Soru Dizüstü Mü Masaüstü Mü

YiğiT Emir75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar ben lise 2 ye gidiyorum. Kendime oyun oynamak için bi bilgisayar alacağım fakat masaüstü mü alsam dizüstü mü karar veremedim.Genelde evdeyim yazları köye gidiyoruz öyle aşırı bi gezme falan yok.Babam dizüstü almamı istiyor taşınabilir olduğu için ama ben kasa istiyorum.aynı özelliklerde bi masaüstü ve bir dizüstü arasında performas farkları olur mu ?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
eğer amacınız gittiğiniz tatil vb yerlerde de oyun oynamak ise dizüstü alın hatta bütçe verin öneri yapayım ama eğer evde çok kalan biriyseniz masaüstü toplamanızı öneririm

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Tabii ki performans farkı var. Dizüstü tarafında termal tasarıma bağlı olarak sıcaklık faktörü de var. Bu performansınızın ne kadar stabil olacağını etkiler. Masaüstü daha iyi olur.

YiğiT Emir75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
eğer amacınız gittiğiniz tatil vb yerlerde de oyun oynamak ise dizüstü alın hatta bütçe verin öneri yapayım ama eğer evde çok kalan biriyseniz masaüstü toplamanızı öneririm
Ya ben zaten köye gittiğimde dedemlerin yanında chill bi taril yapıyorum o yüzden çok işim olmuyor.Ama kasa önerebilirseniz çok mutlu olurum.Bütçem 13 bin tl civarı yükselebilir de alçalabilir de

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Ya ben zaten köye gittiğimde dedemlerin yanında chill bi taril yapıyorum o yüzden çok işim olmuyor.Ama kasa önerebilirseniz çok mutlu olurum.Bütçem 13 bin tl civarı yükselebilir de alçalabilir de
bu sistemi öneririm monitör dahil ise başka sistem de önerebilirim

YiğiT Emir75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

bu sistemi öneririm monitör dahil ise başka sistem de önerebilirim
MSI MPG Trident 3 ARCTIC 10SI-015EU Intel Core i7 10700 16GB 2TB + 512GB SSD GTX 1660 Super Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

Alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme: