Yardım Lgs Girip Girmemek

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben 8 sınıfım virüs yüzünden filan başka sebeplerle bu sene doğru düzgün hiç okula gidemedim hiç birşey bilmiyorum 6-7 sınıfta derslerim fena değildi ve bildiğiniz gibi lgs 3 gün sonra sınava girmelimiyim girmemelimiyim lütfen yardım edebilecekler birşeyler desin.

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Arkadaşlar ben 8 sınıfım virüs yüzünden filan başka sebeplerle bu sene doğru düzgün hiç okula gidemedim hiç birşey bilmiyorum 6-7 sınıfta derslerim fena değildi ve bildiğiniz gibi lgs 3 gün sonra sınava girmelimiyim girmemelimiyim lütfen yardım edebilecekler birşeyler desin.
gir bence, girememek gibi bir şansın var mı ki

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Girmeme gibi bir şansım var ama girmezsem adrese dayalı bir şekilde bir liseye gidicem büyük ihtimalle imam hatip veya istemeyeceğim bir lise ama lgs ye girip şansımı denemelimiyim diyorum ya çok kötü yaparsam daha mı kötü olur?

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Girmeme gibi bir şansım var ama girmezsem adrese dayalı bir şekilde bir liseye gidicem büyük ihtimalle imam hatip veya istemeyeceğim bir lise ama lgs ye girip şansımı denemelimiyim diyorum ya çok kötü yaparsam daha mı kötü olur?
şuan derslerin iyi mi

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
bence gir ama yinede sen bilirsin eğer derslerin gerçekten iyise iyi bir puan alrısn

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Genel olarak okulda ortalamam 80 civarı olurdu başarılı sayılabilecek bir öğrenciydim 7 sınıftan sonra virüsler birlikte başka sebeplerle çok aksattım okulu bu sene nerdeyse hiç okula gidemedim devamsızlığım 0 ama sınavlarım G ilk dönem 78 filandı ama ne yapsam bilmiyorum şu 3 günde

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Genel olarak okulda ortalamam 80 civarı olurdu başarılı sayılabilecek bir öğrenciydim 7 sınıftan sonra virüsler birlikte başka sebeplerle çok aksattım okulu bu sene nerdeyse hiç okula gidemedim devamsızlığım 0 ama sınavlarım G ilk dönem 78 filandı ama ne yapsam bilmiyorum şu 3 günde
bence gir

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
girersen tahmini ne kadar not alırsın, kendine güveniyor musun?

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Puan ortalamaları konusunda çok fikrim yok ama araştıracağım iyice yani 8 sınıf hakkında hiçbişey bilmiyorum o yüzden girmek ve girmemek arasında kaldım

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Puan ortalamaları konusunda çok fikrim yok ama araştıracağım iyice yani 8 sınıf hakkında hiçbişey bilmiyorum o yüzden girmek ve girmemek arasında kaldım
bu yıl hiç bir şey öğrenmedin mi yani, hiç mi girmedin derslere? anlattıklarından bunu alıyorum eğer öyleyse girme (bence)

Murat Kasrat

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Ya şimdi girmezsen adrese dayalı gitmeyecek misin ? Lgs de başarılı olamazsan da adrese dayalı gideceksin ama bence denemekten zarar gelmez o yüzden gir.

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 dönem de 4 sınav oldu 4 ünede girmedim g olarak geçiyor ve daha sınav tarihi gözükmüyor devamsızlığım 0 gözüküyor ilk dönem ortalamam 78

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşte demek istediğim şey girip çok kötü yaparsam girmemekten daha mı kötü olur

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Aga ne bu umursamazlık, sınavlara bile girmemişsin gelmişsin son 3 günde sınava girmelimiyim diyorsun. İsteyen beni linçlesin fakat ileride geleceği olan bir kişinin şuanki dönemde sınava, sınavlara dair çoğu şeye hakim olması gerek.
Sınava gir yapamazsan da yine adrese dayalı gidersin ama ileride yaptığına pişman olursun demedi deme.

Murat Kasrat

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Aga ne bu umursamazlık, sınavlara bile girmemişsin gelmişsin son 3 günde sınava girmelimiyim diyorsun. İsteyen beni linçlesin fakat ileride geleceği olan bir kişinin şuanki dönemde sınava, sınavlara dair çoğu şeye hakim olması gerek.
Sınava gir yapamazsan da yine adrese dayalı gidersin ama ileride yaptığına pişman olursun demedi deme.
Birde bir Lgs öğrencisi için en önemli şey bence süreye karşılık testler ve bunu evde yapmazsan ya sınavda yada denemelerde karşına çıkacak büyük ihtimalle arkadaşta 2side yok.

mehmet alp0909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bende okul notuma göre anadolu lisesine gidiyorum şuan. Lgs de iyi puan alamadım, okul notlarınla kendini orta derece bi liseye atarsan iyi olur. Bak ben lgs kazanamadım ama şuan gittiğim lise de okul birincisiyim 96 ortalama ile. Sen okul notuna göre bi anadolu lisesine git ondan sonra iş sende çalışırsan yaparsın önemli olan üniversite...

Murat Kasrat

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Bende okul notuma göre anadolu lisesine gidiyorum şuan. Lgs de iyi puan alamadım, okul notlarınla kendini orta derece bi liseye atarsan iyi olur. Bak ben lgs kazanamadım ama şuan gittiğim lise de okul birincisiyim 96 ortalama ile. Sen okul notuna göre bi anadolu lisesine git ondan sonra iş sende çalışırsan yaparsın önemli olan üniversite...
Şanslı olmak çok önemli bence eğitim işi şans işi değil biliyorum ama hayatta bile şansın varsa varsın yoksa yoksun...

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu sene ilk dönem notum 78di ikinci dönem 4 sınav oldu 4 ünede girmedim daha sınav gözükmüyor devamsızlığım da 0 okul notum neye göre oluyorki sence tam olarak ne yapmalıyım girmemelimiyim

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Bu sene ilk dönem notum 78di ikinci dönem 4 sınav oldu 4 ünede girmedim daha sınav gözükmüyor devamsızlığım da 0 okul notum neye göre oluyorki sence tam olarak ne yapmalıyım girmemelimiyim
ne bilelim daha detaylı anlat biz kahin miyiz senin çevrendeki okullar iyi mi kötü mü bilmiyoruz nasıl derslere çalıştığını bilmiyoruz hazırlanıyor musun bilmiyoruz

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bak yemin ederim liseye geçiyim çok çalışıcam ama şuan ne yapacağım konusunda bir fikrim yok çok pişmanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne bilelim daha detaylı anlat biz kahin miyiz senin çevrendeki okullar iyi mi kötü mü bilmiyoruz nasıl derslere çalıştığını bilmiyoruz hazırlanıyor musun bilmiyoruz
Biz 2-3 haftaya taşınacağız ama uzak biryere değil o yüzden net birşey diyemiyorum yakındaki ülkeler konusunda bu sene 0ım ama liseye geçeyim çok çalışacağım gerçekten pişmanım çok

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Birşey sorucam benim 4-5-6-7. Sınıf yıllık ortalamam 94 bu sene ilk dönemde 97.5 ben bu sene derlerime giremedim (cihaz yoktu) iyi bir liseye gidebilir miyim lgs de iyi yapacagımı hiç sanmıyorum

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
kaldı 3 gün artık yapacak birşey yok gir sınava alabildiğini al

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Çok kötü alacağına inanıyorsan girme eğer sınava girip kötü puan alırsan özel okullara dünyanın parasını teklif etsen bile seni almazlar çünkü bu öğrencinin puanı çok düşük benim okulumun ortalaması düşer diye almazlar. zaten en düşük okullar 300 puandan başlıyor özellikle istanbulda. Eğer kendine güvenin varsa gir ben düşük alırım kesin dersen girme birdaha söylüyorum girip çok düşük alırsan seni hiçbir okul kabul etmez bunuda bil

merttt123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok kötü alacağına inanıyorsan girme eğer sınava girip kötü puan alırsan özel okullara dünyanın parasını teklif etsen bile seni almazlar çünkü bu öğrencinin puanı çok düşük benim okulumun ortalaması düşer diye almazlar. zaten en düşük okullar 300 puandan başlıyor özellikle istanbulda. Eğer kendine güvenin varsa gir ben düşük alırım kesin dersen girme birdaha söylüyorum girip çok düşük alırsan seni hiçbir okul kabul etmez bunuda bil
Zaten özel okul ihtimallerde yok ama sınava girsem en azından 300 lerde bişey alsam ama girmezsem belki çok kötü bir imamhatip lisesine gidicem denemem daha iyi olmazmı önerin varmı?

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Karnen iyiyse girme. Orta seviyeyse gir şansını dene. 2 Durum da da düşüğüm dersin biraz sıkıntı.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Zaten özel okul ihtimallerde yok ama sınava girsem en azından 300 lerde bişey alsam ama girmezsem belki çok kötü bir imamhatip lisesine gidicem denemem daha iyi olmazmı önerin varmı?
bence sen benim verdiğim linkten okulların puanlarına bak duruma göre kararını verirsin

Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tavsiyem gir ne kadar alacaksın bir bakalım en azından 250 falan alırsın değilmi? O kadar kötü değilsindir herhalde