduğu yeri seç. Dosyaları tarayıp sadece eksik dosya varsa indiricek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama önce şuanki haliyle bırak.
evetC > program dosyaları(86x) > Steam yolunu seçip indirmeye başlattınız değil mi?
Birde oyunun common dosyasının içindeki dosyasını seçip dener misiniz?
Common dosyasını seçince 'Seçilen diskte zaten bir kütüphane klasörü bulunuyor'Birde oyunun common dosyasının içindeki dosyasını seçip dener misiniz?
Steam dosyasını tekrar seçmeyi dener misin? normalde bende bu tarz hata olunca dosyanın olduğu yeri seçiyorum biraz tarayıp bırakıyor.Common dosyasını seçince 'Seçilen diskte zaten bir kütüphane klasörü bulunuyor'
diye hata verdi
Steam dosyasını tekrar seçmeyi dener misin? normalde bende bu tarz hata olunca dosyanın olduğu yeri seçiyorum biraz tarayıp bırako
olmadıSteam dosyasını tekrar seçmeyi dener misin? normalde bende bu tarz hata olunca dosyanın olduğu yeri seçiyorum biraz tarayıp bırakıyor.
Neden olmuyor ? tekrar 68 gb dosyayı indirmeye mi çalışıyor? ss atabilir misin?Mesaj otomatik birleştirildi:
olmadı
Neden olmuyor ? tekrar 68 gb dosyayı indirmeye mi çalışıyor? ss atabilir misin?
Diskiniz de yer açıp denemelisiniz.Ekli dosyayı görüntüle 161839evet 68 gb indirmeye çalışıyor
tamam hocam :ğDiskiniz de yer açıp denemelisiniz.