DMZMAli
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 90
Benim şuanki telefonum huwaei p9 lite 2017 ekranı kırıldı yeni telefon olarak Redmi note8 almayı düşünüyorum performası nasıl?
hmm tmm teşekkürlerKullanmadım ama güzel diyenler oldu
Bütçe?Benim şuanki telefonum huwaei p9 lite 2017 ekranı kırıldı yeni telefon olarak Redmi note8 almayı düşünüyorum performası nasıl?
GFX Tool kullanırsan (Smooth) kullanırsam ban yemezsin.Benim şuanki telefonum huwaei p9 lite 2017 ekranı kırıldı yeni telefon olarak Redmi note8 almayı düşünüyorum performası nasıl?
teşekürlerGFX Tool kullanırsan (Smooth) kullanırsam ban yemezsin.
Normal 30 alırken maksimum.45-60 arası alıyorsun GFX ile.
redmi note 8 fiyat:2249 tl ile 2600 tl arası deişiyorBütçe?
Alma o telefon artık kasıyor biraz daha koyup Poco x3 al.Benim şuanki telefonum huwaei p9 lite 2017 ekranı kırıldı yeni telefon olarak Redmi note8 almayı düşünüyorum performası nasıl?
Biraz daha koy Realme 7 al 3000 tl en iyi performansı o verirteşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
redmi note 8 fiyat:2249 tl ile 2600 tl arası deişiyor
Maksimum bütçen nedir ?teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
redmi note 8 fiyat:2249 tl ile 2600 tl arası deişiyor
2900-3000Maksimum bütçen nedir ?
Bunu alın.2900-3000
Note 8 alınmaz artık. O fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz Poco X3. https://www.hepsiburada.com/poco-x3...YEA11?magaza=MIEKO&url_src=and-product-detail2900-3000
Kesinlikle Poco X3 çok daha iyi bir cihaz.2900-3000
en düşük ayalarda 40 fps oynatıyor önceden kullanıyordumBenim şuanki telefonum huwaei p9 lite 2017 ekranı kırıldı yeni telefon olarak Redmi note8 almayı düşünüyorum performası nasıl?
Şimdiden hayırlı olsun.HERKESE TEŞEKKÜRLER POCO X3 ALMAYA KARAR VERDİM KONU BİTMİŞTİR.![]()
Görmedim bu mesajınızı bir önceki postumu yazarken. Hayırlı olsun hocamHERKESE TEŞEKKÜRLER POCO X3 ALMAYA KARAR VERDİM KONU BİTMİŞTİR.![]()
Siz OnePlus kullanmadınız galiba hiç ?Hocam benim yedek telefon redmi Note 8. Biraz kasmaya başladı yalan yok. Ben çok kullanmıyorum o telefonumu. Ama kardeşimin telefon da redmi Note 8 ve o çok oyun oynar. Ona oyunların performansını sordum şimdi. Oyunun ayarladığı otomatik grafiklerde çok kasma yaşamadığını söyledi. Nadiren kasıyormuş. Alınabilir aslında ama tabi üst modeller daha iyi olur. Ama size bir tavsiye vereyim android telefonlar her türlü kasıyor hocam yaaa. İllaki kendini bozuyor android telefonlar. Ama ıphone öyle değil gerçekten. Benim asıl telefonum ıphone 12 mini. Wild Rift oynarım genelde. İPhone'da gram kasma yok şarjda oynanmadığı sürece. Sabit 60 fps alıyorum. Ortalama bir ıphone da 60 fps verir bence. Bazen de diğer android telefonumda oynuyorum aynı oyunu. Ya şöyle diyeyim kasmıyor redmi Note 8 tam ama bi kasıntı hissediyorsunuz hocam bi hantallık var yine de. İPhone'dan o telefona geçince fark çok fazla hissediliyor.
Kullanmadım hocam OnePlus'a da iyi diyorlarSiz OnePlus kullanmadınız galiba hiç ?
FPS ye nereden bakıyorsunuz?Xiaomi Redmi Note 9s Kullanıyorum nadiren 55'e düşüyor, ama sabit 60 Alıyorum. 8 de de alsan alsan 40-60 arası alırsın. Ama telefon ısınınca bu durum değişebilir.
Şarjı çok gitmiyor oyun oynarken sorun yaşar.İkinci el temiz iPhone 8'de alabilirsin.
Birden çok yöntem var Samsung'da galaxy store'den program indirebilirsin, Samsung değilse harici program kullanabilirsin, google amcaya sor çok fazla farklı yöntem var.FPS ye nereden bakıyorsunuz?
Xiaomi'nin kendi uygulaması var oyun içi,Game Tools isimli.FPS ye nereden bakıyorsunuz?
Gm güveniyorsan 21 pro al2900-3000