Discord Hesabım Çalındı.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Hesabımı girdim sorun yok ama benim adıma olmayan arkadaşlarımıza mesajlar atılmış sadece o kadar. Ama Tel No ve Email Adı yazıyordu birşey yapılabilirmi önlem olarak napabilirim ...

edit:Hesabı Sildim.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Geçmiş olsun agam.
Sağol. Vallaha adam token midir neyle giriş yapmış. O da kardeşim sayesinde dün benim dcyi karıştırıyordu Bedava Nitro falan yapcakmış tokenini ellemiş bende hesabı sildim 2AD lı hesap artık kullanacağım tek korkum email adımda soyadımda yazıyor ve Tel No yazıyordu

Peşinde uğraşsam 3 Yıl Hapis yiyebilir

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Sağol. Vallaha adam token midir neyle giriş yapmış. O da kardeşim sayesinde dün benim dcyi karıştırıyordu Bedava Nitro falan yapcakmış tokenini ellemiş bende hesabı sildim 2AD lı hesap artık kullanacağım tek korkum email adımda soyadımda yazıyor ve Tel No yazıyordu

Peşinde uğraşsam 3 Yıl Hapis yiyebilir
Bir insan neden bir kişinin dc hesabını çalar diye sormuyorum çünkü geçende birinin spotify hesabını çalmışlar :D

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Bir insan neden bir kişinin dc hesabını çalar diye sormuyorum çünkü geçende birinin spotify hesabını çalmışlar :D
Amaçları sadece saçmalamak. Bakıyorum 10000 tane sunucu oluşturuyorlar herkesi banlıyorlar saçma sapan arkadaşlık isteği geliyo