Twitch Abone Ol Butonunu Nasıl Kaldırırım?

benkero05

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Selam bana eskiden Twitch'de iştirak olabilirsiniz yazısı gelmişti bende eski aklımla hemen atlamıştım ama vergilerin olduğunu öğrendim ve vaz geçtim bu abone ol butonunu nasıl kaldırabilirim?

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Kaldırılmıyor diye biliyorumm

benkero05

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ben iştirakleri silmiştim en baştan başla diyordu gene abone olurlarmı
Kaldırılmıyor diye biliyorumm
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü bütün kredi kartı bilgilerini falan sallamıştım o aklımla

benkero05

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ufuk abi twitch üzerinden yayın yapıyo belki biliyodur yardımcı olmak için girmiştir.
Not:Ufuk abi Creative
Teşekkürler

ininal olsa bile twitch te yazan kart bilgilerini değiştirip kartınıza çekin
iyi güzel biliyorum onu yapmayı ama vergilerin olduğunu yeni öğrendim bide yaşım küçük bu yaşta vergi ödeyemem 12 yaşındayım

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263

benkero05

Asistan
Reaksiyon puanı
15
bide istemiyorum yani bana Bynogame yetiyor

vergiyi kendisi otomatikmi kesiyor

anlamadım şimdi ne olucak

Son düzenleme:

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Dün iştirak aşamasını tamamladım ben de. Ödeme bilgilerinizi düzenleyebiliyorsunuz sonradan. Şahsen ben banka hesabına havale ile ödeme almayı seçtim. Ödemeyi duraklat seçeneği de var ki bunu seçmeniz yararınıza olacaktır. Bu sayede ödemeler olsa bile twitchte bekletilir. Size aktarılmaz. Bildiğim kadarıyla zaten parayı banka hesabınıza almadığınız sürece vergi ödemiyorsunuz. Banka hesabınıza geldiğinde de eğer arızi değil de düzenli bir kazanç statüsüne giriyorsa beyanda bulunup vergilendiriyorsunuz. Ben de bu işe bir giriştim bakalım inşallah pişman olmayız :D

benkero05

Asistan
Reaksiyon puanı
15
içim rahatladı teşekkürler ben zaten kredi kartı bilgilerini silmiştim teşekkürler
Dün iştirak aşamasını tamamladım ben de. Ödeme bilgilerinizi düzenleyebiliyorsunuz sonradan. Şahsen ben banka hesabına havale ile ödeme almayı seçtim. Ödemeyi duraklat seçeneği de var ki bunu seçmeniz yararınıza olacaktır. Bu sayede ödemeler olsa bile twitchte bekletilir. Size aktarılmaz. Bildiğim kadarıyla zaten parayı banka hesabınıza almadığınız sürece vergi ödemiyorsunuz. Banka hesabınıza geldiğinde de eğer arızi değil de düzenli bir kazanç statüsüne giriyorsa beyanda bulunup vergilendiriyorsunuz. Ben de bu işe bir giriştim bakalım inşallah pişman olmayız :D

KONU KİLİT

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ben de az önce şahıs şirketi kurma ve işletme maliyetlerini araştırdım ve bu tutarları karşılayabilecek bir gelir kazanıp kazanamayacağımı bilmediğimden gelir kazanmayı durdurdum. Daha doğrusu banka hesabıma aktarılmasını durdurdum. Bu sayede kazanç durumuma göre bir mali müşavirle görüşüp o parayı çekmek için şirket kurabilirim. Ben bu işin uzmanı değilim bu yüzden uzman tavsiyesi almanızı öneririm.