Nedir bu exynos'un sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaTaRaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
@Erenist2020
kanka gel.
Şimdi biliyoruz ki eyxnoslar bekleme modunda çok pil yiyor. Performans konusunda ise gpu dan dolayı biraz ekside. Gpu yapacak bir şeyimiz yok. Adreno daha iyi grafik kartları çıkarıyor. Şimdi gelelim bekleme moduna.
Ben diyorum ki bekleme modunda ki pilin fazla gitme nedeni modem. Çünkü ne zaman uçak moduna alsam telefonda 8 saat sonunda %1-2 şarj gitmiş oluyor. Dün akşam Wi-Fi aramasını ilk kez açmıştım. 6 saat sonunda %1 şarj gitmiş. Ben diyorum ki modemde bir problem var. Sinyal çekicem diye pili boş yere harcıyor. Başka fikri olan var mı?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
@Erenist2020
kanka gel.
Şimdi biliyoruz ki eyxnoslar bekleme modunda çok pil yiyor. Performans konusunda ise gpu dan dolayı biraz ekside. Gpu yapacak bir şeyimiz yok. Adreno daha iyi grafik kartları çıkarıyor. Şimdi gelelim bekleme moduna.
Ben diyorum ki bekleme modunda ki pilin fazla gitme nedeni modem. Çünkü ne zaman uçak moduna alsam telefonda 8 saat sonunda %1-2 şarj gitmiş oluyor. Dün akşam Wi-Fi aramasını ilk kez açmıştım. 6 saat sonunda %1 şarj gitmiş. Ben diyorum ki modemde bir problem var. Sinyal çekicem diye pili boş yere harcıyor. Başka fikri olan var mı?
Benim bir dönem kullandığım S9 plus wifide 8 saatte yüzde 4 pil tüketiyordu.Mobil veride tüketim biraz daha artıyordu.Dediğin gibi bağlantı kopmasından dolayı pil tüketimi artıyor olabilir.

Son düzenleme:

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Benim bir dönem kullandığım S9 plus wifide 8 saatte yüzde 4 pil tüketiyordu.Mobil veride bu süre biraz daha artıyordu.Dediğin gibi bağlantı kopmasından dolayı pil tüketimi artıyor olabilir.
Kesinlikle modemsel bir problem var o zaman...