KralTektir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 258
Lg sizce hala iyimi yoksa tarihin tozlu sayfalarında eski bir firmamı sizin düşünceleriniz nedir?
İnovatif bir firma değil. Telefon olarak ucuz 2. El düşünülür, ayrıca televizyonları çok iyidir. Android değil ve akıcı arayüz.Lg sizce hala iyimi yoksa tarihin tozlu sayfalarında eski bir firmamı sizin düşünceleriniz nedir?
Ekran olarak hayır. Telefon olarak sayılır.Lg sizce hala iyimi yoksa tarihin tozlu sayfalarında eski bir firmamı sizin düşünceleriniz nedir?
Hocam Lg kolay kolay bitmez hala alınıp satılır televizyonları bitmez telefonlarını da tercih edenler varLg sizce hala iyimi yoksa tarihin tozlu sayfalarında eski bir firmamı sizin düşünceleriniz nedir?
İyidir.Monitörleri iyi mi?
PC toplicam bilenler vardır monitor olarak ucuza LG alsam mı dedim acabaİyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece logoları biraz rahatsız ediyor.
Modele göre yorum yapılabilir.PC toplicam bilenler vardır monitor olarak ucuza LG alsam mı dedim acaba
Markadan ziyade özelikleri önemli almayı düşündüğünüz monitör özellikleri nedirPC toplicam bilenler vardır monitor olarak ucuza LG alsam mı dedim acaba
Daha bakmadım modeline ama letgo da birkaç LG ilanı gördüm ordan aklıma geldi alma fikriMarkadan ziyade özelikleri önemli almayı düşündüğünüz monitör özellikleri nedir
Sorun yaşayacağınızı sanmam ama bilgisayar aksesuarlarını ve monitörleri ikinci el almanızı tavsiye etmem.Daha bakmadım modeline ama letgo da birkaç LG ilanı gördüm ordan aklıma geldi alma fikri
0 alıcam merak etme =_=Sorun yaşayacağınızı sanmam ama bilgisayar aksesuarlarını ve monitörleri ikinci el almanızı tavsiye etmem.
İyidir, hatta çok iyidir.Monitörleri iyi mi?
Panelleri oldukça kalitelidir.Monitörleri iyi mi?
1 telefon kötü diye marka o alanda bitmez hala alan olacaktırG3 ile çok kan kaybetti LG. Çok kişi sorun yaşadı LG G3 telefonunda. Telefon sektöründe bitti LG...
aynen1 telefon kötü diye marka o alanda bitmez hala alan olacaktır
iyidir bende kulanmadım sadece samsung kullan ımLG hiç kullanmadım.