zhrkvkzero77
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 63
8.1 zaten 8 indirilemiyor diye biliyorum8.1 i yoksa 8 mi? eğer düz 8 ise mağaza desteği yok diye biliyorum.
Kms ile mi aktifleştirdiniz ?Merhabalar bilgisayarıma microsoftun sitesinden Windows 8 kurdum ancak mağazayı açtığımda mağazaya bağlanamadı diye bir hata çıktı. İnternet bağlantım var sizce sorun nedir ?
evet başka bir yerde öyle olduğu için sorun olabileceğini gördüm ancak kms yi nasıl geri alabileceğimi bilmiyorumKms ile mi aktifleştirdiniz ?
Kaspersky cloud Free antivirüs kur. Sistemi tara kms'yi silecektir.evet başka bir yerde öyle olduğu için sorun olabileceğini gördüm ancak kms yi nasıl geri alabileceğimi bilmiyorum
teşekkür ederimKaspersky cloud Free antivirüs kur. Sistemi tara kms'yi silecektir.
Sistem lisans istemeye başlıycak.
sonra 60-100 tl ye lisanslar satıyorlar onlardan al keyi gir Orijinal windows'un olsun.
Güvenilirteşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada gittigidiyor üzerinden bu lisansı buldum sizce güvenilir mi?
Güvenilir gözüküyorteşekkür ederim
Bu arada gittigidiyor üzerinden bu lisansı buldum sizce güvenilir mi?
Bu lisanstan almak istedim ama kartla ödeme kısmında 3D korumasını geçtikten sonra ödeme başarısız oldu diye hata veriyor.Güvenilir gözüküyor
Geçtiğimiz aylarda bende yüklemiştim ve bende de olmuştu. Sanırım kapatmışlar.Merhabalar bilgisayarıma microsoftun sitesinden Windows 8.1 kurdum ancak mağazayı açtığımda mağazaya bağlanamadı diye bir hata çıktı. İnternet bağlantım var sizce sorun nedir ?
merhaba kaspersky kms yi bulamadı bende başka bir yerde gördüklerimi uyguladım ancak halen mağaza açılmıyor sizce sorun başka bir şey olabilir mi çünkü daha önceden de kms kullanmıştım win 8de böyle bir sorunla karşılaşmadımKaspersky cloud Free antivirüs kur. Sistemi tara kms'yi silecektir.
Sistem lisans istemeye başlıycak.
sonra 60-100 tl ye lisanslar satıyorlar onlardan al keyi gir Orijinal windows'un olsun.
Sorun muhtemelen Microsoft sunucularından kaynaklı.konu güncel
daha 3,4 ay öncesinden kullananbiliyordum hem kaç gün oldu giremiyorumSorun muhtemelen Microsoft sunucularından kaynaklı.
Aynı sorun ben de kurduğumda olmuştu, mağaza sunucularında sorun var bence.daha 3,4 ay öncesinden kullananbiliyordum hem kaç gün oldu giremiyorum
peki girebilen var mı?Aynı sorun ben de kurduğumda olmuştu, mağaza sunucularında sorun var bence.
Maalesef denedim yine olmadı ancak mağaza güncellemesi belki çözebilir diye düşünüyorum acaba mağaza appx dosyasını nereden bulabilirim?Bu videoda Microsoft Store'un nasıl sıfırlanıcağı vb. gösterilmiş belki işinize yarayabilir
BilmiyorumMaalesef denedim yine olmadı ancak mağaza güncellemesi belki çözebilir diye düşünüyorum acaba mağaza appx dosyasını nereden bulabilirim?
Bu kodlar:Hocam başka bir çözüm yokmu kaç gündür hiçbir metro uygulamasına girilmiyor kafayı yiyecem![]()
➤ COMMAND: Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
➤ COMMAND #1: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
➤ COMMAND #2: Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
➤ COMMAND #3: PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}"
➤ COMMAND #4: Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
hocam komutları powershell üzerinden yazdım 3. komutta hata verdiBu kodlar:
➤ COMMAND: Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} ➤ COMMAND #1: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose} ➤ COMMAND #2: Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} ➤ COMMAND #3: PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}" ➤ COMMAND #4: Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Ve bu video sayesinde sorunu çözebilirsin.
Gene kms ile mi etkinleştirme yaptınız ?Yardımlarınız için teşekkürler hocam bilgisayar yavaş diye ssd sipariş etmiştim bugün gelecek yine aynı sorun olursa size soylerim
hocam yeni ssd geldi format attım gene aynı sorun
Hayır etkinleştirmedim.Gene kms ile mi etkinleştirme yaptınız ?