Soru Amd Radeon Rx 550 Bu Pc Ye Uyar Mı

TUEYMO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bu özelliklere sahip bir pc ım var başlıktaki ekran kartıı almayı düşünüyorum sizce uyar mı

GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3

İNTEL CORE İ5 İNSİDE

GEFORCE GT9800 (DEĞİŞECEK)

4GB RAM DEĞİŞECEK

400W AOPEN

Sizce olur mu?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Bu özelliklere sahip bir pc ım var başlıktaki ekran kartıı almayı düşünüyorum sizce uyar mı

GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3

İNTEL CORE İ5 İNSİDE

GEFORCE GT9800 (DEĞİŞECEK)

4GB RAM DEĞİŞECEK

400W AOPEN

Sizce olur mu?
Sana bir şey söylemek istiyorum şuan ki sisteminde 4gb ram var ekran kartı var işlemci vs. vs. var. Eğer senin altyapın varsa geforce now kullan güzel oluyor ben ekran kartsız dual core 2 duo ve 2gb ram sistemde kullandım sende kullanırsın 12 mbps de

TUEYMO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sana bir şey söylemek istiyorum şuan ki sisteminde 4gb ram var ekran kartı var işlemci vs. vs. var. Eğer senin altyapın varsa geforce now kullan güzel oluyor ben ekran kartsız dual core 2 duo ve 2gb ram sistemde kullandım sende kullanırsın 12 mbps de
Hayır dostum alt yapımız pek iyi değil arada gidip gelmeler yaşanıyor hem geforce now gibi uygulamalar ı hiç denemedik o yüzden kaldırmaz ise zaten kötü olur

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Hayır dostum alt yapımız pek iyi değil arada gidip gelmeler yaşanıyor hem geforce now gibi uygulamalar ı hiç denemedik o yüzden kaldırmaz ise zaten kötü olur
Geforce now ile 2gb ram ekran kartsiz intel core 2 duo kullaniyorum aciyorsa seninki hayli hayli acar zaten acmasada internet uzerinden kullanabiliyorsun ve guvenilir neden altyapi icin basvurmuyorsunuz biz bugun konustuk gayet memnun kaldim yonlendirmelerinden dilekce vermemiz gerekiyor

TUEYMO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Geforce now ile 2gb ram ekran kartsiz intel core 2 duo kullaniyorum aciyorsa seninki hayli hayli acar zaten acmasada internet uzerinden kullanabiliyorsun ve guvenilir neden altyapi icin basvurmuyorsunuz biz bugun konustuk gayet memnun kaldim yonlendirmelerinden dilekce vermemiz gerekiyor zaten buraya göre en iyi alt yapıyı kullanıyoruz
Zaten buraya göre en iyisini kullanıyoruz yapıbileceğimiz bir şey yok