- Reaksiyon puanı
- 5,085
Bende senden söyle rahatla değil mi ban yok bende senden nefret ediyorumAdam her yerde ve ondan nefret ediyorum sonuna kadar.
Bende senden söyle rahatla değil mi ban yok bende senden nefret ediyorumAdam her yerde ve ondan nefret ediyorum sonuna kadar.
Belli oluyor. Nefretini burada değilde başka yerlerde kusarsan hem bizi hemde forum üyelerini rahat ettirmiş olursun. Neyse artık ben burada pek aktif olmayacağım, yeterince forum üzerinden muhabbet yapıldı artık. GNU/Linux konularına etiketlersiniz onlara bakarım onun dışında çok fazla muhabbet etmeyi kesersek iyi olacak, teknoloji forumu çok goy goy mekanı olmaya başladı çünkü, en azından biz bu duruma destek vermesek daha iyi olacak.Adam her yerde ve ondan nefret ediyorum sonuna kadar.
Ben de senden nefret ediyorumBende senden söyle rahatla değil mi ban yok bende senden nefret ediyorum
nefretceptionBen de senden nefret ediyorum![]()
Senden de nefret ediyorum.nefretception![]()
ben niyeSenden de nefret ediyorum.
Sebebi yok.ben niye
Tamam.Sebebi yok.
Sen benden nefret ediyor musun?Tamam.
Yo.Sen benden nefret ediyor musun?
Üçgen biçiminde birbirimize ta- nefret ediyoruz ama ben üçgeni bozdum.Noldu burada?![]()
Ben de*Bende benden nefret ediyorum. ?
O zaman ben de senden nefret ediyorum?Üçgen biçiminde birbirimize ta- nefret ediyoruz ama ben üçgeni bozdum.
Servousun yandaşı olduğun için senden de nefret ediyorum.Bende benden nefret ediyorum. ?
Vatan haini.@NGGYU, ama nasıl yanlış yazarım ya!? Kesin ben vatan hainiyim. ?
Bir de, da de eklerini yanlış yazdım diye 2 yıl ağırlaştırılmış uçurulurum. ?
Sen benden hala nefret ediyor musun?V
Vatan haini.
Servous'u seviyor musun?Sen benden hala nefret ediyor musun?
Göreceli. Doğru bilgi verirse severim, vermezse sevmem. Herkes için aynı.Servous'u seviyor musun?
Peki hiç yanlışını gördün mü?Göreceli. Doğru bilgi verirse severim, vermezse sevmem. Herkes için aynı.
Her yerde karşıma çıkıyo@Metinxx23 neden servous'tan nefret ediyorsun?
Bu olaydaki sorun ne???????Her yerde karşıma çıkıyo
Çıkmasını istemiyorum. Buraya da sırf o yüzden kayıt oldum.Bu olaydaki sorun ne???????
tamam abi@Metinxx23, istediği gibi gezer internette. Kimse, kimseye karışamaz. Çıkmasını istemiyormuş ve her yerde karşısına denk geliyormuş. Sen istedin diye interneti kullanmayı bırakacak değil ya. Bu nedenin ve nefretin boşuna. Sadece yazarsın. Ama Servous istediği gibi gezecek yine internette.
Ne garip insanlar varmış. Bu zamanda artık şaşırmıyorum. Neyse yaz dur sen kendi kendine.