- Reaksiyon puanı
- 2,799
Afedersin de: bu seni alakadar etmez. İstediği yere kayıt olur. @Servous ne yaptı da hater'ı oldun?Çıkmasını istemiyorum. Buraya da sırf o yüzden kayıt oldum.
Afedersin de: bu seni alakadar etmez. İstediği yere kayıt olur. @Servous ne yaptı da hater'ı oldun?Çıkmasını istemiyorum. Buraya da sırf o yüzden kayıt oldum.
Seni ilgilendiriyor mu?Afedersin de: bu seni alakadar etmez. İstediği yere kayıt olur. @Servous ne yaptı da hater'ı oldun?
Bilmem dikkat etmiyorum. Yanlış bilgi görürsem üyeye dikkat etmiyorum ki, doğru bilgiyi paylaşıyorum.Peki hiç yanlışını gördün mü?
Çok yanlışı var.Bilmem dikkat etmiyorum. Yanlış bilgi görürsem üyeye dikkat etmiyorum ki, doğru bilgiyi paylaşıyorum.
Varsa uyarır doğrusunu söylerim işte.Çok yanlışı var.
Anlamaz o.Varsa uyarır doğrusunu söylerim işte.
Neden?O değil de ben neden Coco Pops'dan kızarmış mısır kokusu alıyorum?
Corona? ?O değil de ben neden Coco Pops'dan kızarmış mısır kokusu alıyorum?
Merhaba yakışıklı beyefendi.Corona? ?
Merhaba iltifatınızı yüksek değerlendirip size kur yapmak istiyorum. Erkek misiniz Kadın mı öna göre bileyim işimiMerhaba yakışıklı beyefendi.
Anlatırsan herkes anlar.Anlamaz o.
WARNING: Running pip install with root privileges is generally not a good idea. Try `pip3 install --user` instead.
Collecting pyaudio
Using cached PyAudio-0.2.11.tar.gz (37 kB)
Using legacy 'setup.py install' for pyaudio, since package 'wheel' is not installed.
Installing collected packages: pyaudio
Running setup.py install for pyaudio ... error
ERROR: Command errored out with exit status 1:
command: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-ec3sm15f/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /root/.local/include/python3.9/pyaudio
cwd: /tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/
Complete output (16 lines):
running install
running build
running build_py
creating build
creating build/lib.linux-x86_64-3.9
copying src/pyaudio.py -> build/lib.linux-x86_64-3.9
running build_ext
building '_portaudio' extension
creating build/temp.linux-x86_64-3.9
creating build/temp.linux-x86_64-3.9/src
gcc -pthread -Wno-unused-result -Wsign-compare -DDYNAMIC_ANNOTATIONS_ENABLED=1 -DNDEBUG -O2 -fexceptions -g -grecord-gcc-switches -pipe -Wall -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -Wp,-D_GLIBCXX_ASSERTIONS -fstack-protector-strong -m64 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -fstack-clash-protection -fcf-protection -D_GNU_SOURCE -fPIC -fwrapv -O2 -fexceptions -g -grecord-gcc-switches -pipe -Wall -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -Wp,-D_GLIBCXX_ASSERTIONS -fstack-protector-strong -m64 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -fstack-clash-protection -fcf-protection -D_GNU_SOURCE -fPIC -fwrapv -O2 -fexceptions -g -grecord-gcc-switches -pipe -Wall -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -Wp,-D_GLIBCXX_ASSERTIONS -fstack-protector-strong -m64 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -fstack-clash-protection -fcf-protection -D_GNU_SOURCE -fPIC -fwrapv -fPIC -I/usr/include/python3.9 -c src/_portaudiomodule.c -o build/temp.linux-x86_64-3.9/src/_portaudiomodule.o
src/_portaudiomodule.c:28:10: ölümcül hata: Python.h: Böyle bir dosya ya da dizin yok
28 | #include "Python.h"
| ^~~~~~~~~~
derleme sonlandırıldı.
error: command '/usr/bin/gcc' failed with exit code 1
----------------------------------------
ERROR: Command errored out with exit status 1: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-ec3sm15f/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /root/.local/include/python3.9/pyaudio Check the logs for full command output.
sudo dnf install python3-pyaudio
Mağara adamı bıyıklarını Jiletle almış? Teknolojik çağda yaşıyor?Anlatırsan herkes anlar.
Mağara adamı gibi "Yalancı, it, köpek, yanlışın var!" diye rushlarsan anlamaz.
Ekli dosyayı görüntüle 141442
Ama düzgünce "Hayır, a bilgisi yanlış. B bilgisi doğru." dersen anlar.
Uy uy çen sinirlendin mi çen. Kıyamam sana, n'aptı sana? Çikolatanı falan almamıştır umarım.@Servous denilen vatandaşta gitmiş iyi olmuş.
Linux MX kullan bideBir türlü PyAudio'yu Fedora'ya kuramadım be arkadaş. Ne gıcık işmiş, en sonunda gıcık kaptım şöyle indireyim dedimPython:WARNING: Running pip install with root privileges is generally not a good idea. Try `pip3 install --user` instead. Collecting pyaudio Using cached PyAudio-0.2.11.tar.gz (37 kB) Using legacy 'setup.py install' for pyaudio, since package 'wheel' is not installed. Installing collected packages: pyaudio Running setup.py install for pyaudio ... error ERROR: Command errored out with exit status 1: command: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-ec3sm15f/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /root/.local/include/python3.9/pyaudio cwd: /tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/ Complete output (16 lines): running install running build running build_py creating build creating build/lib.linux-x86_64-3.9 copying src/pyaudio.py -> build/lib.linux-x86_64-3.9 running build_ext building '_portaudio' extension creating build/temp.linux-x86_64-3.9 creating build/temp.linux-x86_64-3.9/src gcc -pthread -Wno-unused-result -Wsign-compare -DDYNAMIC_ANNOTATIONS_ENABLED=1 -DNDEBUG -O2 -fexceptions -g -grecord-gcc-switches -pipe -Wall -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -Wp,-D_GLIBCXX_ASSERTIONS -fstack-protector-strong -m64 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -fstack-clash-protection -fcf-protection -D_GNU_SOURCE -fPIC -fwrapv -O2 -fexceptions -g -grecord-gcc-switches -pipe -Wall -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -Wp,-D_GLIBCXX_ASSERTIONS -fstack-protector-strong -m64 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -fstack-clash-protection -fcf-protection -D_GNU_SOURCE -fPIC -fwrapv -O2 -fexceptions -g -grecord-gcc-switches -pipe -Wall -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -Wp,-D_GLIBCXX_ASSERTIONS -fstack-protector-strong -m64 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -fstack-clash-protection -fcf-protection -D_GNU_SOURCE -fPIC -fwrapv -fPIC -I/usr/include/python3.9 -c src/_portaudiomodule.c -o build/temp.linux-x86_64-3.9/src/_portaudiomodule.o src/_portaudiomodule.c:28:10: ölümcül hata: Python.h: Böyle bir dosya ya da dizin yok 28 | #include "Python.h" | ^~~~~~~~~~ derleme sonlandırıldı. error: command '/usr/bin/gcc' failed with exit code 1 ---------------------------------------- ERROR: Command errored out with exit status 1: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-install-2y8rjt5e/pyaudio/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-ec3sm15f/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /root/.local/include/python3.9/pyaudio Check the logs for full command output.
gene hata aldım. Niye böyle bir şey olduysa artık.Bash:sudo dnf install python3-pyaudio
Topunu patlatmış.Uy uy çen sinirlendin mi çen. Kıyamam sana, n'aptı sana? Çikolatanı falan almamıştır umarım.
Wojak mağara adamı da böyle abiMağara adamı bıyıklarını Jiletle almış? Teknolojik çağda yaşıyor?
Abo yazık ama. Şimdi Eren abiye uf yapacağım.Topunu patlatmış.![]()
Onu da kullanacağım zaten de bu Terminalden kurtulun projesini Fedora'ya uyarlamak lazım. Bunu yapmışken programa bir de sesli asistan özelliği eklemeyi düşünüyordum. Bu PyAudio ne sıkıntılı kütüphaneymiş arkadaş, kurması bir dert. Rasbian'da da iki saat uğraştırmıştı anca kurmuştum.Linux MX kullan bide![]()
O zamanlar Rus mağara adamlarının kızlarını kaçırmak vardı bide yawwwWojak mağara adamı da böyle abi![]()
Zaur'a söylemeyecektin bunu@_Zaur_, Bağyanım yakışıklı beyefendi.
Hiç uğraşmayacağım. Block geç.Üstte benle aşık atamayacak adamlar kendilerince dalga geçiyor. Oda iyiymiş![]()
Profil ismin erkek ismine benziyor.@_Zaur_, Bağyanım yakışıklı beyefendi.
Uy uy, laf mı soktun çen. Kıyamam, çok tatlı.Üstte benle aşık atamayacak adamlar kendilerince dalga geçiyor. Oda iyiymiş![]()
Yakışıklı şeyProfil ismin erkek ismine benziyor.
Amaaaannn neyse güzelim, seni böyle severim ? ?