Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
sert vurma acır sonraişte xd

sert vurma acır sonraişte xd
Yok hafif vuracağım. Acıdı mı?sert vurma acır sonra![]()
abi çok acıdı ne yaptın ya!Yok hafif vuracağım. Acıdı mı?
Yalancı ağır vurmadım.abi çok acıdı ne yaptın ya!![]()
aşk olsun ben yalancı mıyım?Yalancı ağır vurmadım.
Yanlış anladın güzelim. Sadece ağır vurmadım.aşk olsun ben yalancı mıyım?
farkında mısın emin değilim ama ben bir erkeğim!!!Yanlış anladın güzelim.
Bana bağırma!farkında mısın emin değilim ama ben bir erkeğim!!!
bana kızmışım gibi yaklaşırsan tepkim bu olur kusura bakma!Bana bağırma!
Tm güzelim sakin olbana kızmışım gibi yaklaşırsan tepkim bu olur kusura bakma!
güzelim demeyi kes!!!Tm güzelim sakin ol
Bana emir verme!!!güzelim demeyi kes!!!
sakin ol ya hemen kızdınBana emir verme!!!
Evet biraz gergin ortam oluştu.sakin ol ya hemen kızdın![]()
Sen 10:52'de atmışsın ama mesaj 10:53'te düşmüş. O değil de zamanlar bazen karışıyor & İngilizce oluyor. Böyle olduğunda bildirimlere bakmak işkenceden farksız, sonra site çöküyor.N'oluyoruz yahu![]()
Sunucu kaynaklı; sabaha karşı da sürekli bot doğrulaması çıkıyordu, yoğunluk var ekranı geliyordu, forum aşırı yavaştı.Sen 10:52'de atmışsın ama mesaj 10:53'te düşmüş. O değil de zamanlar bazen karışıyor & İngilizce oluyor. Böyle olduğunda bildirimlere bakmak işkenceden farksız, sonra site çöküyor.
Hâlâ buna çözüm bulunamadı mı? Diğer forum'lar yağ gibi akıyor.Sunucu kaynaklı; sabaha karşı da sürekli bot doğrulaması çıkıyordu, yoğunluk var ekranı geliyordu, forum aşırı yavaştı.
Umarım en kısa zamanda düzel(til)ir.Hâlâ buna çözüm bulunamadı mı? Diğer forum'lar yağ gibi akıyor.
import speech_recognition as sr
import time
from gtts import gTTS
from playsound import playsound
import random
import os
r= sr.Recognizer()
def dinle():
with sr.Microphone() as anakaynak:
sesgiris= r.listen(anakaynak)
ses=""
try:
ses=r.recognize_google(audio, language='tr-TR')
except sr.UnknownValueError:
konus("Anlamadım. Lütfen tekrar deneyiniz.")
except sr.RequestError:
konus("Sesli asistan hizmetinde bir sorun tespit edildi!")
return voice
def kullanicisescevap(ses):
if "program kur" in ses:
konus("Tamam AB")
if "Kali araçlarını kur" in ses:
konus("Tamam AB")
if "çık" in ses:
konus("Görüşürüz!")
exit()
def konus(string):
tts=gTTS(string, lang="tr")
koruma=random.randint(1,10000)
dosya='audio-'+str(koruma)+'mp3'
tts.save(dosya)
playsound(dosya)
os.remove(dosya)
time.sleep(1)
while 1:
ses=dinle()
kullanicisescevap(ses)
Basit bir sesli asistan örneği yaptım. Şimdi bunu çalışmama ekleyip daha sonra da Terminalden kurtulun'a uyarlamak var. Hadi bakalım.![]()
Kod:"Tamam AB"
Aynen mod a küfür etsinler birde terayağı gibi üste çıkmaya çalışsınlar sende gel bunlardan taraf ol. Farkın kalmasın o küfürbazlardan. Bunları sürekli yazacağına git o arkadaş tayfana yaz. Madem memnun değilsin raporlarsın değerlendiririz değimi ?Ben de sırf moderatör diye bazı kişilerin hatalarının örtülmesine kıl oluyorum. Yapacak bir şey yok.
Rapor ettim geri dönüşü olmadı. Büyük ihtimalle bildirimsiz red atıp geçtin. Ben o olayda değilim. O olayı da biliyorum. Benim derdim farklı bunu sen de bilmene rağmen bilmez ayağına yattığını kendin de çok iyi biliyorsun. Ayrıca o konu hakkında tek kelime bile etmedim bunu sen de biliyorsun.Aynen mod a küfür etsinler birde terayağı gibi üste çıkmaya çalışsınlar sende gel bunlardan taraf ol. Farkın kalmasın o küfürbazlardan. Bunları sürekli yazacağına git o arkadaş tayfana yaz. Madem memnun değilsin raporlarsın değerlendiririz değimi ?