web sitesinden "civilization V full DLC"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNUMBER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
"civilization V full DLC".

Şimdi Crack aşamasına geldim ve nasıl yapacağımı bilmiyorum normalde 1 crack dosyasının içinde dll' launcher'lar falan olurdu ama burda crack dosyasının içinde 2 klasör daha var birisi reloaded diğeride ALI231 diye bir dosya bunların hangisini atıcam yoksa direk crackimi atıcam bilemedim

Son düzenleyen moderatör:

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Saatlerce çalışıyorsun, binlerce dolar harcıyorsun, 10'larca insana maaş veriyorsun tüm kaynaklarını kullanıp bir oyun çıkarıyorsun ve hem bu masrafları çıkarmak hem de şirketini kara geçirmek için oyunu ücretli yapıyorsun ama 1-2 emek hırsızı çıkıyor senin tüm bu harcadığın paranı, emeğini ayağının altına alıyor oyunu ücretsiz, korsan bir şekilde yayınlıyor
Hoş mu ?

Reaksiyon puanı
1,675
"12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır."

Kuralları okusaydın görürdün nedenini.

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Crack vb. zaten içine bişey konmuştur trojan gibi adam beleşe oyun mu vercek

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,243
12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...