Mansur Yavaş’tan hayvan yetiştiricilerine müjde

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayvan yetiştiricilerine müjde verdi. Yavaş, paylaşımında "Benim en büyük hayalim Ankaralıları zengin etmek. Bu kapsamda hayvan yetiştiren yerli üreticilerimize manda desteğinde bulunmaya başlıyoruz" dedi.​

Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Benim en büyük hayalim Ankaralıları zengin etmek” diyerek şu ifadeleri kullandı:

* Bu kapsamda hayvan yetiştiren yerli üreticilerimize manda desteğinde bulunmaya başlıyoruz.

* Hibe edeceğimiz gebe mandalar sayesinde hem et ve süt üretimi artacak hem de hemşehrilerimiz hesaplı ve doğal ürünlere ulaşabilecekler.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Mansur Başkan'a helal olsun. Güzel ve mantıklı bir uygulama. Çok güzel ve kaliteli belediyelik yapıyor kendisi.

Yazık olacak şu güzelim adama CHP içinde :(

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Benim merak ettiğim kaç kişiye ne kadar hayvan desteğinde bulunacağı...? Muğlak ifadeler ve hep içi boş vaatler partisi malum parti :D

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
İlk etapta 3 ilçemizde 51 üreticimize gebe olarak dağıtımını gerçekleştireceğimiz mandalarımızla beraber yaklaşık 153 adet dağıtacağız. İlimizdeki manda varlığını arttıracağız.

Mansur başkanı CHP ile karıştırma. ( CHP rozeti takmadı o ben Ülkücüyüm diyor sordular mı)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Ben değilim karıştıran zaten kendisi üye olup chpden aday olan ...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Tamam, sen Tayyibe oy ver.
Sen şimdi bu cümlen ile ortalığı mı karıştırmak istiyorsun, ortaya hiç alakası yokken Tayyip Reis'i neden karıştırdın..! Ben yazdğım cümlelerimde yardımların sayısal bakımdan malum parti hesabına şov amaçlı dillendirildiğini yazmışım, ne zaman konu Ak Parti ya da Reis oldu ki hemen saldırıverdin...

Hakikaten sen diğer konularda da böyle akla ziyan, hiç alakası olmayan yorumlar yazıyorsun. Benim kime oy verdiğim seni niye ve neden bu kadar alakadar ediyor veya rahatsız oluyorsun? Konu ne zaman kime oy verdiğimiz bir konuya dönüştü ki...!

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Sen şimdi bu cümlen ile ortalığı mı karıştırmak istiyorsun, ortaya hiç alakası yokken Tayyip Reis'i neden karıştırdın..! Ben yazdğım cümlelerimde yardımların sayısal bakımdan malum parti hesabına şov amaçlı dillendirildiğini yazmışım, ne zaman konu Ak Parti ya da Reis oldu ki hemen saldırıverdin...

Hakikaten sen diğer konularda da böyle akla ziyan, hiç alakası olmayan yorumlar yazıyorsun. Benim kime oy verdiğim seni niye ve neden bu kadar alakadar ediyor veya rahatsız oluyorsun?
Rahatsız olmadım. Niye sinirlendin ki bu kadar? Olayı oraya getirmeye çalışıyorsun. Ne güzel icraat yapmış. Hâlâ laf ediyorsun. Malum kişileri de bu kadar irdelesen keşke.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Rahatsız olmadım. Niye sinirlendin ki bu kadar? Olayı oraya getirmeye çalışıyorsun. Ne güzel icraat yapmış. Hâlâ laf ediyorsun. Malum kişileri de bu kadar irdelesen keşke.
Aç bi konu, tüm bildiklerini yaz, biz de gelip bildiklerimizi yazalım açık açık. Olmuyor böyle lafla kötüleyip, taşlamak sonra da topu taça atıp ya da sahadan kaçıp hakeme saldırmak.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Aç bi konu, tüm bildiklerini yaz, biz de gelip bildiklerimizi yazalım açık açık. Olmuyor böyle lafla kötüleyip, taşlamak sonra da topu taça atıp ya da sahadan kaçıp hakeme saldırmak.
Hakeme saldırdığım falan yok. Hakemin maçı nasıl yönettiği ortada :D Kanıtı ise tüm Türkiye nüfusu.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Herkes istediğini düşünür, ya da istediğine oy verir. Size ne bundan?
Orada şunu ima ettim; Malum kişileri, Mansur Yavaş'ı irdelediği kadar irdelemiyor. Yok CHP'liymiş vs. saçmalık. Ben de, bildiğine oy ver dedim. (O kişi belli olduğu için ismini yazdım.) Olay bu.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Ülkücü, belli yani reddedilecek tarafı yok.
Ülkücülük günümüzde içi boşaltılmış bir kavram. Ülkücü diyince akla gelen tipler belli. Bu adama Ülkücü demek, hakaret olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani şöyle ki, günümüz ülkücülerinün olduğu parti belli. Partinin durumu da belli.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Her ideolojinin artıları var zaten. Önemli olan, hepsinden azar azar toplamak.

Hepsinden azar azar toplamak iyi değil işte. HDP ideolojisinden fazlasıyla topladığı için CHP'nin oyları artmıyor şuan. Devletçilik Milletçilik gibi kavramlardan uzaklaştığı için sevilmiyor.

Sen Mansur Yavaş'ın hiç HDP'ye selam çaktığını gördün mü ? Bir HDP'li ziyaret ettiğini gördün mü ? Veya eş başkanlarını Ankarada ağırlayıp ağaç diktiğini onların tiyatrosuna gitiğine yada Selahattin Demirtaş'a özgürlük dediğini duydun mu .

Bence en önemlisi ise sen Mansur Yavaş'ın ağızındam tek bir kere bile ülkesini devletini milletini kötülediğini DUYAMAZSIN... Ama CHP'li olsa sabah akşam devletini ülkesini kötülerdi yerli ve yabancı basına. Yada LGBT+ överdi sözde Ermeni Soykırımını söylerdi ikide bir flan liste uzar gider.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Hepsinden azar azar toplamak iyi değil işte. HDP ideolojisinden fazlasıyla topladığı için CHP'nin oyları artmıyor şuan. Devletçilik Milletçilik gibi kavramlardan uzaklaştığı için sevilmiyor.

Sen Mansur Yavaş'ın hiç HDP'ye selam çaktığını gördün mü ? Bir HDP'li ziyaret ettiğini gördün mü ? Veya eş başkanlarını Ankarada ağırlayıp ağaç diktiğini onların tiyatrosuna gitiğine yada Selahattin Demirtaş'a özgürlük dediğini duydun mu .

Bence en önemlisi ise sen Mansur Yavaş'ın ağızındam tek bir kere bile ülkesini devletini milletini kötülediğini DUYAMAZSIN... Ama CHP'li olsa sabah akşam devletini ülkesini kötülerdi yerli ve yabancı basına. Yada LGBT+ överdi sözde Ermeni Soykırımını söylerdi ikide bir flan liste uzar gider.
Benim dediklerime ters düşen bir şey göremiyorum burada?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Ülkücülük günümüzde içi boşaltılmış bir kavram. Ülkücü diyince akla gelen tipler belli. Bu adama Ülkücü demek, hakaret olur.
Yani şöyle ki, günümüz ülkücülerinün olduğu parti belli. Partinin durumu da belli.
Hdp ya da chp yi mi tarif ediyon yoksa MHP'ye mi vuruyon ? Bence sen ülkücülere hakaret ediyorsun...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Hdp ya da chp yi mi tarif ediyon yoksa MHP'ye mi vuruyon ? Bence sen ülkücülere hakaret ediyorsun...
Ülkücülere hakaret etmiyorum. Diyorum ki, ülkücülük içi boşaltılmış bir kavram. Kim üstüne alınırsa, alınsın.

Kavramın içini boşaltanlar, üstüne alınsın özellikle.

Reaksiyon puanı
10,315
Mansur YAVAŞ ile ilgili geçenlerde bir haber okumuştum. Çok güldüm.
"Makam arabalarını sattım, bundan böyle işe minibüsle gidip geliyorum" demişti.

Sonra bir gazeteci merak edip peşine düşmüş, -Hani minibüste falan yakalar, resmini çekerim, iyi bir haber olur gibilerinden- Ama...

Minibüsü bulmuş gazeteci. Bilin bakalım karşısına ne çıkmış?

Şahsına özel olarak dizayn edilmiş, değeri 1.750 bin lira (yazıyla yazalım, yanlış anlaşılmasın. Bir milyon yediyüz elli bin lira) olan modifiye bir araçmış gidip geldiği minibüs(!) :)

Buna benzer daha evvelinde de birçok haber okuduğum birine doğrusu pek itimadım yok. Samimi olduğuna asla inanmadığım biri. :)

Çook çok özel bir not: Görkem ile bizim Özkan'ın Mansur konusunda aynı noktada birleşmiş olmalarına doğrusu çok şaşırdım. Bu koalisyon hayırlı uğurlu olsun diyelim. :)