Cyberpunk 2077 göçebe ve iş adamı modunda oynamak hikayeyi ne kadar etkiler

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
arkadaşlar cyberpunk 2077 oynuyorum gayet güzel sokaka çocugunda bitirdim eğer ben göçebe veya iş adamı modunda oyuna başlarsam hikaye komple farklımı oluyor ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Oyunun ilk yarım saati farklı oluyor, hikayenin kalanına etki etmiyor. Çok bir esprisi yok. Ek olarak diyaloglarda etki edebilirsin.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Oyunun ilk yarım saati farklı oluyor, hikayenin kalanına etki etmiyor. Çok bir esprisi yok. Ek olarak diyaloglarda etki edebilirsin.
saçmaymış oyunun hikayesi güzeldide böyle saçma son beklemiyordum oyunu yarım bırakmışlar sanki oynamaya değmez artık siliyorum o oyunu

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,771
Oyunun 3 seçim modunda da 3 farklı sonla bitmesi planlanıyordu galiba. Ama hangi modda oynarsan oyna diğerlerinin sonunu da yapabilme şansın da olacaktı. Oyun yetişmediği için hikayenin çoğunu attılar. Bu da onlarca bölüm tasarımı ve hikaye şemasının diyalogların boşa gitmesine sebep oldu. Aslında pandemi olmasa yetiştirebilirlerdi ama biraz da bunun etkisi oldu. Yöneticilerin acelesi ve yetiştiririz nasıl olsa biz Witcher serisini yaptık diye kendilerine güvenmeleri de işin cabası.