kaderimiz buBenimkide ;(
izlemeye gelmişiz bu hayatıKesin benimkidir he
3400G - 16GB RAM - B450M-A PRO MAX - Sandisk Ultra M2
koskoca modaretör tabiki olucak@atkaksoy501 da bence rtx 3080 i var.
Estağfurullah. Bu forumda benimkinden kat kat iyi bilgisayarlar var.@atkaksoy501 da bence rtx 3080 i var.
Mütevazilik akıyor hocamEstağfurullah. Bu forumda benimkinden kat kat iyi bilgisayarlar var.![]()
Hocam sizin özellikleriniz neler ?Estağfurullah. Bu forumda benimkinden kat kat iyi bilgisayarlar var.![]()
Profilimde, hakkında kısmında yazmaktaHocam sizin özellikleriniz neler ?
Hocam sizinkinden daha iyi yoktur bence hele kat kat diyorsunuzProfilimde, hakkında kısmında yazmaktaAncak madem konu bunun için açıldı, buraya da yazayım.
Ekli dosyayı görüntüle 150530
Vardır vardır.Hocam sizinkinden daha iyi yoktur bence hele kat kat diyorsunuz
Kat kat yokturVardır vardır.
Görmemiş kendi pc sini güzel sanarmışHerkesin gözünde kendi pc si kötü dahi olsa en iyisidir.
-Benim atasözüm-
Valorant'ta pert olduğu zamanı unutmadık. ?Estağfurullah. Bu forumda benimkinden kat kat iyi bilgisayarlar var.![]()
Bu doğru. Yazılımsal sıkıntıları vardı. Format attık düzeldiValorant'ta pert olduğu zamanı unutmadık. ?
Bunlar ne abi yemek ismi mi yeniliyor mular?Kesin benimkidir he
3400G - 16GB RAM - B450M-A PRO MAX - Sandisk Ultra M2
Hocam RTX 3080'inizi ortadan ikiye bölüp birini bana verir misiniz? Kardeş payı yapalım.Estağfurullah. Bu forumda benimkinden kat kat iyi bilgisayarlar var.![]()
ben sana verem 500 gr rtx 3070 sarıp abimeHocam bana RTX 3080'inizi ortadan ikiye bölüp bana verir misiniz? Kardeş payı yapalım.
250gr yeter bana.Hemde rtx 3060 tan da olur.ben sana verem 500 gr rtx 3070 sarıp abime
Tamam Bizde sana 200 gr Rtx 3070 saralım250gr yeter bana.Hemde rtx 3060 tan da olur.
Oldu bu iş.Şimdi eğer''Pc TOplAmAK Çoooğğğkkk ZOoor '' diyenler umarım utanır(!)Tamam Bizde sana 200 gr Rtx 3070 saralım
işin esprisi elimde olsa bölerdim gerçekten![]()
Keşke Hayat böyle olsa herşeyden paylaşsakOldu bu iş.Şimdi eğer''Pc TOplAmAK Çoooğğğkkk ZOoor '' diyenler umarım utanır(!)
benide ama ben böyle rahat oynarken insanlar daha zoom açacak 500 tllik pc peşindeBilgisayar sizi memnun ediyorsa o sizin için en iyi bilgisayar. Beni memnun ediyor Pc`im ? ? ?
Moderatör olunca iyi bir pc mi geliyor otomatikmen?koskoca modaretör tabiki olucak![]()
Yok, ne güzel oyun oynuyordum bir anda ekran gg oldu. Şimdi ekran pavyon gibi kullanıyorum. Sanırsam panel bozulmuş ve o da 500-800 tl arası. :/Bilgisayar sizi memnun ediyorsa o sizin için en iyi bilgisayar. Beni memnun ediyor Pc`im ? ? ?
bilgisayara bak be maşallah benden pahalıProfilimde, hakkında kısmında yazmaktaAncak madem konu bunun için açıldı, buraya da yazayım.
Ekli dosyayı görüntüle 150530
İşlemci: İntel Core İ3 4130 3.4 ghzBundan bir kaç gün önce en kötü bilgisayar kimin? diye bir başlık açmıştım 200 küsür yorum geldi, bir de en iyi bilgisayar kimin diye başlık açayım dedim ben yazmıyorum çünkü benimki külüstür![]()