Bu vitaminden içebilirmiyim ?

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Arada Uykusuz Kalınca Enerji verecek birşeyler arıyorum elimde böyle bir vitamin var 14 yaşındayım bana uygun olurmu ? Eczacılıkla ilgilenen abi ablalarımız yardımcı olabilirmi

Ekli dosyalar

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    47.2 KB · Görüntüleme: 67

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Arada Uykusuz Kalınca Enerji verecek birşeyler arıyorum elimde böyle bir vitamin var 14 yaşındayım bana uygun olurmu ? Eczacılıkla ilgilenen abi ablalarımız yardımcı olabilirmi
Doktorun sana böyle bir şey almanı önerdimi ama önermediysede kulananbilirsin bi sakıncası olmaz bi vitamin ilacıdır uyku sorununuda ortadan kaldırıcaktır bunula beraber halsizliğide iyi gelicektik ama doktoruna danışmanda bi öneri

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Doktorun sana böyle bir şey almanı önerdimi ama önermediysede kulananbilirsin bi sakıncası olmaz bi vitamin ilacıdır uyku sorununuda ortadan kaldırıcaktır bunula beraber halsizliğide iyi gelicektik ama doktoruna danışmanda bi öneri
Doktoruma Danışmadım Ama Bende Bir Rahatsızlık yapar mı diye korkmuştum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Fazladan uyanık kalmak için işe yarayacağını pek sanmam. Bende buna benzer multivitamin kullanmıştım birkaç sene önce öyle bir etkisi olmamıştı. Belli bir enerjiyi harcayınca mevbur uyku bastırıyor. Gerektiğinde uyanık kalmak için kahve,fındıkifıstık tarzı şeyler atıştırmak yardımcı olur.