arkadaş eklemeden nasıl hediye edebilriim kiOyun menüsünü bilmiyorumda oyunları tek hesaptan alıp hediye etseniz 5 doları kesin geçer. Veya sayınız daha fazlaysa 2 3 hesaptan çekersiniz.
Pardon oyunu almışsınız. ?
Oyunu almamış olsaydınız 5 doları tek hesaba yatırıp sınırlandırmayı kaldırır ve arkadaş eklerdiniz.arkadaş eklemeden nasıl hediye edebilriim ki
Pek Bilmiyorum Ama O Kullanıcının Steam Hesabı Adını Yazıp Deneyebilirsiniz.arkadaş eklemeden nasıl hediye edebilriim ki
oyunu iade edip senin dediğini yapabiliriz de, 3 oyun tek hesaba alabiliyor muyuz ki? yoksa cüzdana mı atıcam 5 dolarıOyunu almamış olsaydınız 5 doları tek hesaba yatırıp sınırlandırmayı kaldırır ve arkadaş eklerdiniz.
Cüzdana atacaksın hocam. Zamanında yaptığım bir yöntem olduğundan önerdim. Ancak guardla yakın zamanda oynandıysa oyun hediye edilemiyor.oyunu iade edip senin dediğini yapabiliriz de, 3 oyun tek hesaba alabiliyor muyuz ki? yoksa cüzdana mı atıcam 5 doları
biz 3 kişi aldık, 2 kişi iade etse 24 tl gelcek o 24 tl yi steam cüzdanıma göndermem lazım ama 20 tl veya 50 tl yükleyebiliyorumCüzdana atacaksın hocam. Zamanında yaptığım bir yöntem olduğundan önerdim. Ancak guardla yakın zamanda oynandıysa oyun hediye edilemiyor.
İadeyi steam cüzdanına yaparsanız o parayı aktaramazsınız arkadaşınıza. Karta çekebilirseniz arkadaşınıza havale edip işlemi tamamlarsınız. Kişi başı 2 tl zarar edeceksiniz ancak 20+10 tl olarak arkadaşınız hesabına para yatırıp sizi arkadaş ekler ve oyunları hediye eder.biz 3 kişi aldık, 2 kişi iade etse 24 tl gelcek o 24 tl yi steam cüzdanıma göndermem lazım ama 20 tl veya 50 tl yükleyebiliyorum
daha önceden 15 tl lik oyun almıştım, the forest ı saymazsakİadeyi steam cüzdanına yaparsanız o parayı aktaramazsınız arkadaşınıza. Karta çekebilirseniz arkadaşınıza havale edip işlemi tamamlarsınız. Kişi başı 2 tl zarar edeceksiniz ancak 20+10 tl olarak arkadaşınız hesabına para yatırıp sizi arkadaş ekler ve oyunları hediye eder.
Ama dediğim gibi son 15 gün içinde guardlarla oynayan varsa o oyunu hediye alamaz. İndirimi kaçırmış olur.
İadeyi steam cüzdanına yapıp dijital hediye kartı ile para aktarırım diye düşünebilirsiniz. Ancak steam bunun önlemini almış. Bu kartları sadece banka/kredi kartı ödemesiyle kabul ediyor.
EDİT: Oyun 12.8 TL 3 kişi alsanız bile 4.3Dolar yapıyor.
Ozaman guardlardan yanada sorun yoksa bu yöntem tutar hayırlı olsun.daha önceden 15 tl lik oyun almıştım, the forest ı saymazsak
o 8 i tl yi bulabilirsek yapıcazOzaman guardlardan yanada sorun yoksa bu yöntem tutar hayırlı olsun.