Valorant mobile gelir mi.

Mobile gelir mi

• Evet

Kullanılan: 9 12.3%
  • Hayır

Kullanılan: 34 46.6%
  • Gelirse güzel olur çünkü bilgisayarım yok

Kullanılan: 5 6.8%
  • Gelirse kötü olur ekran küçük

Kullanılan: 11 15.1%
  • Gelirse güzel olur oyunu seviyorum

Kullanılan: 14 19.2%

• Kullanılan toplam oy
    73

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Önce bi Linux'a getirseler keşke
Hocam linux sabit değil ki belli başlı kişiler geliştiriyor ve linuxun bir çok sürümü var hangileri için getirsinler linux bazı işletim sistemlerini birleştirip toplam işletim sistemi sayısını azaltsalar daha kolay oyunlar gelir diye dşünüyorum

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
900
Hocam linux sabit değil ki belli başlı kişiler geliştiriyor ve linuxun bir çok sürümü var hangileri için getirsinler linux bazı işletim sistemlerini birleştirip toplam işletim sistemi sayısını azaltsalar daha kolay oyunlar gelir diye dşünüyorum
Ubuntu ve dağıtımları oldukça fazla kullanılıyor gelebilir bence.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Çıkma ihtimali var tabii ama ben çıkmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Pubg ile pubg mobili konuşan kişilere söylüyorum bunu. Pubg mobil oyuncusunu bilgisayardaki pubg ye getir ilk 50 ye girmesi bile zor. Neden mi? bir kere botlar var neredeyse herkes kill alabiliyor. İkinci olarak pubg steam'da sprey yapman gerekiyor sağ sol yaparsan mermin gitmiyor. Arkadaşlarımdan oynayanlar var onları izliyorum karakteri sağ sol yapıyor mermilerin hepsi tutuyor. Ayırıca pubg tps oynanıyor genellikle bilgisayar dışında fps oynayan yok neredeyse.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Çıkma ihtimali var tabii ama ben çıkmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Pubg ile pubg mobili konuşan kişilere söylüyorum bunu. Pubg mobil oyuncusunu bilgisayardaki pubg ye getir ilk 50 ye girmesi bile zor. Neden mi? bir kere botlar var neredeyse herkes kill alabiliyor. İkinci olarak pubg steam'da sprey yapman gerekiyor sağ sol yaparsan mermin gitmiyor. Arkadaşlarımdan oynayanlar var onları izliyorum karakteri sağ sol yapıyor mermilerin hepsi tutuyor. Ayırıca pubg tps oynanıyor genellikle bilgisayar dışında fps oynayan yok neredeyse.
Yani hocam gereksiz olur diyorsunuz ama firmanın kazanacağı parayı bir düşünün o zaman gereksizlik düşer sanki öyle değil mi adamlar zaten bu acaba oyun dünyasına gerekli mi diye çıkartmıyor para kazanacağını biliyor da çıkartıyor bazıları ise hiç o topa girmiyor ama riot o topa girdi ve gole gidiyor

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Mobilin avantajı bu zaten herkesin erişebilir olması, ücretsiz ve rahat oynabilir olması getiriside cok fazla pubg steam normal versionda yakalayamadıpı başarıyı mobilde aldı ve 3 senesi dolarken pubgi steam yapımcısı krafton mobile yeni oyun duyurdu new stade mobili küçümsemeyelim o kadar

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Mobilin avantajı bu zaten herkesin erişebilir olması ve rahat oynabilir olması getiriside cok fazla pubg steam normal versionda yakalayamadıpı başarıyı mobilde aldı ve 3 senesi dolarken pubgi steam yapımcısı krafton mobile yeni oyun duyurdu new stade mobili küçümsemeyelim o kadar
İşte bu yüzden valorant mobil de tutabilir çünkü hep valorant videoları altında pc olsada oynasak deniyor yani istek büyük ve düşünsene ekranda valorant özel güçler kullanıyorsun telefonda elinde tutman ayrı zevk ohhhhhhh.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Mobilin avantajı bu zaten herkesin erişebilir olması ve rahat oynabilir olması getiriside cok fazla pubg steam normal versionda yakalayamadıpı başarıyı mobilde aldı ve 3 senesi dolarken pubgi steam yapımcısı krafton mobile yeni oyun duyurdu new stade mobili küçümsemeyelim o kadar
valorant rekatbetçi bir oyun eğlencesi oradan çıkıyor. Cs go neden hala telefonda yok? çünkü telefonda rekabetçi olmaz.

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Herkes demis ki mobilde fps oyunu oynamak zor hic de zor degil gayet rahat oynayabiliyorum gelirse oynarim tabii o zamana kadar bilgisayari degistirmezsem ya da xbox falan almazsam

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
valorant rekatbetçi bir oyun eğlencesi oradan çıkıyor. Cs go neden hala telefonda yok? çünkü telefonda rekabetçi olmaz.
2-3 ay sora mobili cıkacak youtuba bi göz atın cs go mobile için pubg rekabetçi değilmi bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

mobilde cs go tarzı bir sürü kopya oyn var oynamak isterseniz

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Hocam sizce de pubg gibi bir oyun sığdıysa bu da sığmaz mı pubg de kullandığımız tuşları düşünün adamlar gene yaptı gene ekran gözüktü bence bu da olur riot kendi oyuncularına değer veren bir firma ve valoranttan da güzel kazanıyor ve sadece pc üzerine kurulu oyun politikası yok mobile için de bir çok yatırım yaptı bunda neden yapmasın
Tamam yapsınlar diyorum sen demek çok istiyorsun yapsınlarda oynasınlar ama elindekine güvenme,ileride çok güçlü bir telefon çıkar anca o zaman bu gördüğümüz valorant mobile gelir ya da emin değilim fakat rockets league gibi 2d olarak geldiği gibi farklı ve hafifletilmiş bir arayüzle gelir.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Tamam yapsınlar diyorum sen demek çok istiyorsun yapsınlarda oynasınlar ama elindekine güvenme,ileride çok güçlü bir telefon çıkar anca o zaman bu gördüğümüz valorant mobile gelir ya da emin değilim fakat rockets league gibi 2d olarak geldiği gibi farklı ve hafifletilmiş bir arayüzle gelir.
Elindekine güvenme derken hocam elimde de iphone 11 12 yok xiaomi var redmi note 8

Valorant ağır bir oyun değil

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
aga gelirse güzel olurda biyerden ateş edicen bi yerden yetenek atıcan biraz zor olmazmı
Hocam pratiklik yaparlar hem zorsa herkese zor olur zevkli yanıda o ya
1618086560478.png

Ahan hocam bunun gibi bir şey olursa pratik olur

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Kesin gelir ama ben oynamam, CS dışında bu tür online oyunları pek sevmiyorum.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Kesin gelir ama ben oynamam, CS dışında bu tür online oyunları pek sevmiyorum.
Hocam değişiklik iyidir hayal gücünüzü geliştirin biraz fps silah oyunları sadece silahtan mı ibaret işte strateji işte yetenek işte sosyallik işte oyun gibi oyun valorant

Şu an mobilde adam akıllı takım tabanlı bir FPS oyunu yok 0. O yüzden kesinlikle gelmesi lazım ihtiyaç var :)
Kaç gb olsa indirirsiniz

Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Benim içimde kalan R6S gelmesi ya valoranttan çok Rainbowu bkliyorum adamlar kopya oyunu bile kaldırttılar marketten bu kadar istek var hala ses cıkatmıyolar kaç senedir
R6 Mobile de oynanmaz pc den oynuyorum o bile zor hızlı haraket etmeniz lazım düşmanı görür görmez vurmanız lazım yoksa o sizi vurur

Ufak deliklerden kolayca vurulabiliyoruz ve eğer mobileden oynanırsa delikler falan zor görünür zevk vermez.

karahan29

Asistan
Reaksiyon puanı
237
Valorant mobil platformlara gelecek. Daha önce çeşitli kaynak kodlardan bu durum sızdırıldı. Ayrıca dolaşan bir iki görsel de mevcut.

Riot Games, Mİlyar dolarlık mobil oyun sektöründen payını alır.

Valorant Mobil mi geliyor? Kodlar ortaya çıktı!

Son düzenleyen moderatör:

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Gelirse deneriz oynarız ama gelmezsede yokluğunu aramam ama muhtemelen 2 yıl sonra ile 5 yıl içerisinde gelir team fight geldi lol geldi valoda gelir ama daha 2-3 yılı var.

Valorant mobil platformlara gelecek. Daha önce çeşitli kaynak kodlardan bu durum sızdırıldı. Ayrıca dolaşan bir iki görsel de mevcut.

Riot Games, Mİlyar dolarlık mobil oyun sektöründen payını alır.

Valorant Mobil mi geliyor? Kodlar ortaya çıktı!
Daha zamanı var bence pcde bile tam oturmadı oyun hala güncelleme ile gelmesi gereken özellikler var yani şu an gelmesi bi tık saçma olur.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
R6 Mobile de oynanmaz pc den oynuyorum o bile zor hızlı haraket etmeniz lazım düşmanı görür görmez vurmanız lazım yoksa o sizi vurur

Ufak deliklerden kolayca vurulabiliyoruz ve eğer mobileden oynanırsa delikler falan zor görünür zevk vermez.
Area F2 oynamadınız sanırım kopya oyundu ama birebir aynısısıydı R6sin gayet rahat oynanabiliyordu mobilde telif atılmasaydı önü acıktı

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
@niyazi5859 adam oyunun çıkması için sdn ye ağlıyo :D

1. mobil oyun derken herkezin rahatlıkla oynayabileceği bir oyun olmalı
2. boyutu düşük olmalı
3. düğmeleri fazla olmamalı kimse düğme kirliliği olan bir oyun oynamak istemez ben dahil.
4. düşük ram istemeli en fazla 4 ram istemeli
yani bildiğin bu oyun daha playstationu geçtim xboxa bile gelmedi mobile çok uzun bir süre sonra anca gelir.

Son düzenleme:

Zexus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Riot Games oyunları e-spor rekabetçi tarzında yapmayı sever. Belki buna benzer çıkartabilir.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
@niyazi5859 adam oyunun çıkması için sdn ye ağlıyo :D

1. mobil oyun derken herkezin rahatlıkla oynayabileceği bir oyun olmalı
2. boyutu düşük olmalı
3. düğmeleri fazla olmamalı kimse düğme kirliliği olan bir oyun oynamak istemez ben dahil.
4. düşük ram istemeli en fazla 4 ram istemeli
yani bildiğin bu oyun daha playstationu geçtim xboxa bile gelmedi mobile çok uzun bir süre sonra anca gelir.
Hocam ne ağlaması :sob::sob::sob:. Ve bende şimdi çıkar demiyorum seneye yazın kapalı betası çıkar gibi

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
hocam bende dedim gelince güzel olurda 10 parmakmı oynucaz
1618135044904.png

Hocam riot gibi bir firmadan bahsediyoruz bir sürü kişi yaparda fps oyunu riot yapamaz mı peki ya pubg ye ne demeli içinde valoranttan daha çok mekanik barındıran bir oyun adamlar çıkarttı cayır cayır oynanıyor

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309