Benim için önemli olan mikrofon fakat mikrofonu çok iyi ses kalitesi de iyi olan bir kulaklık varsa görmek isterim hemde 300 tl yeSes kalitesi neden 10 ki? Kulaklık'ta en önemli olan şey ses kalitesi. Görünüş için mi sadece?
Bence direk mikrafon almanız daha verimli olur. Anladığım kadarıyla onun için alıyorsunuz. @BerkBenim için önemli olan mikrofon fakat mikrofonu çok iyi ses kalitesi de iyi olan bir kulaklık varsa görmek isterim hemde 300 tl ye
Bütçe kısıtlı hem kulaklik hemde mikrofon alcak para yok oyuzden böyle bir yola başvurdum müziksever değilimBence direk mikrafon almanız daha verimli olur. Anladığım kadarıyla onun için alıyorsunuz. @Berk
300 tl ye en iyi mikrofonlu kulaklık arıyorum 100 üzerinden değerlendirirsek
60 Mikrofon 30 Konfor 10 Ses kalitesi
Normal mikrofon alamam mlsf
Çok özür diliyorum stokta kalmamış bu ürün kirmizisi var 400 e onu turuncu olan sandimLogitech G231 Prodigy Oyuncu Kulaklığı [Windows 8,Mac,Nintendo 3DS,PlayStation 4,Xbox]: Amazon.com.tr
Logitech G231 Prodigy Oyuncu Kulaklığı [Windows 8,Mac,Nintendo 3DS,PlayStation 4,Xbox]: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
100 tl daha artirma sansiniz varsa F/P ürünü rahatlikla diyebilirim, Hepsiburada, trendyol, 700-800 tl arastirabilirsiniz
3 senedir kullanıyorum ve çok memnun kaldim alirsaniz çok rahatlarsiniz, ozellikle cs go tarzi oyunlar oynuyorsaniz bu tam size göre
Logitech G231 Prodigy Oyuncu Kulaklığı [Windows 8,Mac,Nintendo 3DS,PlayStation 4,Xbox]: Amazon.com.tr
Logitech G231 Prodigy Oyuncu Kulaklığı [Windows 8,Mac,Nintendo 3DS,PlayStation 4,Xbox]: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
100 tl daha artirma sansiniz varsa F/P ürünü rahatlikla diyebilirim, Hepsiburada, trendyol, 700-800 tl arastirabilirsiniz
3 senedir kullanıyorum ve çok memnun kaldim alirsaniz çok rahatlarsiniz, ozellikle cs go tarzi oyunlar oynuyorsaniz bu tam size göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok özür diliyorum stokta kalmamış bu ürün kirmizisi var 400 e onu turuncu olan sandim![]()
JBL Tune 500 kullanıyorum (kablolu). Öneriyorum da.300 tl ye en iyi mikrofonlu kulaklık arıyorum 100 üzerinden değerlendirirsek
60 Mikrofon 30 Konfor 10 Ses kalitesi
Normal mikrofon alamam mlsf