Windows 7 seviyorum
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesine gidiyorum ve bu yılın sonunda bölüm seçimi yapacağız ben sözel seçmek istiyorum çünkü özel eğitim öğretmenliği okumak istiyorum ama babam ile abim ittifak yapmışlar illaki bana sayısal oku diye diye kafamı yiyorlar annemde bana diyor ne istiyorsan onu oku ama babam ile abim sayısal okumamı istiyor benimde sayısal da matematik geometri ve fizik dersim iyi değil bu yıl matematik 40 geometri 40 ve fizik dersi 45 ti karne notlarım bu yüzden sözel seçmek istiyorum ama abim ile babam bana diyor illaki tıp okuyacaksın doktor olacaksın diyorlar babam ile abim benim geleceğimi düşünmüyor sırf yüksek maaşı olduğu için doktorluk okumamı istiyorlar biliyorum zaten geçen gün babam bana sırf yüksek maaşı olduğu için senin doktor olmanı istiyoruz yoksa doktor olmanı istemezdik doktor ol ayda 60 bin TL maaş al zengin ol paran olsun diyor babam abimde sürekli bana diyor sen sayısal seç tıp oku doktor ol ayda 60 bin TL maaş al bende çalışmayacağım yan gelip yatacağım senin paranı yiyeceğim sende bana kölelik yap diyor hep birde ailem sürekli bana başkalarını örnek gösterip diyorlar milletin çocukları okudu doktor oldu sende okumadın birşey olmadın utan yüzün kızarsın arsız eşek sende bir sarımsak kadar ar yok eğer sende bir sarımsak kadar ar olsaydı sen olursun adam olurdun bir işe yarardın diyorlar bana onur kırıcı sözler gerçekten aileme bir şey diyemiyorum içime atıyorum ama artık kafayı yiyeceğim artık evden gidip kurtulmak istiyorum ama daha 10.sınıfım okulum var o yüzden evi terk edemiyorum ailemi bu yıl okulun rehberlik servisine söyledim ama onlar babamla konuştu ama maalesef babamı ikna edemediler aileme ne zaman sözel seçmek istediğimi söylesem hemen bana sus gerizekalı haddini bil özel eğitim öğretmenliği kötüdür okumaya değmez işsiz kalırsın bize bir daha sözel dersen seni parçalarız diyorlar bana aranızda eşit ağırlık okuyan var mı bana yardımcı olur musunuz ailemi nasıl ikna edeceğim sözel okumaya lütfen yardımcı olun kararsız kaldım?
Son düzenleyen moderatör: