Abruzzi ve yıkılan ağaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun saygıyla ne alakası var kardeşim, adam bir kere ban yediyse vardır bir sebebi.Açtığı konulara bakıyorum, saçma sapan şeyler. Yok onu dövdüm, yok bunu kırdım, asarım, keserim, hadi leyyn. Çamaşır mı asıyon? Madem efendi gibi yazacan önce git forum kurallarını oku.Yok ben kural tanımam diyosan aç kendine bi blog, okumak isteyen ordan okusun.Buranın içine etme!!!

İşte ben senin gibilerini indirerek adam ediyorum, emolara yaptıgım gibi. 35 yaşımdayım ama hak edene hak ettiğini veriyorum, inanıyorum ki beni tanısaydın bu lafları edermiydin emin değilim. M. köy taraf demişin, profiloya yakın mısın ?

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yavaş indir de saçın başın dağılmasın yiğit.Adam etmeden önce adam olmayı öğrenecen...

Yazdıgın mesajlarla yiğt olacam diye diye itlik yapma ;)

Benim konumun yakınında görmeyeyim seni, klavye delikanlısı demişin bana özelde açık adres ver bakayım ?

Azcık erkeklik varsa tabi, keza sende de bu kesin yoktur, o yüzden ulumuyacaksın ;)

Bak benim damarıma kardeşimde bassa onu tanımam, bu yüzden benimle laf dalaşına girme her kimsen ?

Burada sen başlattın neden eleştiri yapınca karşılık veriyorsun, bu yazın son olsun.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Benim konumun yakınında görmeyeyim seni, klavye delikanlısı demişin bana özelde açık adres ver bakayım ?

Adam olsan adam gibi cevap verirsin.Ne muhatabım olacak seviyedesin, ne de burada takılabilecek seviyede...Sen kendi kendine takıl, birazdan ban yersin nasılsa.Ban yiyene kadar seni kendi haline bırakıyorum çakma kabadayı. :D:D

Not: özelde demişsin, istersen genelde vereyim.Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisiyim.Haftaiçi hergün Anadolu Hisarı Kampüsündeyim.İsmim Mustafa Kesekci.Buyur gel, beklerim.Görelim yiğitliğini...

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Adam olsan adam gibi cevap verirsin.Ne muhatabım olacak seviyedesin, ne de burada takılabilecek seviyede...Sen kendi kendine takıl, birazdan ban yersin nasılsa.Ban yiyene kadar seni kendi haline bırakıyorum çakma kabadayı. :D:D

Bu tartışma çok fazla uzar , ikiniz de ban yersiniz :D :D :D

( Bu arada çok rencide edici laflar ediyosun , sahiden ban yersin )

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Not: özelde demişsin, istersen genelde vereyim.Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisiyim.Haftaiçi hergün Anadolu Hisarı Kampüsündeyim.İsmim Mustafa Kesekci.Buyur gel, beklerim.Görelim yiğitliğini...

yarabbim sen bana sabır ver böyle bela arayan insanları lütfen benden uzak tut, çünkü beni tanıyorsun ediyorsun yarabbim..

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu tartışma çok fazla uzar , ikiniz de ban yersiniz :D :D :D

( Bu arada çok rencide edici laflar ediyosun , sahiden ban yersin )

Ben insan gibi yazıyorum, tehdit eden de o, hakaret eden de...Adres istedi adres verdik.Bi derdi varsa buyursun gelsin...Kimin ban yemesi gerektiği açık...
Bundan sonra da cevabın varsa özelden yaz, milleti daha fazla rahatsız etmek istemiyorum ben...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Azcık erkeklik varsa tabi, keza sende de bu kesin yoktur, o yüzden ulumuyacaksın ;)

Bak benim damarıma kardeşimde bassa onu tanımam, bu yüzden benimle laf dalaşına girme her kimsen ?

Burada sen başlattın neden eleştiri yapınca karşılık veriyorsun, bu yazın son olsun.
senin bu avatarın nasıl bişey yaw bu senmisin? yada bunu nerden çıkarttın yada bu kim? :)

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben insan gibi yazıyorum, tehdit eden de o, hakaret eden de...Adres istedi adres verdik.Bi derdi varsa buyursun gelsin...Kimin ban yemesi gerektiği açık...

Bak gardaş, sen neden bana alay mesajı atıyorsun bunu ilk başlatan sen değilmisin? Neden zeytinyağı gibi su üstüne cıkıyorsun senin ağzına orada lafı yapıştırmıslar benı sevmeyen adam bile benden yana olmus; anladın ;) ;)

Daha 85 dogumluymus :D :D ya bebe uza git.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bak gardaş, sen neden bana alay mesajı atıyorsun bunu ilk başlatan sen değilmisin? Neden zeytinyağı gibi su üstüne cıkıyorsun senin ağzına orada lafı yapıştırmıslar benı sevmeyen adam bile benden yana olmus; anladın ;) ;)

Ulu orta artistlik yapma diye özelden cevap ver diyorum, anlamıyosun.Kimsenin laf yapıştırdığı falan yok, kim seni seviyor kim sevmiyor beni alakadar etmez.Benim sevmediğim kesin.Ama açtığın konulara bakarak eleştirimi getirdim ben, gereksiz ve saçma şeyler yazdığın konusunda ısrarcıyım ve forumu daha fazla kirletmemen için banlanman konusunda elimden geleni yapmaya devam edeceğim.Hadi selametle bilader...

Not: 85 doğumluyum, ne yapabilirsin???

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Yaw arkadaşlar şurda iki muhabbet yapıyoz ortamı germenin ne alemi var, adres verdim aldım gittim geldim, bırakın böyle işleri,

Adama kabadayı bilmem ne dion, adres verip en az onun kadar kabadayı takıldığını gösteriyon,

Adam etmeden adam olmayı öğren derken, önce kendin öğren sonra öğret demek istediğini düşünüyorum,
buna karşın sen kabadayılık yapma diyip adama adres veriyon gel göstereyim diyosun.

Yanlış anlaşılmasın birisini savunma ya da taraf tutma gibi bir amaçla yazmıyorum bunları, sadece dışarıdan tarafsız olarak bakıyorum olaya.

Ortamı daha fazla germeyin, yanlış bişiler varsa modlar icabına bakar...
Saygılar.

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ulu orta artistlik yapma diye özelden cevap ver diyorum, anlamıyosun.Kimsenin laf yapıştırdığı falan yok, kim seni seviyor kim sevmiyor beni alakadar etmez.Benim sevmediğim kesin.Ama açtığın konulara bakarak eleştirimi getirdim ben, gereksiz ve saçma şeyler yazdığın konusunda ısrarcıyım ve forumu daha fazla kirletmemen için banlanman konusunda elimden geleni yapmaya devam edeceğim.Hadi selametle bilader...

85 dogumlusun üniversite okuyorsun ama öğrenemeişin büyüklerine saygılı olmayı, ben senin gibi 20 genci sol cebimden çıkartırım,bizde üniversite bitirdik 97 yılında, sen oku gardaş, vatana millete hayırlı işletmeci ol. Senin gibiler lazım ya ülkemize, peh :D

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
85 dogumlusun üniversite okuyorsun ama öğrenemeişin büyüklerine saygılı olmayı, ben senin gibi 20 genci sol cebimden çıkartırım,bizde üniversite bitirdik 97 yılında, sen oku gardaş, vatana millete hayırlı işletmeci ol. Senin gibiler lazım ya ülkemize, peh :D

Ufff, dünya üzerinde saygı duyacağım son insansın ya valla.Çok boşsun.Hadi sen sağa sola kafa atmaya devam et.Daha fazla cevap verip zamanımı heba ettiğime değmez...

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw arkadaşlar şurda iki muhabbet yapıyoz ortamı germenin ne alemi var, adres verdim aldım gittim geldim, bırakın böyle işleri,

Adama kabadayı bilmem ne dion, adres verip en az onun kadar kabadayı takıldığını gösteriyon,

Adam etmeden adam olmayı öğren derken, önce kendin öğren sonra öğret demek istediğini düşünüyorum,
buna karşın sen kabadayılık yapma diyip adama adres veriyon gel göstereyim diyosun.

Yanlış anlaşılmasın birisini savunma ya da taraf tutma gibi bir amaçla yazmıyorum bunları, sadece dışarıdan tarafsız olarak bakıyorum olaya.

Ortamı daha fazla germeyin, yanlış bişiler varsa modlar icabına bakar...
Saygılar.

Allah aşkına ben yeri geldi sizinle bir kafa oldum, yeri geldi sizler için yeniden aynı nick adına adres alıp geldim, gelip bana sataşacak laf atıyor vede ben buna göz yumucami ama saglık olsun, yokumda bu saatten sonra dost olarak gördüklerimde böyle yazdıktan sonra...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sakin olun arkadaşlar..:)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Bu konuda abruzzi'yi kimse ciddiye almıyor , takmıyor. Abruzzi'yle dalga geçiyorlar bir nevi. fakat sen abruzzi'yi ciddiye alıyorsun, onu kafana takıyorsun. Her şeye bir fesatlık yapayım diyorsun.

Sana soruyorum. Bu olanları ciddiye almasaydın bu tartışma çıkar mıydı ?
Ertesi gün yaşayıp yaşamıyacağımızı bile bilmeden neden üzüyoruz birbirimizi.

NOT = Birine mal diyecek kadar düşebiliyoruz.. Peki bizim mal dediğimiz insandan ne farkımız kaldı.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bu dangalağın mallıklarına tepkini göstermezsen mallık yapmaya devam eder ortam da gerilir tabii. Gerginliğin nedeni benim üslubumun kötü olması değil bu adamın MAL olmasıdır.

Ya genç arkadaşlarım birbirinize hakaret etmek ne kadar kolay sizin için, nerde kaldı saygı sevgi hoşgörü? Uygun bir ifadeyle de aktarabilirsiniz herşeyi
"MAL" ne demek, hiç tanımadığınız birisine nasıl böyle ağır bir ithamda bulunabiliyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Bu kadar mı yozlaştık, bu kadar mı farklılıklara kapattık kendimizi?

Önce yargılayıp sonra dinlemeyi bırakalım nolursunuz.
Hoşgörü ve saygı ile herşeyi çözebiliriz

Saygılar...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Abruzzi denen çocuk. 35 yaşındayım diyen birisin ama buna hiçbirimiz inanmıyoruz. Seni aramızda görmek istemiyoruz. Bir daha bu siteye girme. Eğer yukarıda anlattığın kadar delikanlıysan...

KİLİT!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...