Soru Koronasız Hayatı Unuttum

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Artık maske 2. derim gibi. Takmassam çok tuhaf hissediyorum. Kimseye çok yaklaşamıyorum. Unuttum eski hayatı resmen. Bütüüüüüün gün evdeyim. Tüm denileni yaptım ama artık sıkıldım ya. Ne zaman bitçek bu zıkkım? Artık sabrım taşıyor. Her gün korona bitti umuduyla uyanıyorum.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Artık maske 2. derim gibi. Takmassam çok tuhaf hissediyorum. Kimseye çok yaklaşamıyorum. Unuttum eski hayatı resmen. Bütüüüüüün gün evdeyim. Tüm denileni yaptım ama artık sıkıldım ya. Ne zaman bitçek bu zıkkım? Artık sabrım taşıyor. Her gün korona bitti umuduyla uyanıyorum.
Dünya düzeni değişti, kabullenmekte fayda var.

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Düşünsenize korona bitti ama maskesiz dışarı çıkma pişmanlığı olacak. ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Evet her şeyi ve hayatımızı değiştirdi korona. Bitse de normale dönebilsek. Rahat bir nefes alabilsek.
Ama bazı kurallara uymayan ve akıllanmayan insanlar yüzünden biraz zor gibi. Korona ölümcül bir virüstür. Ciddi olunmalı. Şakaya gelmez. Kurallara ve tedbirlere uymalıyız.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Maske zorunluluğu kalksa bile bir süre kullanırım. Hem işimi garantiye atar hem alışkanlığımı unutmaya çalışırım. ?

Korona bitmesin yahu hala ölme sıram yetişmedi.
Dünyada son kişi olayım öfff sonunda kurtulduk derim intihar ederim. :D shdghsha
The Last Man on Earth İzlemeni öneririm. İlk bölümler tam senin istediğin gibi. İntihar etmeye çalıştığı an izlemeyi bırak. Yoksa hayallerindeki dizi olmaktan çıkabilir. ?