Merak Akşener'i Utandıran Tweet!

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Neredeyse 8 yıl önceki Tweet'ten bile muhalefeti utandırmaya çalışmak gerçekten acizlik hem de çok gurur duyulması gerekmeyen bir eylemden. Yani halk açlıktan perişan hale gelmişken hala Cami açıyorlar. Cami açmak marifet değil, o kadar vergi alıyorsan halktan bir karşılık olacak elbette ama Cami herkesin beklediği bir şey değil. Fen lisesi aç, Saray'dan tasarruf et EYT sorununu çöz mesela.

Son düzenleme:

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Yıl 2013, Meral hanım Tweeter'da şunları yazıyor:

Ama gördüğünüz gibi bugün Taksim Camii görkemli bir haşmetle ibadete açıldı.

Siz ne düşünürsünüz bilmem ama Meral hanımın şu anki ruh halini baya merak ediyorum! :)

Cumhurbaşkanı Meral Hanımı tehdit ettikten sonra kendisi bir gram utanmışmıdır ki meral hanım bu tweetten dolayı utansın.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Meral Akşener son zamanlarda siyaseten çok bocalıyor gibi geliyor bana.

Mesela mayısta seçim var diyordu geçen sene her yerde seçim flan olmadı. HDP veya Selahattin Demirtaş soruldumu cevap veremiyor çoğu zaman zor durumda kalıyor. S400 konusunda onları alamazlar iddia ediyorum diyordu aldılar. Alsalarda Sarayın bahçesine kurarlar flan dedi en son. İddia ediyorum kesinlikle Ayasofyayı açamazlar diyordu AÇTILAR :D

Veya Ekrem İmamoğlu HDP eş başkanı ile yan yana andı adını ses edemedi siyaseten bocaladı. Bu gece yarısı bildiri yayınlayan askerlere zevzevlik yaptılar dedi orada bocaladı. Selahattin Demirtaş kahvaltıya gelirim dediğinde kabul ederim diyerek bocaladı. Partisinden istifa eden isimler nedeniyle bocaladı. Seçim öncesi HDP kürtlerin temsilcisidir dedi seçim bitti HDP PKK'nın uzantısıdıra döndü orada bir bocaladı. HDP kapatılsın mı konusunda cevap veremedi HDP'li vekillerin fezlekelerine evet mi hayır mı verecekler orada bir tutarsızlık oldu bocaladılar.

Son olarakta Cumhurbaşkanını İsrail devlet başkanına benzeterek bence iyice tüh dikti :( O söylem sonrası bu sözcük yakışıksız oldu deyip geri almalı veya özür dilemeliydi. Cumhurbaşkanı 1 hafta kadar bekledi bir karşılık gelmeyince oda ağır konuştu normal olarak...

Not: Son olarak bu Camii konusuna gelirsey hayırlı olsun. Belli bir kesimin belkide 100 yıllık hayaliydi Taksime camii yapmak oldu bitti artık. Ayrıca camii yi hayırsever bazı iş adamları yaptı devletin kasasından para çıkmadı yok şunu açsaydılar bunu açsaydılar diyenler için.

Caminin tüm masraflarının Sur Yapı ve ortakları tarafından üstlenilmiş.​

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Taksim Camii tüm islam alemine ve milletimize hayırlı olsun da bildiğim kadarıyla cami yaptıranlar vergi indiriminden yararlanıyor zaten.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
hayırlı olsun da
Yahu arkadaşım bu devlet geçmişte hemen her şehre kerhaneler yaptı, birçok günah yuvalarını bizatihi devletin parasıyla yaptılar. Ama aynı devlet tek bir cami yaptı mı bu güne kadar? Bütün camileri millet kendi parasıyla yaptı. Pardon sadece 12 Eylül ihtilalinde Tunceli'ye bizatihi darbeciler tarafından bir cami yapıldı... Ki, bu da ihtiyaçtan dolayı ya da Allah rızası için değil, tamamen siyasi saiklerle yapılmıştı.

E bari müsaade buyrun da onca parayı Allah için harcayan bu insanlardan devletimiz de harcanan para kadarını düşsün vergi matrahından, çok zorunuza gitti yani.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Yahu arkadaşım bu devlet geçmişte hemen her şehre kerhaneler yaptı, birçok günah yuvalarını bizatihi devletin parasıyla yaptılar. Ama aynı devlet tek bir cami yaptı mı bu güne kadar? Bütün camileri millet kendi parasıyla yaptı. Pardon sadece 12 Eylül ihtilalinde Tunceli'ye bizatihi darbeciler tarafından bir cami yapıldı... Ki, bu da ihtiyaçtan dolayı ya da Allah rızası için değil, tamamen siyasi saiklerle yapılmıştı.

E bari müsaade buyrun da onca parayı Allah için harcayan bu insanlardan devletimiz de harcanan para kadarını düşsün vergi matrahından, çok zorunuza gitti yani.
Hayırdır üstadım, yazdığım yorumdan niye bu kadar rahatsız oldunuz ki "çok zorunuza gitti" yazmışsınız? Yanlışsa yanlış deyin, doğrusunu yazın: dolaylı da olsa vergilerden inşaa edilmiş olmuyor mu? Hem kerhanelerle camiler ne alaka?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
O günlerde bu palavrayı yazarken utanmadı da şimdi mi utanacak??
Hadi ben onun sözlerine kulak asmam da, kendisine güvenip oy verenler hiç sormuyor "E hani AVM yapılacaktı? Yalan mı söylediniz" diye..

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Boşuna uğraşıyoruz... :) Konu içinde ve daha bir çok konumuzda özellikle iki üye; sadece ama sadece Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Aziz Milletine çaktırmadan, düşman olan zihniyeti ve onların uşaklığını yapan terör oluşumlarına güzellemeler yaparlar, onları severler...

Onlar için varsa yoksa bu güzelim ülke kantonlara ayrılsın, amerikanın ve siyonist israilin, fetö ve pkk nın oyuncağı olsun istiyorlar ama bunu şuan açıktan söyleyemezler, kapalı imalarda ancak bulunurlar fakat günün birinde Türkiye Cumhuriyetini yıkabilirlerse eğer sömürge ve kukla köleleştirme ile bizlere nefes bile aldırmazlar, gerçekler acıdır ve içlerindeki nefreti açık açık yazmalıyız. Bunların söylemleri ve niyetleri hiç ama hiç temiz değil...

Türkiye Cumhuriyeti hem gençliğini koruyacaktır hem hayırseverlere destek oldukları nispette hayır ve hasenat işlerinde de kolaylık sağlayacaktır. Bu işlem her ülkede böyledir zaten... En güzel davranışlar, en güzel yararlı işler ödüllendirilmelidir. Bunun tersini de yapan bir muhalefetimiz var yani, her çirkin, kötü ve yeri geldi mi de ahlaksızca (lgbt ve benzer işlerde...) kabul edilen işi savunmak, yaymak için yabancılara, siyonist ülkelere ve onların adamlarına her türlü kolaylığı tarihte sağlamış bir çok hain vardır ve genelde süreç günümüz muhalefetinin söylem ve amelleri gibidir.

Biz tarafıfız (inanalara ve bu güzel ülkenin milletine ) fakat bunu Türkiye Cumhuriyetine ve Aziz Milletine düşman olan kukla zihniyet ve muhalefet hazmedemiyor, kendilerini ateist veya siyonist oluşumlara bağlamakta olan bir çok çirkin düşünceli kişi de İslam ve inanaların aleyhine ne olursa olsun, ama ne olursa olsun destekliyor, inanlara saldırmakta hiç bir an geri durmuyor...

Son düzenleme:

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Neredeyse 8 yıl önceki Tweet'ten bile muhalefeti utandırmaya çalışmak gerçekten acizlik hem de çok gurur duyulması gerekmeyen bir eylemden. Yani halk açlıktan perişan hale gelmişken hala Cami açıyorlar. Cami açmak marifet değil, o kadar vergi alıyorsan halktan bir karşılık olacak elbette ama Cami herkesin beklediği bir şey değil. Fen lisesi aç, Saray'dan tasarruf et EYT sorununu çöz mesela.
EYT sorununu çöz diyor. ? Git bir önce Avrupa ülkelerindeki emeklilik yaşlarına ve çalışan sayılarına bak.
50 yaşındaki adam emekli olması gibi bi saçmalık olabilir mi ya?
SSK'yı bırak ülke batar. Biraz düşünüp de yazın yazacaklarınızı.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
EYT sorununu çöz diyor. ? Git bir önce Avrupa ülkelerindeki emeklilik yaşlarına ve çalışan sayılarına bak.
50 yaşındaki adam emekli olması gibi bi saçmalık olabilir mi ya?
SSK'yı bırak ülke batar. Biraz düşünüp de yazın yazacaklarınızı.
Bi şey bildiklerinden değil ama fakat ülke nasıl geriye gider, nasıl bu millet geriler, başkalarının esiri, kuklası olur onun zehirli okları ile söylemler fısıldamak işleri... Bir zamanlar fetönün yayın organı fısıltı dergisi (sızıntı) gibi...

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Hemen Cami hakkında Tweet'ten, Siyonizme, Cumhuriyet'e, FETÖ'ye, PKK'ya bağlamış ya ben bu kadar agresiflik, siyasi çılgınlık görmedim. FETÖ'yü kim besledi diye sorsak kandırıldık der ama neyse. Siyasal İslamcılar geldiğinde göre ben yavaştan gideyim.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Biz dini veya siyasi bir güzel konu açtığımızda ismi lazım olmayan üye hemen gelir ateizm, israil ve filistin meselesini kaşır, iktidara linç edercesine saldırır ve İslam dinini ılımlı veya siyasal ön ekleriyle kullanmaktan asla ama asla vazgeçmez çünkü kendisine aynada asla bakmaz hep mazlumlara, onları savunanlara saldırmaktır onun işi...

Hatta hatta üfürükten rüzgar misali İDDİA oynar gibi bi kaşık suda fırtınalar koparmak hevesiyle konular da açar... Amaç hep aynı, aslı astarı olmayan konularda iddialar ile çok bilmişlik şimdi popüler sosyal medyada meslek olarak.

Reaksiyon puanı
10,315
Hayırdır üstadım, yazdığım yorumdan niye bu kadar rahatsız oldunuz ki "çok zorunuza gitti" yazmışsınız? Yanlışsa yanlış deyin, doğrusunu yazın: dolaylı da olsa vergilerden inşaa edilmiş olmuyor mu? Hem kerhanelerle camiler ne alaka?
Öncelikle, camiler vergi paralarıyla yapılmıyor abicim. Cami yaptıran kişiler harcadığı kadar parayı vergi matrahından düşüyor sadece. Diyelim adam on milyon lira vergi ödeyecekse o yıl içinde, cami de bir milyona yapılmışsa o bir milyonluk dilim vergiye tabi olmuyor, o kadar.

Taksim 14 kilise ve 10 havra'nın bulunduğu bir yer. Ama bu müslüman yurdunda insanlar sokaklarda gazete kağıdı üstünde namaz kılarken bir müslümanın oraya cami yaptırması vergiden düşülüyormuş diye insanlara batmasıdır beni üzen. Ayrıca, o alıntıladığım "DA" eki var ya, bu sitede en son sizden beklediğim bir muhalefet şerhi idi. :(

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Öncelikle, camiler vergi paralarıyla yapılmıyor abicim. Cami yaptıran kişiler harcadığı kadar parayı vergi matrahından düşüyor sadece. Diyelim adam on milyon lira vergi ödeyecekse o yıl içinde, cami de bir milyona yapılmışsa o bir milyonluk dilim vergiye tabi olmuyor, o kadar.

Taksim 14 kilise ve 10 havra'nın bulunduğu bir yer. Ama bu müslüman yurdunda insanlar sokaklarda gazete kağıdı üstünde namaz kılarken bir müslümanın oraya cami yaptırması vergiden düşülüyormuş diye insanlara batmasıdır beni üzen. Ayrıca, o alıntıladığım "DA" eki var ya, bu sitede en son sizden beklediğim bir muhalefet şerhi idi. :(
Dikkat ederseniz "da"dan sonra devam eden cümlemde herhangi bir alıntı yok. Konudaki mesajları bir bütün olarak ele alırsanız ne için yazdığımı anlayacağınızı düşünüyorum! Bu bağlamda cami yaptıranlar için kurduğum cümleyi, camiler vergi paralarıyla yapılıyor tezine dönüştürüp muhalif düşünce yaratmazsanız sevinirim.

Ben de sizden "çok zorunuza gitti yani" yazmanızı beklemezdim. O son cümleyi kurmasaydınız bir iki cümle yazar geçerdim. Selamlar.