- Konuyu başlatan
abruzzii
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
dün sen bann mı yedin?
Yok yemedim aslında maske rumuzlu kişi yüzünden sürgün yedik ama gecıcı olarak, 9 günüm kaldı, allahtan müebbet ban almadık
dün sen bann mı yedin?
Aman Mühebbetli Olmasında Daha Altından Zor Kalkabilirsin. Sonra Daha Girişi Yok Bu İşin. Hele Banned Yazısı Beni İyice Ürpertiyor. Ya Bir Günde Bana Denk Gelirse...:twisted::twisted::twisted: şu iblislere bayıldım yaaaYok yemedim aslında maske rumuzlu kişi yüzünden sürgün yedik ama gecıcı olarak, 9 günüm kaldı, allahtan müebbet ban almadık![]()
Bugün ban yersen yarın başka bir üyelikle gelip hikayeni anlat![]()
abi nası bişisin sen öyle? pesimis bey gelsin napçak acaba ? olaya optimis yaklaşıcak mı yoksa direk uçurcak mı_???
O olmaz sanırım beni istemeyen sitede ben neden bulunayım, başka isimle üyelik almam, buda sondu zaten, sevenlerimin olduğu için burdayım.
sabrın sonu selamet bu tam sana göre bir iş abruzziiDostum sende 9 gün sabret be o zaman![]()
sabrın sonu selamet bu tam sana göre bir iş abruzzii
Seni seviyoruz Abruzzi. Sakın Ziya Fan Klüpten ayrılma. Bizleri bırakma ve yazmaya devam et !!!!
OO kimler gelmiş dedenin hali içler acısı bu arada..![]()
Dede artık 3 aylık emekli maaşını verir tamirciye
Adamım b u arada ne haber, nasıl gidiyor hayat, hayatında sana cazz yapan olursa indir okkalı bir kafa, benden olsun![]()
Kim bu abruzzi yaa, manasız manasız başlıklar, mesajlar...Hey Allah'ım ne boş adamlar var..
O zaman Abruzzi Fan klüp açalım isim değişikliği olmaz mı![]()
Evet herkes gelsin grup yapıyoruz :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Evet herkes gelsin grup yapıyoruz :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Moderatörlere şikayet iletilmiştir.Çiğnemediğin forum kuralı kalmamış.Arka arkaya bir sürü mesaj yazmak, banlanıp başka bir nickle geri dönmek vs. Klavye delikanlılığı yapıp sağa sola tehdit savurmak da cabası. Yiğidim aslanım burda yatıyor!!!
... Klavye delikanlılığı...
Moderatörlere şikayet iletilmiştir.Çiğnemediğin forum kuralı kalmamış.Arka arkaya bir sürü mesaj yazmak, banlanıp başka bir nickle geri dönmek vs. Klavye delikanlılığı yapıp sağa sola tehdit savurmak da cabası. Yiğidim aslanım burda yatıyor!!!
Kim bu abruzzi yaa, manasız manasız başlıklar, mesajlar...Hey Allah'ım ne boş adamlar var..
Evet sen abruzzi'yi beğenmiyorsun, istemiyorsun. ( Ben de sevmem ). Ama abruzzi'yi de sevenler var. Yazdığın mesajda resmen hakaret etmişsin adama. Ben de Necip Fazıl'dan nefret ederim ama ona hakaret edecek bişey yazmadım foruma. Önce saygılı olmayı öğren.