Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bilmem denesene öğreniriz bizde :) İşin şakası makası genel kurallar belli bahsettiğin isim sıkıntı yapabilecek bir isim olduğu için tavsiye etmem. Özel in tadını çıkarın lakin abartmayın.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Bilmem denesene öğreniriz bizde :) İşin şakası makası genel kurallar belli bahsettiğin isim sıkıntı yapabilecek bir isim olduğu için tavsiye etmem. Özel in tadını çıkarın lakin abartmayın.
Tadını çıkarıyorum.
1613152657824.png

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
mal,mülk,para,altın,güç,kudret,hırs,azim
Aniden olmadık yerde,aniden duyulurdu sesi,belki derinden,belki içinden

İmam döner seslenirdi,ruhuna el fatiha

halbuki adamları vardı,parası ,malı mülkü vardı,gücü kudreti yerindeydi.ne derse o olurdu,ama işte.
Benim ben,var mı benim üstümde diyecekti aniden ağzı düğümlendi,gözleri açıldı kaldı.
kalbi durmuştu,ama her şeyi duyuyor,görüyor lakin artık seyirciydi.etrafında sesler duyuluyordu
lan adam gidiyor,ölüyor,kimide içinden kim doyuracak bizi,biz kimi yola cağız şimdi!

İmam döndü sordu cemaate,nasıl bilirdiniz
halk hep birlikte seslendi,eyii bilirdik
halbuki kimine kazık atmış,kimine dayak atmış,kiminden aldığını vermemişti.
bu Dünya gerip alemdi,aslında garip olan Dünya değildi,insanlardı.
Öyle ki kimi ölüsünden dahi korkarken,kimiside kalan mirasının hayalini kurmakta idi.

o ölen ölüyü mü soruyorsunuz,boş verin yahu,ölmüş gömmüşler,o derdine yansın,onun hesabı yeni başladı.
ha biz mi,bilmem sahi bize ne olacak yahu.
can sıkıntısından ciziktirdim ,işte.
crow88

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Neyi merak ediyorum bilyormusunuz? Biz burda site reklamı yapanlara spam işlemi uyguluyoruz. Spam olarak etiketleniyor. Google burayı indexlerken bu spam etiketini de kaale alıyormu? Alıyorsa burada site vb şeylerin tanıtımını yapanların vay hallerine diyelim kendi elleri ile sitelerini google da spamlıyorlar.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Neyi merak ediyorum bilyormusunuz? Biz burda site reklamı yapanlara spam işlemi uyguluyoruz. Spam olarak etiketleniyor. Google burayı indexlerken bu spam etiketini de kaale alıyormu? Alıyorsa burada site vb şeylerin tanıtımını yapanların vay hallerine diyelim kendi elleri ile sitelerini google da spamlıyorlar.
Bence kaale alıyor abi.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Windows 10 mu? Hiç sevmem, şu anlık Windows kullanıcıları için en mantıklısı bence Windows 8.1'dir, en azından dakika başı çökmüyor. :D
Windows 10'un diye diye gidiyor zaten, sonra gülümsüyorum :):):):):)

cmd.exe'yi silebilsem seveceğim şu Windows'u da, silemiyorum.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Trol konular bitse keşke. :(

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Yahu yolda diyor. Hani insan bi bilgi verir. Ne bileyim Trabzon'da Vb. Hep öyle oluyor. Hayla İstanbul gösteriyor bu. Bunda ki sistem farklı mı ne yahu. İstanbul'dan aldığım e.k 2 güne gelmişti ya. Bu hayla kargo İstanbul'da diyor.