faruk.dogan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 113
Açıklama yapmıştı galiba, bu sene ne olursa olsun kapanmicak ! :/Okullar yine kapancak gibi
Bazen neden türkiyede doğdum diye düşünüyorum. Keşke finlandiyada okusaydımAçıklama yapmıştı galiba, bu sene kapanmicak ne olursa olsun ! :/
Türkiye'nin eğitim sistemi iyi olsaydı milli eğitim bakanı çocuğunu yurt dışında okutmazdi, niye biz enayimiyizBazen neden türkiyede doğdum diye düşünüyorum. Keşke finlandiyada okusaydım![]()
Çok çok fazla. Kapanma tekrar gelebilir.Türkiye’de son 24 saatte 224 bin 198 kişiye COVID-19 testi yapıldı. 16 bin 809 kişi pozitif çıkarken, 63 kişi hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı yeni vaka haritası:
Türkiye'nin eğitim sistemi iyi olsaydı milli eğitim bakanı çocuğunu yurt dışında okutmazdi, niye biz enayimiyiz
Ben bu tabloya hiç inanmıyorum, dahada fazla.Turistleri mecbur doldurdu Türkiye'ye TL nin değeri artsın, vaka sayıları yüksek olursa kim niye gelsinEn azından eskisi gibi 100 ün üstünde ölüm görmüyoruz bu da aşıların etkisi sanırım entübe sayısı ne kadar acaba?
Orası öyle tabii ama bir kere böyle bir durum anlaşıldığında dünya sağlık örgütü uyarmıştı sanırım.Ben bu tabloya hiç inanmıyorum, dahada fazla.Turistleri mecbur doldurdu Türkiye'ye TL nin değeri artsın, vaka sayıları yüksek olursa kim niye gelsin
Ya işin komik tarafi ne biliyormusun, kahvelerin önünde yazıyor maskesiz girilmez ama içeriden birtane takan yokturBizim milletimiz laf anlamaz. Maske takmamaya tam gaz devam ediyoruz. Önce Giresun'a gittim. Bir sürü gurbetçi ya da oranın yerlisi var. Suratlarına bakıyorum tek bir maske yok. Sonra Trabzon'a gittim. Orada da durum aynı. Yol üstü dinlenme tesislerinde de durum aynı. Hatta bir tesiste polis vardı maskesi yoktu. Bende dışarıda bariyerlere yaslanmış herkesten uzakta dinleniyorum. Yanımdan geçerken masken nerede bile demedi.
Sen hiç parası olup da ülkenin eğitimi süper olsa bile ülkesinde okutan bir zengin gördün mü?Türkiye'nin eğitim sistemi iyi olsaydı milli eğitim bakanı çocuğunu yurt dışında okutmazdi, niye biz enayimiyiz
Türkiye'yi kastediyorsan evet.Sen hiç parası olup da ülkenin eğitimi süper olsa bile ülkesinde okutan bir zengin gördün mü?
İki üç hafta sonra bu vaka artışlarının yansımalarını göreceğiz.En azından eskisi gibi 100 ün üstünde ölüm görmüyoruz bu da aşıların etkisi sanırım entübe sayısı ne kadar acaba?
Yazın virüs etkisi az diyorlardi kışın dahada hızlı bulaşıyormuş, kışın rekor kıracak herhaldeİki üç hafta sonra bu vaka artışlarının yansımalarını göreceğiz.
Bayram tatili çıkışı ben de düşünüyorum 2-3 hafta içinde etkileri görünecektir tabloda. İnşallah çok da kötü olmaz.İki üç hafta sonra bu vaka artışlarının yansımalarını göreceğiz.
Yazın turizm canlanması için bu şekilde yaptılar ve yalan uydurdular. Kış-yaz farketmeksizin virüs her türlü bulaşıyor. Mevsimler ile alakalı bir durum yok yani.Yazın virüs etkisi az diyorlardi kışın dahada hızlı bulaşıyormuş, kışın rekor kıracak herhalde
Şu an ülkemizde artma eğiliminde olan Delta varyantı diğer koronavirüs varyantlarına nazaran çok daha bulaşıcı. Bu varyant için o kadar ölümcül değil deniliyor ama tersini söyleyen uzmanlar da var.Yazın virüs etkisi az diyorlardi kışın dahada hızlı bulaşıyormuş, kışın rekor kıracak herhalde
İnşallah olmaz.Bayram tatili çıkışı ben de düşünüyorum 2-3 hafta içinde etkileri görünecektir tabloda. İnşallah çok da kötü olmaz.
Herkes aşısını olsa tamam, yabancılar bu yüzden okadar rahat geziyolar, bizim vatandaşlar bazı batıl inançlara inandığı için vurulmuyor, yok elin adamı ne katmista, ben türk aşısı olcamda v.b.Yazın turizm canlanması için bu şekilde yaptılar ve yalan uydurdular. Kış-yaz farketmeksizin virüs her türlü bulaşıyor. Mevsimler ile alakalı bir durum yok yani.
Aşı olsan bile, sana virüs bulaşmayacağı anlamına gelmiyor. Adamlar sadece aşı ile atlatmadılar, gerekli önemleri de aldılar. Biz sadece kağıt üzerinde önlemler aldık.Herkes aşısını olsa tamam, yabancılar bu yüzden okadar rahat geziyolar, bizim vatandaşlar bazı batıl inançlara inandığı için vurulmuyor, yok elin adamı ne katmista, ben türk aşısı olcamda v.b.
Ya şimdi herkes 2 dozunu vurulsa, çift maske taksa azalmazmi ?Aşı olsan bile, sana virüs bulaşmayacağı anlamına gelmiyor. Adamlar sadece aşı ile atlatmadılar, gerekli önemleri de aldılar. Biz sadece kağıt üzerinde önlemler aldık.
Şu mevzuyu baya araştırdım bana kaynak atabilecek birisi var mı?Türkiye'nin eğitim sistemi iyi olsaydı milli eğitim bakanı çocuğunu yurt dışında okutmazdi, niye biz enayimiyiz
Bez parçası bir maske ile önlem alınacağını mı sanıyorsun? Taktığımız bez maskelerin yanında boşluklar var. 2. doz aşı sadece bağışıklığını arttırıyor.Ya şimdi herkes 2 dozunu vurulsa, çift maske taksa azalmazmi ?
Bu hastalık kaldı zaten artık, ölümler, ağır vakalar azaltılabilir onu diyorum ben.Bez parçası bir maske ile önlem alınacağını mı sanıyorsun? Taktığımız bez maskelerin yanında boşluklar var. 2. doz aşı sadece bağışıklığını arttırıyor.