XXXTentacion
Asistan
ilk hocam fakat özelden Umut abi ocak falan diyorda ben hiç yapmadım kiOnu ufuk abi yapıyo yalnız umutu boşa etiketlemişsin ama ufuk abide yaparmı bilmiyorum daha önce değiştirdiniz mi yoksa ilk mi ?
Creative
Valla A1 türkçe hiç bişey anlamadımda SADECE Ufuk abi yapıyo sadece modlara söylersin onlarda ufuk abiye iletir modlar yapamaz..ilk hocam fakat özelden Umut abi ocak falan diyorda ben hiç yapmadım ki
tamam Ufuk abi kim Creative sanırım. Bana yapar mısınız isim LiBeRTuSs olacak abiValla A1 türkçe hiç bişey anlamadımda SADECE Ufuk abi yapıyo sadece modlara söylersin onlarda ufuk abiye iletir modlar yapamaz..
neden ya ama çok istiomocak ayında hallederiz gibilerden bi anlamda sanırım
Arkadaşım neden stres oluyosun zaten etiketledim özelden ufuk abiye yaz bence ordan daha çabuk görürtamam Ufuk abi kim Creative sanırım. Bana yapar mısınız isim LiBeRTuSs olacak abi
tamamArkadaşım neden stres oluyosun zaten etiketledim özelden ufuk abiye yaz bence ordan daha çabuk görür
Bi sakin ol ne bu heyecan ne bu stres.
Ya zaten 2 ay sonra başka "hawli" (sizin tabir ile)nick bulucan yalvarıcan onun için hiç gerek yok böyle şeylere.neden ya ama çok istiom
1 yıl sonra değişecekmis kapalıymış bu ne saçmalık yaYa zaten 2 ay sonra başka "hawli" (sizin tabir ile)nick bulucan yalvarıcan onun için hiç gerek yok böyle şeylere.
Saçmalık değil ikide bi nick değiştirmeyin diye ÖNLEM.1 yıl sonra değişecekmis kapalıymış bu ne saçmalık ya