Windows mu Linuxmu

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
arakdaşlar eğer linuxa geçersem dosyalarım silinirmi bide tüm oyunları indirebiliyozmu linuxa linuxta sesli kendin boru varmı mesala işte google aç falan öyle şey varmı windowsmu linuxmu linux hakkında hiç birşey bilmiyorum yazabilkirmisin?

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
arakdaşlar eğer linuxa geçersem dosyalarım silinirmi bide tüm oyunları indirebiliyozmu linuxa linuxta sesli kendin boru varmı mesala işte google aç falan öyle şey varmı windowsmu linuxmu linux hakkında hiç birşey bilmiyorum yazabilkirmisin?
Her oyunu değil, bazı oyunlar oynanmayabiliyor. Çoğu oyun ya Steam Proton ile veya direkt GNU/Linux dağıtımlarını desteklerse direkt açılabiliyor o oyun. Diğer yazdığınızı anlamadım doğrusu. Kullanım amacına göre değişir.

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Eğer Linuxa geçerken dosyalarınızı d diskine koyarsanız verileriniz gitmez.

Mehmet_Emir

Doçent
Reaksiyon puanı
1,180
Arkadaşlar eğer Linux'a geçersem dosyalarım silinir mi?
Tamamen geçersen tabii ki silinir.
Bir de tüm oyunları indirebiliyor muyuz Linux'a?
Eğer Linux'u destekleyen bir oyunsa indirebilirsin. Ancak her oyunu indiremezsin.
Windows mu Linux mu?
Ben genelde Linux'u tercih ederim. Hatta genelde değil, her zaman.

Bence sen Linux kullanma.

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
linuxta kendine özel bot varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen geçersen tabii ki silinir.

Eğer Linux'u destekleyen bir oyunsa indirebilirsin. Ancak her oyunu indiremezsin.

Ben genelde Linux'u tercih ederim. Hatta genelde değil, her zaman.

Bence sen Linux kullanma.
niye kullanmayım

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428

Mehmet_Emir

Doçent
Reaksiyon puanı
1,180
Niye kullanmayayım?
Çünkü yazdığından anladığım kadarıyla oyun oynuyorsun. Her oyun da Linux desteklemiyor. O yüzden bazı oyunlar açılmaz. Bu da senin için kötü olur. Bir de anladığım kadarıyla bilgisayar, uçbirim gibi konulara pek ilgili değilsin. O yüzden bir problem ile karşılaşırsan çözmen zor olabilir.

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Çünkü yazdığından anladığım kadarıyla oyun oynuyorsun. Her oyun da Linux desteklemiyor. O yüzden bazı oyunlar açılmaz. Bu da senin için kötü olur. Bir de anladığım kadarıyla bilgisayar, uçbirim gibi konulara pek ilgili değilsin. O yüzden bir problem ile karşılaşırsan çözmen zor olabilir.
hmm tamam oyun oyanuyorum heralde her oyun inmiyor

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Bilgisayarımda 2 disk takılı biri 240gb SSD içinde Windows var diğeri 1tb HDD oda 2 bölüm 300gb lik bölümde linux kurulu diğer bölümü 700gb kadar da her iki işletim sistemi için depolama birimi olarak hizmet veriyor linux lazım olanda PC yi bios ekranindan ayarlayıp açıyorum