Ailemin Oyuna Karşı Olması

visnos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ailem oyun oynamama izin vermiyor oyun oynarken gelip pc yi elimden alıyor buda beni sinirlendiriyor ders çalış kendini geliştir diyorlar sorun şu ki ben fen lisesine gidiyorum, zaten dersde kafamız patlıyo bide bunun üstüne ev gelince ders çalış diyorlar

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Ailem oyun oynamama izin vermiyor oyun oynarken gelip pc yi elimden alıyor buda beni sinirlendiriyor ders çalış kendini geliştir diyorlar sorun şu ki ben fen lisesine gidiyorum, zaten dersde kafamız patlıyo bide bunun üstüne ev gelince ders çalış diyorlar
Ailenle anlaş örnek günde 2 saat oyna 1 saat ders çalış.

J. İmre

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Şuan telafi eğitim var sanırım. Ondan dolayı olabilir. O telafi eğitim bittiğinde tamamdır bilgisayar senin kafana göre kullan :D. Hatta bilgisayar bile yetmez eğlenmeye çek bisikletini de sür keyfine bak.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Ailen sadece seni düşünüyor diye öyle yapıyorlar. İyi bir geleceğin ve mesleğin olsun diye. Annelerimiz ve babalarımız kötülüğümüzü istemezler.
Oyunun zararı yoktur, çok uzun süre oynayıp aşırı kaptırmadıkça. Dersini yap ve çalış. Sonra da bilgisayarda oynayabilirsin boş zamanın olunca. Ona da bir şey dememeliler bence. Sonuçta kendi yapman gereken görevi bitirince, bilgisayarda oynaman sorun olmamalı.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
Onlarla düzgünce konuşmalısın, antlat yapmalısın, güzel bir liseye gidiyor gibisin zaten.