Konular yayımlanmadan önce moderatörler tarafından kontrol edilsin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Code015
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bu gerçekten gerekli. Mesela ben buraya 31 yazıcam ama moderatörler kontrol etmediği için konu çoktan yayımlanmış ve herkes görmüş olucak.
Zaten bol bol aktif yönetici ve moderatör var, bu kesinlikle çok önemli bir eksik.
Ya o örnekleme ne ??

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Reddetmişler önceden bu öneriyi. Bir de dedikleri gibi moderatörlerin hep aktif olması lazım. Yani forumda durmaları gerek. Onlarında hayatı var. 7/24 saat foruma bakamazlar ya.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,299
Mesajların onaylanması olayı bana göre saçma. Ben hali hazırda yazdığım mesajların noktasına, virgülüne kadar dikkat ediyorum. Buna rağmen neden onayı bekleyeyim ki?

Ayrıca ceza sistemi zaten uygunsuz mesajlarla mücadele etmek için var.

Yazdığınız kelimeleri kontrol edemeyecek kadar olgun değilseniz, foruma yazmayın; zira bir gün hukuki olarak başınıza iş alma ihtimaliniz bile var.

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
hocam tp'ye geri döneceğiz de xenforo nedir tam olarak?
Hiç neden tp sdn ve diğer bazı forumların birbirine çok benzediğini düşündün mü?
Hepsi xenforo kullanıyor.
Yani sen de xenforo alır veya crack yüklersen ve xenforoyu sunucuna atarsan bir forumun olmuş oluyor. Tek kalan kitle ve bazı eklentiler.
Yani forum aslında hazır scriptle kuruluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajların onaylanması olayı bana göre saçma. Ben hali hazırda yazdığım mesajların noktasına, virgülüne kadar dikkat ediyorum. Buna rağmen neden onayı bekleyeyim ki?

Ayrıca ceza sistemi zaten uygunsuz mesajlarla mücadele etmek için var.

Yazdığınız kelimeleri kontrol edemeyecek kadar olgun değilseniz, foruma yazmayın; zira bir gün hukuki olarak başınıza iş alma ihtimaliniz bile var.
Mesajlar değil konular.