Kaldırır diye düşünüyorum.Bu özelliklere sahip bir pc ım var başlıktaki ekran kartıı almayı düşünüyorum sizce uyar mı
GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3
İNTEL CORE İ5 İNSİDE
GEFORCE GT9800 (DEĞİŞECEK)
4GB RAM DEĞİŞECEK
400W AOPEN
Sizce olur mu?
Sana bir şey söylemek istiyorum şuan ki sisteminde 4gb ram var ekran kartı var işlemci vs. vs. var. Eğer senin altyapın varsa geforce now kullan güzel oluyor ben ekran kartsız dual core 2 duo ve 2gb ram sistemde kullandım sende kullanırsın 12 mbps deBu özelliklere sahip bir pc ım var başlıktaki ekran kartıı almayı düşünüyorum sizce uyar mı
GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3
İNTEL CORE İ5 İNSİDE
GEFORCE GT9800 (DEĞİŞECEK)
4GB RAM DEĞİŞECEK
400W AOPEN
Sizce olur mu?
Sorun olmaz bence zaten kaldırmaz ise onu da değiştirebilirimAnakartın ile uyumludur; GA-H67MA-USB3-B3 Micro ATX LGA1155 Compatible Video Cards.
Ama PSU'nun gücü yeter mi bilmem.
Hayır dostum alt yapımız pek iyi değil arada gidip gelmeler yaşanıyor hem geforce now gibi uygulamalar ı hiç denemedik o yüzden kaldırmaz ise zaten kötü olurSana bir şey söylemek istiyorum şuan ki sisteminde 4gb ram var ekran kartı var işlemci vs. vs. var. Eğer senin altyapın varsa geforce now kullan güzel oluyor ben ekran kartsız dual core 2 duo ve 2gb ram sistemde kullandım sende kullanırsın 12 mbps de
zaten onu da 8gb a getirmeyi düşünüyorumİşlemcinin tam modelini yazmalısın. RAM en az 2X4 çift kanal 8 GB kadar yükseltmelisin.
Geforce now ile 2gb ram ekran kartsiz intel core 2 duo kullaniyorum aciyorsa seninki hayli hayli acar zaten acmasada internet uzerinden kullanabiliyorsun ve guvenilir neden altyapi icin basvurmuyorsunuz biz bugun konustuk gayet memnun kaldim yonlendirmelerinden dilekce vermemiz gerekiyorHayır dostum alt yapımız pek iyi değil arada gidip gelmeler yaşanıyor hem geforce now gibi uygulamalar ı hiç denemedik o yüzden kaldırmaz ise zaten kötü olur
Zaten buraya göre en iyisini kullanıyoruz yapıbileceğimiz bir şey yokGeforce now ile 2gb ram ekran kartsiz intel core 2 duo kullaniyorum aciyorsa seninki hayli hayli acar zaten acmasada internet uzerinden kullanabiliyorsun ve guvenilir neden altyapi icin basvurmuyorsunuz biz bugun konustuk gayet memnun kaldim yonlendirmelerinden dilekce vermemiz gerekiyor zaten buraya göre en iyi alt yapıyı kullanıyoruz