Windows ile Image alma hak.

atlantisegidek

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Günaydın,

Windows'un "Sistem Görüntüsü Oluşturma" seçeneği ile image aldım. Sonra bu bilgisayarı formatladım.
Yeni windowsu kurdum ve imajdan dönmek istiyorum fakat fotoğrafta ki yerden ileri gidemiyorum. Sistem onarım diski oluşturmak istediğim de ise ikinci fotoğrafta ki hatayı alıyorum. Usb falan taksam da görmüyor. Mevcut imajdan dönmek için ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    66.6 KB · Görüntüleme: 122
  • 2.jpg
    2.jpg
    81.8 KB · Görüntüleme: 112

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Günaydın,

Windows'un "Sistem Görüntüsü Oluşturma" seçeneği ile image aldım. Sonra bu bilgisayarı formatladım.
Yeni windowsu kurdum ve imajdan dönmek istiyorum fakat fotoğrafta ki yerden ileri gidemiyorum. Sistem onarım diski oluşturmak istediğim de ise ikinci fotoğrafta ki hatayı alıyorum. Usb falan taksam da görmüyor. Mevcut imajdan dönmek için ne yapmalıyım? Teşekkürler.
İllaki sisteminizden imaj almak zorunda değilsiniz. İstediğiniz sürümün "MSDN" versiyonunu indirip, USB belleğinize yazdırabilirsiniz.

Son düzenleme:

atlantisegidek

Asistan
Reaksiyon puanı
25
H
İllaki sisteminizden imaj almak zorunda değilsiniz. İstediğiniz sürümün "MSDN" versiyonunu indirip, USB belleğinize yazdırabilirsiniz.
Hocam "MSDN" microsoft yazılımlarını indirdiğimiz bir platform değil mi ben bu bilgisayarın yedeğini almak istiyorum, yeni bir windows kurmak istemiyorum

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
H

Hocam "MSDN" microsoft yazılımlarını indirdiğimiz bir platform değil mi ben bu bilgisayarın yedeğini almak istiyorum, yeni bir windows kurmak istemiyorum
Arama kısmına, çalıştır uygulamasına veya CMD'ye "recoverydrive" yazıp, "Sistem dosyalarını kurtarma sürücüsüne yedekle." seçeneğini seçtikten sonra mı yaptınız? Ben yaptığımda bir sorun olmuyor. Yanlış bir yerden mi denediniz acaba?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
CD/DVD yazıcınız var mı peki?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
O zaman sistem onarım diski oluşturamazsınız. Sistem görüntüsü kurtarma (disk imajından geri yükleme) işlemi adımları için şu konuya bakabilirsiniz.