Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Realhas the Great Başkalarının resmini izin almadan kullanma. Doğru bir şey değil.
Ama Pers hükümdarlarını kullan gönül rahatlığıyla. Böyle 7/24 saat dayak yedikleri editler falan güzel olur.
Ne güzel biraz eğleniriz. ?

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Diyarbakır'a özgü olan ayvalı kavurma farklı bir lezzettir birçok bölgede yapılır ancak asıl çıkış yeri Diyarbakırdır genellikle Kış hazırlığı için sonbaharda yapılır

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Kendi köşesinde çalışan, belki de kendi halinden, hayatından memnun olan insanlarda olmayacak birtakım arzular ve isyanlar uyandırmak
doğrumu?

Reşat Nuri Yaprak dökümü

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Screenshot_2021-05-26-10-24-35-23.jpg

Güç bende artık MUHAHA

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Japonya eşsiz kültürü, onbinlerce yıllık tarihi ve 125 milyondan fazla nüfusu ile dikkat çeken bir Ülke

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Dava tehditleri alıyorum arkadaşlar yardım edin(!!!)

Böyle korkutacaklarını mı sanıyorlar, anlamadım ki? Herhangi bir eleştiriye tahammülleri yok. Böyle kişiler doğal seleksiyona kurban gider zaten. Umrumda değil.

Ayrıca bu insanların ne kadar çirkinleşebileceğini gördüm. Forum sahibi olsam, kesinlikle barındırmazdım bunları.

Bahsettiğim kişiler tamamen hayal ürünüdür. Kafamda oluşturduğum karakterlerdir. Birilerini ima etmek gibi bir amacım yoktur. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek gibi bir amacım kesinlikle yoktur.

Birkaç yıl, her mesajımın sonu bununla bitecek galiba.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Bir de ağzımdan laf almaya çalışıyor. Cidden bunlar basmakalıp aynı fabrikadan çıkıyor. Hepsi mi birbirine benzer!

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Dava tehditleri alıyorum arkadaşlar yardım edin(!!!)

Böyle korkutacaklarını mı sanıyorlar, anlamadım ki? Herhangi bir eleştiriye tahammülleri yok. Böyle kişiler doğal seleksiyona kurban gider zaten. Umrumda değil.

Ayrıca bu insanların ne kadar çirkinleşebileceğini gördüm. Forum sahibi olsam, kesinlikle barındırmazdım bunları.

Bahsettiğim kişiler tamamen hayal ürünüdür. Kafamda oluşturduğum karakterlerdir. Birilerini ima etmek gibi bir amacım yoktur. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek gibi bir amacım kesinlikle yoktur.

Birkaç yıl, her mesajımın sonu bununla bitecek galiba.
Ne davası ya kim tehdit ediyor

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Önceki mesajını da anlamamıştım, eğer ciddiysen raporlama sistemi kullanmanı rica edeceğim.
Forum kurallarına göre bir suç işlememiş sayılıyorlar galiba.

Olayı açıklayayım.

Malum gündemde olan Mafya Babası'nın tweeti ile alakalı konu açtım. Tweet içeriği tam belirgin değil. Gündemde olan bir iddiayı yazdım. İddia olduğunu da belirttim.

Sonra Hüdhüd isimli şahıs beni şikayet edeceğini söyledi. Cumhurbaşkanına iftira atmışım, güya.

Sonra OzanK. ise venezuela olayında, cumhurbaşkanının "uyuşturucu kaçırdığını" iddia ettiğimi, söyledi. Cumhurbaşkanına ve ülke değerlerine hakaret etmişim, güya.

İşte bu olaylar birkaç mesaj uzadı.

Tabii ben bunları bilmem mi, konunun başından beri isim vermedim ve hayal ürünü olduğunu söyledim. Malum ülkenin, malum hukuk sistemi.

1622052296893.png
1622052349286.png
1622052364097.png

Konu aceleci bir şekilde açıldı bu konuda haklı. Bazı bilgileri yazmamışım. Ancak olay bu değil. Tehditvari konuşmaları ve üslupları irrite edici.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İddia olduğu için konu kilitlendi. Gazeteye çıkmış bir haber. Galiba şu ana kadar açılmış tüm siyaset konuları, %100 kanıtlanmıştı.

Son düzenleme:

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
İnsanların paradan başka
şeylerlede mesut olacaklarına inanarak yaşadım. O kanaatle öleceğim.

Reşat Nuri

Son düzenleme:

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Bu video troll amaçlı yapılmış :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar anlık sinirle kapatmasın diye, hesap devre dışı bırakma butonunu saklamışsınız galiba. Bi saattir bulamadım. Benim mallığım da olabilir.
Sebep kötü olan nedir yani ben hakaret göremedim yani bu inanca sahip insanlarda var eğer tepki gelirse kaldırabilirim

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Sebep kötü olan nedir yani ben hakaret göremedim yani bu inanca sahip insanlarda var eğer tepki gelirse kaldırabilirim
Tengri, Göktürk inancında ki tanrı. Tek ismi var. Allah'ın 99 ismine gönderme yapılarak böyle bir video yapılmış. Arkada ki şarkı ise Arapça. Nasıl anlatacağımı bilemedim ama kısaca dalga amaçlı yapılmış.

Benim açımdan sorun yok ama raporlayan olursa sıkıntı olur diye söyledim.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Tüm siyaset konular %100 kanıtlı açıldığı için, benim konum kilitlenmiş.

Trollerinizle ve iktidar yalayıcılarınızla iyi forumlar size. Hesabımı devre dışı bırakıyorum.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Trol denilen şeyi söylüyor neredeyse her giden. Ben pek eskisi gibi artık görmüyorum. Neredeler? Bir de yeni gelen bir üyeyi trol mü veya doğru düzgün bir üye mi kimse bilemez. Sadece mesaj yazdığında veya konu açtığında belli olur. Sonuçta hiç kimse geleceği görmüyor ve bilmiyor.
Bir de gelir gelmez trollük yaparsa hep öyle bir üye olabilir.
Kimseye yağcılık veya savunma yapmıyorum, sadece söylemek istedim. Ben önlemimi alayım. Ne olur ne olmaz.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
sıcacık köy ekmeği üzerine sapsarı tereyağını sürün en üste çemen yanı başında,mis gibi köy sütü canınız mı çekti o zaman doğru köy sofrasına

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Trol denilen şeyi söylüyor neredeyse her giden. Ben pek eskisi gibi artık görmüyorum. Neredeler? Bir de yeni gelen bir üyeyi trol mü veya doğru düzgün bir üye mi kimse bilemez. Sadece mesaj yazdığında veya konu açtığında belli olur. Sonuçta hiç kimse geleceği görmüyor ve bilmiyor.
Bir de gelir gelmez trollük yaparsa hep öyle bir üye olabilir.
Kimseye yağcılık veya savunma yapmıyorum, sadece söylemek istedim. Ben önlemimi alayım. Ne olur ne olmaz.
Evet bu ilginç. Bir ara gerçekten de çok trol vardı. Ondan yakınıyorduk ancak şuan ben hiç trol üye göremiyorum. Varsa bana atın diyorum zaten ama henüz hiç gelmedi trol üye.
Forumun aktifliği git gide düşüyor.
Açıkçası bu aktiflik mevzusunu hep takip ediyorum, konulara cevap yazmasam bile aktif üye sayısına hep bakarım. Sayı genel olarak 130-150 aralığında. Bu aralıktan ne çok düşüyor ne çok artıyor. 200 e çıkarmak benim şahsi hedefim, yazın sonuna kadar olursa harika olur.

NuLdERGAMER

Profesör
Reaksiyon puanı
637
Bu tarz konuları takip ediyorum ama ne konuştuğunuzu anlamıyorum. Alfa gibi sadece izliyorum :)