Konular yayımlanmadan önce moderatörler tarafından kontrol edilsin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Code015
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Bu gerçekten gerekli. Mesela ben buraya 31 yazıcam ama moderatörler kontrol etmediği için konu çoktan yayımlanmış ve herkes görmüş olucak.
Zaten bol bol aktif yönetici ve moderatör var, bu kesinlikle çok önemli bir eksik.

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Hocam ceza almamak için küfür yazmadım.
Oradaki konumunu anlamanız lazım.

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Bu defalarca önerildi ve reddedildi. Birçok üye de istemiyor. Bu tarz şeyler de söylerseniz yeriniz Uçuşan olur.
Her an "acil yardım" "lütfen yardım edin" "bilgisayarım kasıyor" "youtube kanalıma abone ol ig takip et" diye konular açılıyor.

Nietzscheee

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bu sefer de herhangi bir fikri beğenmeyen moderatör olunca ve yayınlamadığında ne olacak? Bir insan uygunsuz ve tasvip edilmeyen düşünceler yayınlarsa gecikmeden ceza yiyor ve zaten birilerinden tepki gelmiş oluyor. Onay beklemek biraz rahatsız edici geliyor bana. Zaten birçok kez reddedilmiş.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
927
Yetkililerin içinden geçer böyle bir sistem ve konuların onaylanması da uzun sürer.

Bunun yerine bazı kelimeleri barındıran konular otomatik silinip açan kişiye otomatik ceza verilebilir.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
bunu yapamazsınız. her zaman online insan bulmak zor, özellikle geceleri..

buradaki insanların bir kısmı araştırma yapmadan kafasına göre konu açıyor. buraya açacağına google a yazsa bir sürü bilgi toparlar ama olmaz. illa soracak ve anında cevap isteyecek..

ben insanlara öğretemedim bilgisayar konusunda birşey yazacaksanız, donanımınızı detayın kadar yazın diye. konu gereksiz uzuyor, işlemci neydi, psu neydi, ekran kartı neydi diye...

zaten sorunlu konular şikayet ediliyor, mod arkadaş da gerekli şeyleri yapıyorlar.

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
ve kapanıyor hemen
Ama adam reklamını yapmış oluyor ve gören görmüş oluyor. Filtre bile yok.
hocam sabah bi konu vardı kapanmadı ve başlığında acil yazıyordu hatta arkadaşla bildirdik
evet yarım saat sonra kapandı ancak.
Yetkililerin içinden geçer böyle bir sistem ve konuların onaylanması da uzun sürer.

Bunun yerine bazı kelimeleri barındıran konular otomatik silinip açan kişiye otomatik ceza verilebilir.
Evet bu da iyi olur ama patpatta mesela bu sistem var ve konular yaklaşık 2 dakikada açılıyor.
Evet, paylaş ta böyle bir şey, nasıl bir insan olduğunu bilelim.
Yan hesap açar paylaşırım sorun yok.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
buraya 31 yazıcam
sabahtan beri bu rakamı yazıp duruyorsun.
senin abaza olduğnu düşünmeye başladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu da iyi olur ama patpatta mesela bu sistem var ve konular yaklaşık 2 dakikada açılıyor.

demek multi+

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Bu gerçekten gerekli. Mesela ben buraya 31 yazıcam ama moderatörler kontrol etmediği için konu çoktan yayımlanmış ve herkes görmüş olucak.
Zaten bol bol aktif yönetici ve moderatör var, bu kesinlikle çok önemli bir eksik.
Bu dediğiniz şeriat ülkesinde herkes konuşmadan önce sözünü siyasiler filtreleyecek gibi bir şey. Biri moderatörlere isyan için bir konu açtı diyelim ve ilgili moderatör yayılmasın diye reddetti ya da foruma ağır eleştiriler geldi ve yayılsın istemediler vs. Şu an öyle bir kadro yok ama olduğunda ne olacak? Yasalar gerçek hayatta nasıl işliyorsa forum kurallarının da böyle işlemesi daha mantıklı.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
yani 30+1 çok mu komik ?
hahahhaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

tavırlarınla belli edersin zaten

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Her an "acil yardım" "lütfen yardım edin" "bilgisayarım kasıyor" "youtube kanalıma abone ol ig takip et" diye konular açılıyor.
Bu tür konulara anında müdahale edilirken (en kötü 10 dakika içerisinde) konu kilitlenirken de aşağıda kuralların yazılması diğer üyeler adına da bilgi sağlıyor. Gerekli denetim Yönetim Ekibi tarafından yapılmakta, ekstra bir sistem ile konu paylaşımını yavaşlatmaya gerek yok.
Ayrıca söylediklerinize de dikkat edin, sürekli şunu yaparım bunu yaparım kafasında takılıp bir şeyler önermeniz saçmalıktan ötesi değil. Kurallara uymazsanız yeriniz belli, yan hesap da sizi kurtarmaz.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Ayrıca, illa birilerinden ceza yiyerek mi bir şey öğreneceksiniz?

En başından insan gibi davranmak varken...

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Daha geçen hafta katılmıştınız sanırım bir tık yavaş olalım bence.
Burada kurallara aykırı konu açılırsa kocaman bir raporla tuşumuz var oraya basıp rapor sebebimizi yazıyoruz. Sonra gönderiyoruz moderatörler de kilitliyor. Gayet basit.

Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde raporları çözüyoruz.

Multi açarsan olacaklar basit; Burada söylediğin için ebediyen forumdan uzaklaştırılırsın olur biter.

Önce kuralları okuyalım;

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Bence saçma olur bunun için 7/24 çalışması gerek moderatörlerin adamlar bu işten para bile almıyor iken bu isteğiniz hiç iyi olmaz.

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Daha geçen hafta katılmıştınız sanırım bir tık yavaş olalım bence.
Burada kurallara aykırı konu açılırsa kocaman bir raporla tuşumuz var oraya basıp rapor sebebimizi yazıyoruz. Sonra gönderiyoruz moderatörler de kilitliyor. Gayet basit.

Multi açarsan olacaklar basit; Burada söylediğin için ebediyen forumdan uzaklaştırılırsın olur biter.

Önce kuralları okuyalım;
arkadaşla tp'den yeni geldik ordada konuyu beklettikleri için burdada önermiş çok kötü birşey söylememiş hem

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Daha dün katılmıştınız sanırım bir tık yavaş olalım bence.

Evet ama bazen de 30 dakika - 1 saat kadar uzayabiliyor.
Bence saçma olur bunun için 7/24 çalışması gerek moderatörlerin adamlar bu işten para bile almıyor iken bu isteğiniz hiç iyi olmaz.
Gönüllülük?
arkadaşla tp'den yeni geldik ordada konuyu beklettikleri için burdada önermiş çok kötü birşey söylememiş hem
Evet. Orada bekletiliyor ve konular tam şekilde kısa sürede açılıyor.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Orada bir çok deneyimsiz yönetici de var, bunu da belirtseydi keşke. Nepotizm kafasında bir topluluk olduğu için, sevgilisini, eşini, dayısını falan moderatör yapmışlar :D.

Bekletilmesi de gayet normal. Eleştiriden korkuyorlar.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
Evet ama bazen de 30 dakika - 1 saat kadar uzayabiliyor.

Gönüllülük?

Evet. Orada bekletiliyor ve konular tam şekilde kısa sürede açılıyor.
1 saat mi ? oranın eskiden en sayılan recep ve ali hoca ile aramızın çok iyi olduğu kullanıcılardandım. sonra torpille mod seçtiler ve konuyu onaylamalrı 47 saate kadar çıktı sonra defolup gittim.
zaten gitmeden önceki sözlerim sdn için güzel bir nick bulmaktı

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Orada bir çok deneyimsiz yönetici de var, bunu da belirtseydi keşke. Nepotizm kafasında bir topluluk olduğu için, sevgilisini, eşini, dayısını falan moderatör yapmışlar :D.

Bekletilmesi de gayet normal. Eleştiriden korkuyorlar.
orasını bilemeyiz ama oraya alıştığımız için bu forumda alışma sürecindeyiz cahilliğimize vursanız ve arkadaşa pek yüklenmeseniz :)