Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Adam her yerde ve ondan nefret ediyorum sonuna kadar.
Belli oluyor. Nefretini burada değilde başka yerlerde kusarsan hem bizi hemde forum üyelerini rahat ettirmiş olursun. Neyse artık ben burada pek aktif olmayacağım, yeterince forum üzerinden muhabbet yapıldı artık. GNU/Linux konularına etiketlersiniz onlara bakarım onun dışında çok fazla muhabbet etmeyi kesersek iyi olacak, teknoloji forumu çok goy goy mekanı olmaya başladı çünkü, en azından biz bu duruma destek vermesek daha iyi olacak.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Metinxx23, istediği gibi gezer internette. Kimse, kimseye karışamaz. Çıkmasını istemiyormuş ve her yerde karşısına denk geliyormuş. Sen istedin diye interneti kullanmayı bırakacak değil ya. Bu nedenin ve nefretin boşuna. Sadece yazarsın. Ama Servous istediği gibi gezecek yine internette.
Sonra neden sinir oluyorsun derler.
Ne garip insanlar varmış. Bu zamanda artık şaşırmıyorum. Neyse yaz dur sen kendi kendine.

Metinxx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
@Metinxx23, istediği gibi gezer internette. Kimse, kimseye karışamaz. Çıkmasını istemiyormuş ve her yerde karşısına denk geliyormuş. Sen istedin diye interneti kullanmayı bırakacak değil ya. Bu nedenin ve nefretin boşuna. Sadece yazarsın. Ama Servous istediği gibi gezecek yine internette.

Ne garip insanlar varmış. Bu zamanda artık şaşırmıyorum. Neyse yaz dur sen kendi kendine.
tamam abi