Abruzzi ve yıkılan ağaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bugün ban yersen yarın başka bir üyelikle gelip hikayeni anlat :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Yok yemedim aslında maske rumuzlu kişi yüzünden sürgün yedik ama gecıcı olarak, 9 günüm kaldı, allahtan müebbet ban almadık :D
Aman Mühebbetli Olmasında Daha Altından Zor Kalkabilirsin. Sonra Daha Girişi Yok Bu İşin. Hele Banned Yazısı Beni İyice Ürpertiyor. Ya Bir Günde Bana Denk Gelirse...:twisted::twisted::twisted: şu iblislere bayıldım yaaa

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
abi nası bişisin sen öyle? pesimis bey gelsin napçak acaba ? olaya optimis yaklaşıcak mı yoksa direk uçurcak mı_???

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün ban yersen yarın başka bir üyelikle gelip hikayeni anlat :D

O olmaz sanırım beni istemeyen sitede ben neden bulunayım, başka isimle üyelik almam, buda sondu zaten, sevenlerimin olduğu için burdayım.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
OO kimler gelmiş dedenin hali içler acısı bu arada..:D:D:D

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Seni seviyoruz Abruzzi. Sakın Ziya Fan Klüpten ayrılma. Bizleri bırakma ve yazmaya devam et !!!!

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seni seviyoruz Abruzzi. Sakın Ziya Fan Klüpten ayrılma. Bizleri bırakma ve yazmaya devam et !!!!

Tamam has adamım ama şu ziya kelimesini silsek, olurmu, ziya sallayan insan demektir, bu bana uzak bir terimdir. :arabia:

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OO kimler gelmiş dedenin hali içler acısı bu arada..:D:D:D

Dede artık 3 aylık emekli maaşını verir tamirciye :D

Adamım b u arada ne haber, nasıl gidiyor hayat, hayatında sana cazz yapan olursa indir okkalı bir kafa, benden olsun :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Dede artık 3 aylık emekli maaşını verir tamirciye :D

Adamım b u arada ne haber, nasıl gidiyor hayat, hayatında sana cazz yapan olursa indir okkalı bir kafa, benden olsun :D

Şuanlık kötü abi fan rahmetli olma yolunda..:D:D

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kim bu abruzzi yaa, manasız manasız başlıklar, mesajlar...Hey Allah'ım ne boş adamlar var..

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O zaman Abruzzi Fan klüp açalım isim değişikliği olmaz mı ;)

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kim bu abruzzi yaa, manasız manasız başlıklar, mesajlar...Hey Allah'ım ne boş adamlar var..

Burada boş birisi varsa sen olabilirmisin?

Abruzziyi yanıyan tanır, seven sever, bu adamın kafasını yedinmi sen dünyayı düz tekerlek olarak görürsün ;)

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet herkes gelsin grup yapıyoruz :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Moderatörlere şikayet iletilmiştir.Çiğnemediğin forum kuralı kalmamış.Arka arkaya bir sürü mesaj yazmak, banlanıp başka bir nickle geri dönmek vs. Klavye delikanlılığı yapıp sağa sola tehdit savurmak da cabası. Yiğidim aslanım burda yatıyor!!!

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Moderatörlere şikayet iletilmiştir.Çiğnemediğin forum kuralı kalmamış.Arka arkaya bir sürü mesaj yazmak, banlanıp başka bir nickle geri dönmek vs. Klavye delikanlılığı yapıp sağa sola tehdit savurmak da cabası. Yiğidim aslanım burda yatıyor!!!

Senin gibiler işte böyle yumuşak takılır, yapabileceğinde en fazla budur kadın gibi şikayet etmek :D

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Avatarına koydugun şair gibi az olgun takılda adam sansınlar seni ;)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Evet sen abruzzi'yi beğenmiyorsun, istemiyorsun. ( Ben de sevmem ). Ama abruzzi'yi de sevenler var. Yazdığın mesajda resmen hakaret etmişsin adama. Ben de Necip Fazıl'dan nefret ederim ama ona hakaret edecek bişey yazmadım foruma. Önce saygılı olmayı öğren.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bunun saygıyla ne alakası var kardeşim, adam bir kere ban yediyse vardır bir sebebi.Açtığı konulara bakıyorum, saçma sapan şeyler. Yok onu dövdüm, yok bunu kırdım, asarım, keserim, hadi leyyn. Çamaşır mı asıyon? Madem efendi gibi yazacan önce git forum kurallarını oku.Yok ben kural tanımam diyosan aç kendine bi blog, okumak isteyen ordan okusun.Buranın içine etme!!!

abruzzii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet sen abruzzi'yi beğenmiyorsun, istemiyorsun. ( Ben de sevmem ). Ama abruzzi'yi de sevenler var. Yazdığın mesajda resmen hakaret etmişsin adama. Ben de Necip Fazıl'dan nefret ederim ama ona hakaret edecek bişey yazmadım foruma. Önce saygılı olmayı öğren.

Bravo, teşekkürler güzel yorumun için !! Sonra işte neden yasaklanıyorum, işte bu olaylardan. Kendi bilmez iki şiir kitabı okuyan kendini burada edebiyatçı sanıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...