Yardım Windows 8.1 Mağaza Sorunu

zhrkvkzero77

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Merhabalar bilgisayarıma microsoftun sitesinden Windows 8.1 kurdum ancak mağazayı açtığımda mağazaya bağlanamadı diye bir hata çıktı. İnternet bağlantım var sizce sorun nedir ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    48.5 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
evet başka bir yerde öyle olduğu için sorun olabileceğini gördüm ancak kms yi nasıl geri alabileceğimi bilmiyorum
Kaspersky cloud Free antivirüs kur. Sistemi tara kms'yi silecektir.
Sistem lisans istemeye başlıycak.

sonra 60-100 tl ye lisanslar satıyorlar onlardan al keyi gir Orijinal windows'un olsun.

zhrkvkzero77

Asistan
Reaksiyon puanı
63

sonra 60-100 tl ye lisanslar satıyorlar onlardan al keyi gir Orijinal windows'un olsun.
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada gittigidiyor üzerinden bu lisansı buldum sizce güvenilir mi?

Son düzenleme:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bence baştan format atın. Aliexpressde keyler var. Kendinize ayarlayın.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Güvenilir gözüküyor
Bu lisanstan almak istedim ama kartla ödeme kısmında 3D korumasını geçtikten sonra ödeme başarısız oldu diye hata veriyor.

Telefonda programa bakıyom para gitmemiş hiçbiyere. Nedir bunun sorunu yaaa

Neyse kalsın sonraya

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Merhabalar bilgisayarıma microsoftun sitesinden Windows 8.1 kurdum ancak mağazayı açtığımda mağazaya bağlanamadı diye bir hata çıktı. İnternet bağlantım var sizce sorun nedir ?
Geçtiğimiz aylarda bende yüklemiştim ve bende de olmuştu. Sanırım kapatmışlar.

zhrkvkzero77

Asistan
Reaksiyon puanı
63

merhaba kaspersky kms yi bulamadı bende başka bir yerde gördüklerimi uyguladım ancak halen mağaza açılmıyor sizce sorun başka bir şey olabilir mi çünkü daha önceden de kms kullanmıştım win 8de böyle bir sorunla karşılaşmadım

Son düzenleme:

zhrkvkzero77

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Hocam başka bir çözüm yokmu kaç gündür hiçbir metro uygulamasına girilmiyor kafayı yiyecem :(

By Maskely

Doçent
Reaksiyon puanı
508
Hocam başka bir çözüm yokmu kaç gündür hiçbir metro uygulamasına girilmiyor kafayı yiyecem :(
Bu kodlar:
➤ COMMAND: Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} ➤ COMMAND #1: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose} ➤ COMMAND #2: Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} ➤ COMMAND #3: PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}" ➤ COMMAND #4: Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Ve bu video sayesinde sorunu çözebilirsin.

zhrkvkzero77

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Bu kodlar:
➤ COMMAND: Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} ➤ COMMAND #1: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose} ➤ COMMAND #2: Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} ➤ COMMAND #3: PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}" ➤ COMMAND #4: Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Ve bu video sayesinde sorunu çözebilirsin.
hocam komutları powershell üzerinden yazdım 3. komutta hata verdi

= : The term '=' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spell
ing of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:5
+ & { = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest. ...
+ ~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (=:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

hatasını verdi

zhrkvkzero77

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Merhabalar hocam bugün müzik uygulamasına girdiğimde arayüz değişmişti güncellenmiş sanırım bir şekilde ama internet sorunu hala devam ediyor

zhrkvkzero77

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Yardımlarınız için teşekkürler hocam bilgisayar yavaş diye ssd sipariş etmiştim bugün gelecek yine aynı sorun olursa size soylerim

hocam yeni ssd geldi format attım gene aynı sorun

Son düzenleme:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Yardımlarınız için teşekkürler hocam bilgisayar yavaş diye ssd sipariş etmiştim bugün gelecek yine aynı sorun olursa size soylerim

hocam yeni ssd geldi format attım gene aynı sorun
Gene kms ile mi etkinleştirme yaptınız ?