S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Boş ver, aramız bozuldu bazı kişiler ile.Bari bir fotoğraf at, bizde ne oldu ona bakalım, ne oldu ki?
Boş ver, aramız bozuldu bazı kişiler ile.Bari bir fotoğraf at, bizde ne oldu ona bakalım, ne oldu ki?
Yok demedm sanaKime ne faydası var dedin ya onu.
Kime dedin?Yok demedm sana
Kim ki onlar ?Profilinde arkamdan sallayanlar var. (Geri döneceğim tahminimce.)
Belli zaten.Kim ki onlar ?
Atmasaydın.
Peki nerede arkandan sallamışlar. Onu da göstersen?Belli zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atmasaydın.
Dün bir kişi ile konuştum, anladığım kadarıyla herkes aynı düşüncede değil.Peki nerede arkandan sallamışlar. Onu da göstersen?
?Peki nerede arkandan sallamışlar. Onu da göstersen?
Hoş geldiniz efendim.2015'de buraya katılıp, şimdi fark etmem. Çok değişik
Hoş buldum. Şimdi eski olduğuma bakmayın. 15'de kayıt olup kaçmışım herhalde Bu sizin isimlerde mavi bir işaret var. O nedir?Hoş geldiniz efendim.
Özel kullanıcı başlığı. Foruma dün eklendi.Hoş buldum. Şimdi eski olduğuma bakmayın. 15'de kayıt olup kaçmışım herhalde Bu sizin isimlerde mavi bir işaret var. O nedir?
Özel başlık, forumun tercihler ayarından bunu yapabilirsiniz.Hoş buldum. Şimdi eski olduğuma bakmayın. 15'de kayıt olup kaçmışım herhalde Bu sizin isimlerde mavi bir işaret var. O nedir?
Ben size diyecek bir şey bulamıyorum...Oldu sanırım
Sil bence, ceza alabilirsin bu başlıktan dolayı.Oldu sanırım
Değiştiriniz.Oldu sanırım
Hemen ciddiye aldınız sizde.. Kabul edip etmeyeceğini merak ettimSil bence, ceza alabilirsin bu başlıktan dolayı.
Bilader mesele o değil. Biz özelliği siteye getirtmek için bir konuda yarım saate yakın tartıştık. Sizin bu suistimal etme niyetiniz normal olarak sinirimizi bozuyor.Hemen ciddiye aldınız sizde.. Kabul edip etmeyeceğini merak ettim
Sen de daha değiştirmeden gerekli resimi alarak ben de rapor ettim. Umarım gereken cezayı alırsın.@undefined, Sakin ol. Kabul edip etmeyeceğini denedim. Siz daha bana mesaj yazmadan Doğukan diye değiştirdim zaten. Büyütmeyin bu kadar.
Özel kullanıcı başlığını üyeler de kullanabilmeli ilgili konu.@Servous, Umarım. İstersen bir daha SM yapayım. Hemen atsınlar cezayı.
Ne gereksizsin be. Ban yede kurtulalım senden.@Servous, Umarım. İstersen bir daha SM yapayım. Hemen atsınlar cezayı.
Kontrol edecek başka bir etiket yok mu?@undefined, Kontrol ettim oluyor mu diye. Büyüttüğün olaya bak.