- Reaksiyon puanı
- 7,986
Arkadaşlar amatör şekilde forum sitesi kurmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ve Zormu?
Birde çok sermaye gerekiyor mu?
Hımm anladım diğer arkadaşların görüşlerinide almak istiyorum.Yani bir hosting, domain satın alıp içerisinede ücretsiz bir forum yazılımı yüklemek hiç zor ve büyük sermaye gerektiren bir iş değil. Mesele forumun içini doldurmak düzen tutturmak bence.
Ücretsiz altyapıları kullanırım.Xenforo alman gerekiyor oda 160 dolar
Onlar çok kötü verdiğin emeğe yazık olur adam akıllı bir kaç tema bulabilirsin belki ama onlarda ücretli oluyorÜcretsiz olanları kullanırım.
En ucuz iş gören tema kaç lira?Onlar çok kötü verdiğin emeğe yazık olur adam akıllı bir kaç tema bulabilirsin belki ama onlarda ücretli oluyor
lira değil dolar, 20 dolarEn ucuz iş gören tema kaç lira?
MyBB hem ücretsiz.Xenforo alman gerekiyor oda 160 dolar
Çoğu popüler forum şıklığı ve stabilliğinden dolayı Xenforo kullanıyor. Önceden güvenlik olarak sorunları olduğunu duymuştum fakat çok da büyük sorunlar değil sanırsam.Xenforo iyi midir
Anladım peki her ay mı ödüyoruz yoksa bir sefer alıp sonsuza kadar mı kullanıyoruz?lira değil dolar, 20 dolar
Neden anlatamıyorsun?Bilgisayar üzerinden host yaparak deneme yapabilirsin. Xenforo için değişik yöntemler var fakat bunu burada anlatamıyorum.![]()
Yasal değil de ondan.Neden anlatamıyorsun?
Mybb iş görür mü mesela profil mesajı özelliği varmı?Mesela benim MyBB forumum var daha az yapım aşamasında. MyBB ye temalar kurarsanız xenforo gibi bile olur css biliyorsanız
O yok ama arkadaş ekleme vs var. Eğer PHP biliyorsan onu yapabilirsin.Mybb iş görür mü mesela profil mesajı özelliği varmı?
Bunu değerlendirmeye alacağım.Ekli dosyayı görüntüle 153495
Mesela biraz da olsa benziyor xenforoya ama daha edit vs vs kaldı onlarıda yaparsan xenforo gibi olur.
Eğer beceremezsen falan yardım alabilirsin.Bunu değerlendirmeye alacağım.
Kolay bişey olamaz okadar, çok kalitesiz forum yapmak bile zorArkadaşlar amatör şekilde forum sitesi kurmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ve Zormu?
İstersen ekleyebilirsin her şeyi açıklarımBeyler yardımlarınız için teşekkür ederim biraz araştırma yapacağım.
Maalesef hiç bir sosyal medyayıİstersen ekleyebilirsin her şeyi açıklarım
Bende yazın kuracağım.Yazın kurduğum zaman cevaplarım bu soruyu.
YouTube kanalı falan açarım orası sıkıntı olmaz.Forum kurması kolay, paran varsa hiç sıkıntı yaşamazsın. Bazı eklentilerin fiyatı, lisans fiyatının yarısı neredeyse. Tabii, Türkiye fiyatlandırması böyle. Keşke bölgesel fiyatlandırma yapsalar.
Forumu kurdun, eklentilerin falan da tam diyelim. Üye toplamak, içerik üretmek, aktifliği sağlaman elzemdir; bunları yapamazsan kısa sürede batarsın. ?
YouTube kanalı açman lazım, forum kitlesini büyütmek için. Bir üye olarak açmanı tavsiye etmiyorum, hele ki 2021 yılında 4 büyük forum varken kim senin forumuna, neden üye olsun?