Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Hocam ben videolarını izlemiştim de, oyuna alışmak zor mu? Yani videolardan zor ve karışık gözüküyor. PC kötü ve oyun pahalı o yüzden oynayamıyorum, o yüzden sordum.Bayadır yoktum. Geri geldim. Normalde geri gelmeyecektim ama hala çok boşvaktim var ve sıkılıyorum.
Ve bu süre içerisinde Bannerlord'a merak saldım. Hayatımda izlerken bile en ufak sıkılma hissetmediğim bir kaç oyundan birisi.
Bir çok konuda bir oyun öncü olabilir mi yav?
Diplomasi, lord çekme, güç dengesi, combat sistemi, karakter özellikleri ve çeşitliliği, ticaret yönetimi...
Oyunda bir ticaret sistemi var çok ciddiyim gerçek. Oyundaki kullanılabilir ürün çeşitliliğinden bahsetmiyorum bile, demircilik ile milyon farklı silahı craft edebiliyorsunuz zaten. Ama yemeğinden silahına, tırpanından zırhına, sivil giysisinden atına ineğine koyununa devesine...
(Ve bunların da içinde bir sürü çeşidi var)
O Cyberpunk'ın vadettiği açık dünya çeşitliliği var ya, onun 10 katı falan açık dünya mantığında olmasa da bu oyunda var. İşte Mount&Blade'in farklılığı ve güzelliği de bu.
Krallık kurmak ve tüm Kalradya'yı fethetme macerası insanı çekiyor...
Yani oyun kendi sitesinde yeni hesap mı açmanı istiyor?2K oyunlarını Epicte bedava verdiklerini unuttu herhalde, MyNBA2 2K21 uygulamasında Epic hesabıyla giriş yapma seçeneği yok
O bence sizle alakalı, sizin bunu ne olarak değerlendirdiğiniz ile.Hocam ben videolarını izlemiştim de, oyuna alışmak zor mu? Yani videolardan zor ve karışık gözüküyor. PC kötü ve oyun pahalı o yüzden oynayamıyorum, o yüzden sordum.
Teşkilat bunlar.Ekli dosyayı görüntüle 153159aklıma gelmezdi beğendim=PC bilgilisi
Ekli dosyayı görüntüle 153160
Tunahan sezer= aklıma gelmezdi beğendim
Yani PC bilgilisi =Tunahan Sezer
Multi çetesi kurmuşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 153159aklıma gelmezdi beğendim=PC bilgilisi
Ekli dosyayı görüntüle 153160
Tunahan sezer= aklıma gelmezdi beğendim
Yani PC bilgilisi =Tunahan Sezer
Multi çetesi kurmuşlar.
Onunda ötesinde tüm forumlarda bir sürü multisi var.Teşkilat bunlar.![]()
Daha onunla ilgili bir şey bilmiyorum bulursam yazarım.Nggyu'da bunlardan olabilir mi yoksa ?
Nggyu da bir sürü multiye sahip, casper çeteside var multilerden.Onunda ötesinde tüm forumlarda bir sürü multisi var.
Daha onunla ilgili bir şey bilmiyorum bulursam yazarım.
nggyu lx_ in multisiNggyu'da bunlardan olabilir mi yoksa ?
Bir kaç tane daha vardı, kendisi söylemişti.nggyu lx_ in multisi
Hesabı kapattıBu arada @The last tereyağ vardı ona ne oldu ?
Artık onlara, Teşkilat-î Multiye diyeceğim.Nggyu da bir sürü multiye sahip, casper çeteside var multilerden.
Usta Yoda"Ruhunun yükselmesini istiyorsan en dibe düşmelisin önce"