Geforce Now üyelik sorunu

Reaksiyon puanı
109
Geforce now a ipad beta dan hesap açtım fakat oyunlara girmedi sonra ise hesap kısmından etkin durumda üyeliğiniz yok dediği yerde hemen katılın butonuna tıkladım sonra game+ diye birşeye attı onada hesap açtım fakat hala oyunlara giremiyorum bu sıkıntı nedir?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Şu an yeni üyelik satın alamıyorsunuz çünkü geforce now sunucuları turkcell aracılığıyla türkiyeye geliyor. Game+ üstünden kaydınızı oluşturduysanız beklemeniz gerekiyor. Sistem aktif hale geldiğinde muhtemelen bilgilendirme maili gelecek ve ücretini ödeyip kullanmaya başlayabileceksiniz.

Reaksiyon puanı
109
Şu an yeni üyelik satın alamıyorsunuz çünkü geforce now sunucuları turkcell aracılığıyla türkiyeye geliyor. Game+ üstünden kaydınızı oluşturduysanız beklemeniz gerekiyor. Sistem aktif hale geldiğinde muhtemelen bilgilendirme maili gelecek ve ücretini ödeyip kullanmaya başlayabileceksiniz.
Ücretsiz olmuyormu 1 saatlik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücretsiz olmuyormu 1 saatlik
1 saat bedava sonra atıyor tekrar giriyorsun diye biliyorum.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Türkiyeye geldiğinde aynı sistem işlemeye devam ederse evet. Ancak şuan hiçbir şey belli değil bekleyip göreceğiz :)

Reaksiyon puanı
109
@atkaksoy501,bunun sürümleri başka başka mı ya.pc de 1 saat 1 saat giriliyor ios da yok ama pc de de girilmiyormu anlık?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
@atkaksoy501,bunun sürümleri başka başka mı ya.pc de 1 saat 1 saat giriliyor ios da yok ama pc de de girilmiyormu anlık?
Aynı diye biliyorum. Çünkü bahsettiğiniz ücretsiz 1 saatlik sistem pcde de vardı. Ancak şuan hiçbir platform için yeni üyelik açamıyorsunuz geforce now'a. Çünkü sunucuları türkiyeye gelecek ve turkcell game+ servisi üstünden satışa açılacak. O zamanki fiyatlandırma politikası şuan belli olmadığından bir şey diyemiyorum. Bekleyip görmek gerek.

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Umarım güzel bir fiyatlandırma ile gelir
Türkiye oyunculuğu için büyük bir adım olabilir?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Umarım güzel bir fiyatlandırma ile gelir
Türkiye oyunculuğu için büyük bir adım olabilir?
Güzel bir adım ancak hala internet altyapısı rezalet durumda olan birçok yer var maalesef. Üstelik yüksek hızlı paketler fahiş fiyatlarla satıldığından çoğu kullanıcı çağımızın oldukça gerisinde hızlar kullanıyor. Bu koşullar altında ne kadar sağlıklı bir cloud gaming deneyimi olur bilemem :( Deneyip görmek lazım.